اسکریپت انجمن ساز

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

بجز اسکریپتهای انجمن ساز vBulletin وMyBB چه اسکریپتی را پیشنهاد می کنید که :

• امکانات خوبی داشته باشه
  • فارسی باشه
  • پشتیبانی فارسی ونرمالی داشته باشه
  • رایگان باشه
  • راهنمای کارکردن داشته باشه

درضمن mybb با phpbb یکی است یا اسکریپت جدایی هستنداگر جدا هستند فرقشون چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
mybb و phpbb کلا فرق دارن و هسته ای جدا از هم دارن...

در مورد اسکریپتی که میخواستی نیست. به غیر همین دو تا... phpbb و mybb

jing

کاربر عضو
خوب phpbb ان مواردی که گفتم دارن ؟

چیز خوبیه یانه؟

iPersianScript

کاربر عضو
سـلام دوســتـان

وی بولیتن رایگان نیست ونال شده هستش و

برای استفاده از وی بولتین می بایست، هاست وارز باشه، البته نه که نشه ولی در صورت استفاده، با يك گزارش به سرور... :109:

وی بولتين هميشه مورد هدف هک قرار خواهد گرفت، یعنی هر روزه اسپمر های زیادی واسش ايجاد میشه

و هك های مختلفی روش انجام ميشه و يا هكرها هميشه به دنبال يك راه حل جدید هک واسش هستند ! :45:

>:) (( انجمن مجیدآنلاین یک نمونه آشنا که در گذشته هک شد! )) >:)

انجمن ساز وی بولتين خيلي انجمن پيچيده و گسترده ای هست، از نظر سادگی به mybb نمیرسه :68:

ديتا و داده های وی بولتين خیلی حجيم و در كوئری گرفتن بسيار سخت عمل ميكنن اما mybb اینطوری نیست :33:

mybb رایگان، قدرتمند، ساده، قالب های زیبا و فراوان و پشتیبانی قوی حتی تو سایت پشتیبان فارسیش داره :67:

در قـدرت ایــن سیـستـم انـجــمـن ســاز شـکـــی نـیـسـت !

اگه انجمن قوی ساده و زیبا و راحتی در استفاده میخوای تو انتخاب mybb شک نکن عزیز.. :|:|

خـــوش بـاشــی :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
من توکارکرد مای بی بی شکی ندارم نصب هم کردم ولی یک مشکل اساسی که داره بحث پشتیبانی این اسکریپت هستش اصلا از پشتیبانی اون راضی نبودم متاسفانه تو ایران ماطرف خودش اومده پشتیبانی این اسکریپت را راه انداری کرده اجباری هم نبوده ولی وقتی خدمات بده همیشه از طرف مقابل طلب کاره وبحث های سیاسی که هیچ ارزشی نداره در این کار دخیل میکنه

این مشکل بالا را داره که عرض کردم

اون یکی که ایراد بنی اسرائیلی در میاورد همه شرایطش را انجام میدادی بازهم میگفت نه انجام نشده مثلا می گفت ادرس انجمن بذار پایین انجمنت میذاشتم ایشون اصلا توجه نمی کرد بهش گفتم منکه که آدرس را گذاشتم چرا خدمات نمیدی می گفت من وظیفه ندارم بیام چک کنم که شما ادرس گذاشتی یانه

علی ایحال از این اسکریپت بخاطر پشتیبانی خوبی که نداره از ش خوشم نمیاد

آلان من نظرم روی phpbb متمرکز کردم درباره اون نظر بدین که به درد بخور هست یانه؟

wallfa

کاربر عضو
نه خوب پشتیبانی میکنند مای بی بی من که تا حالا مشکلی برخورد نکردم اما هر چیزی خواستی از خودم بپرس کمک میکنم !

mahdiali35

کاربر عضو
آلان من نظرم روی phpbb متمرکز کردم درباره اون نظر بدین که به درد بخور هست یانه؟
phpb امکانات زیادی داره و خوبه......اما موقع نصب پلاگین( مود ) دردسر زیاد داره..نصب اتوماتیک نداره و باید کدهای زیادی رو اضافه و کم کنید...به جز این مشکل دیگه مشکل خاصی نداره...

jing

کاربر عضو
نه خوب پشتیبانی میکنند مای بی بی من که تا حالا مشکلی برخورد نکردم اما هر چیزی خواستی از خودم بپرس کمک میکنم !
خوب شماکه میتونی پاسخگو باشی یک سایت پشتیبان مای بی بی راه اندازی کن..

مورد اول باانجمن هایی که جنبه مذهبی داشته باشند میانه خوبی ندارند.. نه تنها من بلکه یکی از کاربران همین انجمن که هم با ایشون مشکل داشت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
phpb امکانات زیادی داره و خوبه......اما موقع نصب پلاگین( مود ) دردسر زیاد داره..نصب اتوماتیک نداره و باید کدهای زیادی رو اضافه و کم کنید...به جز این مشکل دیگه مشکل خاصی نداره...
بالاخره هرچیزی بخوای یاد بگیری مشکلات خاص خودش داره من فکر میکنم هر چیزی یاد بگیری خوبه حداقلش اینه که میتونی مشکل یک نفر را حل کنی

بالا