استفاده از یک پایگاه داده برای چند کار مختلف

enterpc.ir

کاربر عضو
با سلام . به یکی دیگه از مشکلات هاست اشتراکی پی بردم. تعداد دیتابیس محدود!!!!!

از یک پایگاه داده میشه برای چند تا کار استفاده کرد ؟

مثلا برای ایجاد چت روم Boomchat احتیاج به یک پایگاه داده داریم. میشه از یک پایگاه داده هم برای چت روم و هم برای انجمن(انجمن ساز مای بی بی) استفاده کرد؟

مشکل هم نمیزنه ؟ توی سرعت سایت تاثیر داره؟

آدرس : www.enterpc.ir

با تشکر

farsadf

کاربر عضو
تو سرعت که صد در صد ولی در کل پیشنهاد نمیشه چند تا سیستم روی یه دیتابیس اشتراکی باشن ( محدودیت درخواست دیتابیس در ساعت ) - برای مثال اسکریپت تراوین در یه ساعت با یک عضو تونست 157000 کانکشن برقرار کنه که هاست مذکور ساسپند شد و اسکریپت چت که جای خود دارد

soltaneghalbha

کاربر عضو
منم هاست اشتراکی دارم

اما دیتابیس هام نامحدود هست !

:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Usrapid

تازه وارد
خوش به حالت پس .

من نمیدونم ایران هاست چه فکری کرده اومده محدودیت دیتابیس گذاشته . دلیلی نداره اصلا.

حکایتی داریم خلاصه. از خیرش گذشتیم.
اینکه بگیم چون محدودیت وجود داره پس هاستینگ مزخرفه خیلی نمیتون درست باشه . 

اگه تعداد نامحدود باشه ولی سرور پایدار نباشه اونقوت چه؟ 

الان بسیاری از سایت های تراز اول خارجی تعداد SQL سرور رو به صورت محدود ارائه میکنند چون پایداری سرور ها مهم تره 

و شما بسته به تعداد سایت هایی که ایجاد میکنید پایگاه تهیه میکنید برای اونها .

حرفم در پشتیبانی از ایران هاست و یا هرجای دیگه ای نیست . فقط خواستم بدونید که هر کاری علتی داره .

enterpc.ir

کاربر عضو
اینکه بگیم چون محدودیت وجود داره پس هاستینگ مزخرفه خیلی نمیتون درست باشه . 

اگه تعداد نامحدود باشه ولی سرور پایدار نباشه اونقوت چه؟ 

الان بسیاری از سایت های تراز اول خارجی تعداد SQL سرور رو به صورت محدود ارائه میکنند چون پایداری سرور ها مهم تره 

و شما بسته به تعداد سایت هایی که ایجاد میکنید پایگاه تهیه میکنید برای اونها .

حرفم در پشتیبانی از ایران هاست و یا هرجای دیگه ای نیست . فقط خواستم بدونید که هر کاری علتی داره .
حرف درستی است ، البته من به خودشون هم گفتم ، گفتند یا با بخش فروش تماس بگیرین یا یک سرویس بالاتر انتخاب کنید. به هر حال سرویس اشتراکی هر هاستینگی محدودیت هایی دارد.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
به چه دلیل محدودیت دیتابیس گذاشته؟ به همون دلیل که قیمت هاست رو دارن خدا تومن میفروشن

از نظر فنی امکان پذیر هست. کافیه که پیشوند جداول (Prefix) متفاوت از هم باشه تا تداخل و همنام بودن جداول رخ نده

بالا