اسکریپت صفحه دانلود

payam-nice

تازه وارد
باسلام

من اسکریپت صفحه دانلود مثل این می خوام :

که تو سایت اگه روی لینک دانلود کلیک بکنید به صفحه بالا که حاوی آدرس دانلود هست هدایت میشید.برای نمونه روی لینک دانلود زیر کلیک بکنید که در سایت اصلی هست به جای این که فایل دانلود بشه به صفحه دانلود میره و باید از اونجا دانلود کرد.

این لینک دانلود تو سایت اصلی :

[PersianMob.Net].zip

که اگه روش کلیک بکنید به صفحه دانلود میره و باید از اونجا دانلود رو انجام داد.

لطفا اگه از مدیران سایت و یا کسی میدونه این اسکریپت چیه بهم بگه چون بهش نیاز شدید دارم.

باتشکر

kasraa

کاربر عضو
سلام

برای مدیریت خاصی میخواین ؟

یعنی سیستمی که استفاده میکنید چی هست ؟

kasraa

کاربر عضو
میتونید از افزونه زیر استفاده کنید :

kasraa

کاربر عضو
میتونید از افزونه زیر استفاده کنید :

payam-nice

تازه وارد
متاسفانه این چیزی نبود که من میخواستم.اسکریپت اون سایت نمونه که دادم رو نمیدونید چیه ؟تو چند تا سایت دیگه از اون استفاده کردنلطفا کسی میدونه بگه خیلی بهش نیاز دارم :)

kasraa

کاربر عضو
دوست عزیز تو همین مدت کوچیک استفاده کردی و دیدی همه امکاناتشو ؟؟؟

افزونه های : download-monitor , download-manager و WP-Filebase

این افزونه هایی که میگم امکانات زیر رو دارن :

- ترافیک مصرفی (روز,ماه,کل)

- مدیریت فایل(تعداد بازدید.سایز,دسته بندی,حق دسترسی,مالک,آخرین تاریخ دانلود)

- ایجاد دسته بندی برای مرتب کردن فایل و ایجاد پوشه در هاست بصورت اتومات و هدایت فایلها به پوشه مورد نظر

- ویرایش فایل stylesheet جهت بخش دانلود کاربران

- امکان و قابلیت ساخت قالب های متعدد برای نمایش در بخش دانلود

- تنظیمات اختصاصی پلاگین شامل :

+ یکپارچه سازی بخش جستجو

+ نمایش فایل های پیوست شده و چیدمان آن در کجای مطلب

+ نحوه قرار گیری فایل در مرورگر فایل

+ قابلیت غیر فعال کردن پیوند یکتای بخش دانلود

+ قابلیت اجازه برای referer های خالی

+ قابلیت مشخص کردن اینکه چه کاربرانی اجازه دانلود داشته باشند

+ قابلیت محدودیت میزان بایت برای مهمان

+ قابلیت محدودیت میزان بایت برای اعضا

+ قابلیت محدودیت ترافیک روزانه

+ قابلیت محدودیت ترافیک ماهانه

+ قابلیت اعلان مصرف بیش از حد ترافیک

+ قابلیت اینکه آیا اسکریپ ها اپلود شوند جهت امنیت سایت

+ قابلیت مخفی کردن نمایش فایل

+ قابلیت اینکه کاربران جهت دانلود حتما لاگین نمایند و سپس ریدایرکت کرده و فایل را دانلود نماید

+ قابلیت محافظت از مسیر (پوشه) آپلود

و شاید بالای 500 امکان دیگه که باید کار کنی ببینی کدوم به دردت میخورن ( هر 3 تا هم امکانی که میخوای رو دارن )

به نظر بنده این بهترینه :

payam-nice

تازه وارد
من از شما بابت پاسخ گویی تشکر کردم ولی اون افزونه ها چیزی نیستند که من میخوام/ از همون سایت سزار که شما به احتمال 90% کپی کردید تو نظرات آقای فرخی گفتن از هاست دانلود و سرور مجازی لینک قبول نمیکنه و باید فایل تو هاست خود سایت باشه ولی من میخوام لینک رو از سرورمجازی به اسکریپت اضافه بکنم.من مثل سایت دمو که قبلا دادم و این میخوام میدونه این چه افزونه یا اسکریپتی هست !

kasraa

کاربر عضو
سایت سزار ؟؟

والا من این متنو از فروم wp-help که افزونرو معرفی کرده بودن گذاشتم

من خودم از این افزونه دقیقا صفحه ی دانلود ساختم که از dl.site.com که روی هاست دیگه بود استفاده میکردم و بعد از 5 سانیه تنظیم کرده بودم لینک دانلود نمایش داده بشه نمیدونم دیگه شما چی میخواین

به احتمال زیاد من اشتباه کردم و منظورتونو نگرفتم چی میگین

بله اوکی بزارین دوستان میان جواب میدن

payam-nice

تازه وارد
دوست عزیز من از اقزونه هایی که گفتید استفاده کردم ولی هیچ کدوم مثل دمو هایی که دادم نبودن.افزونه WP-Filebase تو خود مطلب به کادر دانلود ایجاد میکنه که مشخصات فایل رو می نویسه و روی لینک اش هم کلیک بکنید فایل مستقیم دانلود میشه.من میخوام کاربر تو سایت روی لینک کلیک بکنه و بره به صفحه دانلود جداگانه که توش لینک دانلود اصلی و امکان گذاشتن بنر باشه.حالا اگه منظورم رو کسی فهمید لطفا یه کمکی بکنه.از پاسخ گویی کاربر محترم آقا کسرا هم نهایت تشکر رو می کنم.پ.ن:یا حداقل من نتونستم افزون رو درست تنظیم بکنم!

payam-nice

تازه وارد
دوستان من اون چیزی رو که میخواستم نهایتا پیدا کردم.

البته افزونه هایی که آقا کسرا هم معرفی کردن امکانات واقعا خوبی دارن و اگه سایت دانلود میخوایید بزنید پیشنهاد میکنم از اون ها هم استفاده بکنید چون واقعا امکانات خوبی دارن.

kasraa

کاربر عضو
خب پس خدارو شکر حل شد

اگر میشه و زحمتی نیست بگو چطور حل کردی مشکلتو تا اگر همچین مشکلی کسی داشت با خوندن این تاپیک مشکلش حل بشه مام یه چیزی یاد بگیریم :53:

hitler2013

تازه وارد
سلامی گرم خدمت دوستان !میخواستم از شما دوستان سوال کنم که میشه این اسکریپت رو بگید چیه ؟ یا اگر براتون مقدوره لینکش رو بزارید ؟این برای سایت های فیلم هستش که خیلی به نظر من کاربردی مثلا در شما رو به صفحه مورد نظر هدایت میکنه ! و در اونجا سرور ها رو معرفی میکنی یعنی لینک میدی .این اونی نیست که دوستمون خواستن کمی تفاوت داره و شکیل تره .ممنون میشم از دوستان اگر کمک کنند !صفحه دانلود مورد نظر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز. لطفا قوانین رو مطالعه کنید. تاپیک پشت سر هم نزنید. برای پاسخ باید حداقل 24 ساعت منتظر باشید. تاپیک قدیمی رو لود نکنید. سوالات جدید رو در تاپیک دیگران نپرسید!

نمونه این سیستم هست.

تاپیک قفل شد.

hitler2013

تازه وارد
درود محمد عزیز !

من از شما چیز دیگه ای خواستم من سیستمی که میخوام کاملاً متفاوت هست سیستم وی آی پی شما یه چیز دیگه .

لطفاً درست راهنمایی بفرمایید.

ممنون :69:

hitler2013

تازه وارد
up............................................................

اینم لینک جدید دوستان

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا قوانین رو مطالعه کنید! اگر کسی بود کمک میکرد نیاز به تاپیک زدن مجدد نیست

hitler2013

تازه وارد
یک تیری هستش تو تاریکی محمد عزیز !

بالاخره یکی پیدا میشه شما خودت رو اذیت نکن !

up

بالا