اسکریپت مدیریت کاربران یا بیماران شبیه به...

Naeim-

تازه وارد
با سلام خسته نباشید دوستان

من یه اسکریپت میخوام شبیه به این اسکریپت که لینکشو براتون میذارم، لطفا راهنمایی کنید.

اسکریپت مطمئنا اسکریپت آماده هستش.

You must be registered for see images attach

به بحث پایین هم نگاه کردم اسکریپت رو هم تست کردم ولی چیزی که من میخواستم نیست.

با احترام

Qalekhani

قلعه‌خانی
خیر اسکریپت رایگان و آماده نیست. اختصاصی نوشته شده.

Naeim-

تازه وارد
ممنون از راهنماییتون.

لطفا کسای دیگه هم اگه کمکی میتونن کنن، راهنمایی کنن

خیلی ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

منظورتون چجور کمکی است؟ شما در بخش پرسش و پاسخ گفتید نمونه این اسکریپت رو می خواید ولی نگفتید در چجور ساختاری چون همین نمونه شما از aspx یعنی ویندوزی استفاده می کنه و احتمالا براش برنامه رایانه ای هم نوشتن که متصل بشه بهم

پس شما بهتره اول مشخص کنی : چی می خوای ؟برای چی کاری؟ رایگان می خوای یا پولی ؟

ضمن اینکه توصیه بنده اینه وقتی چرخ اختراع شده دنبالش نری و از همون چرخ استفاده کنی یعنی با همین مصرف کننده صحبت کنی سازنده اصلی رو پیدا کنی ازش بخری اینجوری کارت سریعتر پیش میره

ضمنا اون اسکریپت رو که شما گفتی بدردتون نمی خوره مال 3 سال پیش هست نه الان پس اگر نسخه اصلیش پیدا بشه قطعا هم تفاوت بیشتری کرده هم کارائیش تغییر کرده

موفق باشید

Naeim-

تازه وارد
اولا راهنمایی یعنی معرفی اسکریپت.

دوما معرفی یعنی رایگان.

سوما شما از کجا فهمیدی که ما ۳ سال پیش هستش ؟!

بازم ممنون از راهنماییتون

با سلام دوست عزیز

منظورتون چجور کمکی است؟ شما در بخش پرسش و پاسخ گفتید نمونه این اسکریپت رو می خواید ولی نگفتید در چجور ساختاری چون همین نمونه شما از aspx یعنی ویندوزی استفاده می کنه و احتمالا براش برنامه رایانه ای هم نوشتن که متصل بشه بهم

پس شما بهتره اول مشخص کنی : چی می خوای ؟برای چی کاری؟ رایگان می خوای یا پولی ؟

ضمن اینکه توصیه بنده اینه وقتی چرخ اختراع شده دنبالش نری و از همون چرخ استفاده کنی یعنی با همین مصرف کننده صحبت کنی سازنده اصلی رو پیدا کنی ازش بخری اینجوری کارت سریعتر پیش میره

ضمنا اون اسکریپت رو که شما گفتی بدردتون نمی خوره مال 3 سال پیش هست نه الان پس اگر نسخه اصلیش پیدا بشه قطعا هم تفاوت بیشتری کرده هم کارائیش تغییر کرده

موفق باشید

با احترام

Qalekhani

قلعه‌خانی
دوما معرفی یعنی رایگان.
شما یه لغت نامه اختصاصی منطبق با تعریف های خودت ایجاد کن !!! معرفی یعنی رایگان !!!!!!!!

این اسکریپتی که شما لینک دادید اختصاصی نوشته شده ولی یه طوری با اطمینان میگید اسکریپت آماده است که آدم میگه شما خودت نویسنده اش هستی.

Naeim-

تازه وارد
شما یه لغت نامه اختصاصی منطبق با تعریف های خودت ایجاد کن !!! معرفی یعنی رایگان !!!!!!!!

این اسکریپتی که شما لینک دادید اختصاصی نوشته شده ولی یه طوری با اطمینان میگید اسکریپت آماده است که آدم میگه شما خودت نویسنده اش هستی.
جناب من نیومدم برا بحث بیخودی.

اگه کمکی از دستتون بر نمیاد لطفا بحث بیخودی نکنید.

ممنون

پیام یزدانیان

کاربر عضو
دوست عزیز نعیم جان

لحن صحبت کردنتون  محترمانه نیست ..بهرحال 

این سیستم  نوشتنش چه برپایه php چه asp سختی خاصی نداره و تقریبا راحت هست . و فقط مقداری زمان بر هست.

حتی  cms وردپرس کمی روش کارکنید قابلیت این را دارد همچین سیستمی باهاش پیاده کنی. و فقط مساله زمان مطرح هست برای کار. افزونه فارسی رایگان که کاملا قابلیت هاش کنار هم باشه ندیدم اما میگم که سخت نیست سرهم کردنش. 

فکر میکنم در هر جایی ..مثلا اگر شما دانشجوی یک کلاس باشید بخواید از استادتون یک سوال بپرسید و نیاز به این داشته باشید که ان استاد دلسوزانه جواب سوالتون رو بده و واقعا برات وقت بزاره به جوابتون پاسخ بده .. باید کمی متینانه تر و با لحن زیباتری صحبت کنین باهاشون.. تا ایشون هم از ته دل و درست جوابتون رو بدن نه اینکه کاری کنین طرف اصلا پشیمان بشه استاد شما شده..من اساتیدی رو دیدم که هیچوقت علاقمند به تدریس نبودن ..و میومدن دوکلمه میگفتن و مینشستن و میرفتن تو گوشیشون ..درس هم هیچ..اما همین اساتید بی حوصله که ظاهرا اشتیاقی به تدریس ندارن رو دانشجویی های بوده انقدر زیبا درخواست کردن که ان استاد اگه بلد نبوده حتی جواب سوال رو رفته یاد گرفته اومده با علاقه توضیح داده برای ان دانشجو..

واسه همین طرز بیان ..ان هم با احترام و متانت میتونه تاثیر بسزایی داشته باشه تو راهبرد مسائل و روابط..

اونم واسه وقتی که نیاز به اسکریپت رایگان دارین :دی  :53:

جاویدان

کاربر عضو
اولا راهنمایی یعنی معرفی اسکریپت.

دوما معرفی یعنی رایگان.

سوما شما از کجا فهمیدی که ما ۳ سال پیش هستش ؟!

بازم ممنون از راهنماییتون

با احترام
با سلام دوست عزیز

اولا که برخی نیازها رو یا باید ساخت یا باید از مدل آماده استفاده کرد و برخی اوقات باید از جیب هزینه کنید؛ همیشه رایگان وجود نداره !!

دوم رو دوستان پاسخ دادن

سوم شما به تاریخ تاپیک مراجعه می کردید حتما می فهمیدید که مال چه دورانی است .

چهارم گاها نیاز است شما دیدگاه خودتون رو بگید شما اصلا نوشته بنده رو یا نخوندید یا نتوستید درک کنید یا اصلا با ساختار وبسایت و اسکریپت و اینها کمی دچار سوء تفاهمید .

مطمئنا کسی که به دنبال همچین اسکریپتی می گرده یا برای یک مشتری می خواد یا قصد فروش داره یا مقصدش تجاریه و طبق رویه این انجمن نرم افزارهای داخلی رو به هیچ عنوان دوستان قرار نمیدن حتی اگر داشته باشند .

موفق باشید

بالا