ارسال مطالب خاصی برای کاربران سایت

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
باسلام وتبریک سال جدید به همه دوستان پرشین اسکریپت

سایتم با وردپرس راه اندازی شده میخوام بصورت روزانه مطالب خاصی از سایتم به ایمیل کاربرانم بصورت اتوماتیک ارسال بشه افزونه یا اسکریپتی سراغ دارید که اینکار را انجام بده ؟

kasraa

کاربر عضو
سلام

آره میتونی با افزونه های خبرنامه این کارو کنی

خیلی گشتم تو آرشیوم پیدا نکردم قبلا یه افزونه داشتم که تنظیک میکردی مثلا از فلان موضوع هر 3 ساعت یک بار به کاربرای خبر نامه از موضوع فلان مطالب رو ارسال کنه خیلی خوشم میومد ازش اما الآن پیدا نکردم :(

افزونه های زیادی واسه خبر نامه هستش اینو ببین :

تو خود وردپرس هم بگرد اینجا :

jing

کاربر عضو
سلامآره میتونی با افزونه های خبرنامه این کارو کنی

خیلی گشتم تو آرشیوم پیدا نکردم قبلا یه افزونه داشتم که تنظیک میکردی مثلا از فلان موضوع هر 3 ساعت یک بار به کاربرای خبر نامه از موضوع فلان مطالب رو ارسال کنه خیلی خوشم میومد ازش اما الآن پیدا نکردم :(

افزونه های زیادی واسه خبر نامه هستش اینو ببین :

تو خود وردپرس هم بگرد اینجا :

هرکدومو خواسی استفاده کن

همونی که خودم دادم فک کنم بهترینه تو فکر فارسی سازیش هم هستم

موفق باشی
عرض کنم که

افزونه automatic-newsletter.. مدتی نصب بود وبعدش بهم ریخت ودیگه هم فعال نشدهرموقع میخواستم فعالش کنم ارور میدادبا اینکه کاربران زیادی در آن عضو بودند .افت شدیدی برای سایت شد، مضاف بر اینکه این افزونه فقط مطالب جدید سایت برای کاربران ارسال میکردمن هرمطلبی را نمی خوام ارسال بشه مطلب خاصی که من میخواستم ارسال نمی شد لذا خاطره خوبی ازش ندارم

که فرمودید نصب کردم بخاطر فارسی نبودنش چیزی ازش نفهمیدم طبیعتا به این زودی هم فارسی نخواهد شد درسته؟

حقیقتش دنبال چیزی هستم که اگر کسی عضو شد دیگه اذیت نشه اخه توکشور ما اینجوریه که اگر از جایی برای کسی ذهنیت ایجاد شد اصلاح کردنش خیلی زمان بر است. اگر افزونه ای هست که باهش کار کردی وجواب داده وکارکردن باهش راحت باشه معرفی کنی ممنون میشم

بالا