اضافه کردن قابلیتها به ووکامرس

hamid-sa

تازه وارد
 [SIZE=11pt]با سلام خدمت همه کاربران انجمن. از همه دوستان خواهش میکنم کمکم کنید تا سایتم رو آماده کنم. [/SIZE]

1-  برای بخش فروشگاه سایتم میخوام جوری باشه که وقتی کاربر موسش رو روی محصول میبره دو عبارت افزودن به سبد و اطلاعات بیشتر رو نمایش بده مثل فروشگاه shop.woocommerce.ir  باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟

​
2-  میخوام یه بخش کاربران الماسی را اندازی کنم. میدونم که با کمک ووکامرس و یه افزونه دیگه ای میشه این کار رو کرد. توی آدرس زیر

​
 ​
 ​
آموزشی مبنی بر این مورد گذاشته که پولی  هست کسی میدونه چطور باید این کار رو کرد؟

3-  همچنین میخواستم بپرسم چطوری میتونم سبد خریدم رو مثل آدرس   کنم؟ از افزونه خاصی استفاده کرده؟

MahdiY

راهبر انجمن
 [SIZE=11pt]با سلام خدمت همه کاربران انجمن. از همه دوستان خواهش میکنم کمکم کنید تا سایتم رو آماده کنم. [/SIZE]

1-  برای بخش فروشگاه سایتم میخوام جوری باشه که وقتی کاربر موسش رو روی محصول میبره دو عبارت افزودن به سبد و اطلاعات بیشتر رو نمایش بده مثل فروشگاه shop.woocommerce.ir  باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟

​
2-  میخوام یه بخش کاربران الماسی را اندازی کنم. میدونم که با کمک ووکامرس و یه افزونه دیگه ای میشه این کار رو کرد. توی آدرس زیر

​
 ​
 ​
آموزشی مبنی بر این مورد گذاشته که پولی  هست کسی میدونه چطور باید این کار رو کرد؟

3-  همچنین میخواستم بپرسم چطوری میتونم سبد خریدم رو مثل آدرس   کنم؟ از افزونه خاصی استفاده کرده؟
1 - افزونه خاص نیست مربوط به قالب هستش

2 - کاری کاملا مسخره می باشد! از افزونه restrict content pro استفاده کنید

3 - نیازی به افزونه خاصی نیست! از قسمت برگه ها ، برگه سبد خرید رو ویرایش کنید (زیر عنوان) نامک اون را تغییر بدید

hamid-sa

تازه وارد
1 - افزونه خاص نیست مربوط به قالب هستش

2 - کاری کاملا مسخره می باشد! از افزونه restrict content pro استفاده کنید

3 - نیازی به افزونه خاصی نیست! از قسمت برگه ها ، برگه سبد خرید رو ویرایش کنید (زیر عنوان) نامک اون را تغییر بدید
اول از همه از پاسخ دهیتون ممنونم. قبل از هر چیز بگم من تازه کارم و و وردپرس رو کمی بیشتر بلد نیستم

1- در مورد سوال اولم شما فرمودید افزونه نیست و مربوط به قالب است. اگه به سایت مدیرسبز نگاه کنید درست همین حالت رو داره و فکر کنم از قالب صحیفه استفاده کرده منم همین پوسته رو دارم چطور باید این امکان رو فعال کنم؟

2- افزونه restrict content pro دارای یک سری مشکلات از قبیل نخوندن فونت فارسی در فاکتور pdf اش. داشتن فقط عبارت ریال و نداشتن تومان. بعد از ارقام تا دو رقم اعشار میزاره مثلا مینویسه  15000.00

اگه نسخه ای دارید که این مشکلات رو نداره ممنون میشم بهم بدید 

3- شما فرمودید: از قسمت برگه ها ، برگه سبد خرید رو ویرایش کنید(زیر عنوان) نامک اون را تغییر بدید

دوست عزیز این که فقط اسم برگه رو تغییر میده من میخوام سبد خریدم مثل اون بشه. شما میفرمایید ویرایش کنم آخه چطوری؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز لطفا آدرس سایتتون رو درج کنید تا راهنمایی بهتری بشه

موفق باشید

hamid-sa

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز لطفا آدرس سایتتون رو درج کنید تا راهنمایی بهتری بشه

موفق باشید
هنوز سایتم رو بالا نیاوردم فعلا رو لوکال هاست هست. یعنی بدون سایت کمکم نمیکنید؟ ببینید سوالاتم واضح و مشخصه فقط نمیدونم چرا وقتی یکی میاد جواب مینویسه یه حوابی میده که اصلا جواب نیست

چشممون به این انجمن خشک شد و یه حواب درست و حسابی نگرفتیم :(

خواهش میکنم یکی کمک کنه و جوابی بده که کارم رو راه بندازه.  لطفا...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
اول از همه از پاسخ دهیتون ممنونم. قبل از هر چیز بگم من تازه کارم و و وردپرس رو کمی بیشتر بلد نیستم

1- در مورد سوال اولم شما فرمودید افزونه نیست و مربوط به قالب است. اگه به سایت مدیرسبز نگاه کنید درست همین حالت رو داره و فکر کنم از قالب صحیفه استفاده کرده منم همین پوسته رو دارم چطور باید این امکان رو فعال کنم؟

2- افزونه restrict content pro دارای یک سری مشکلات از قبیل نخوندن فونت فارسی در فاکتور pdf اش. داشتن فقط عبارت ریال و نداشتن تومان. بعد از ارقام تا دو رقم اعشار میزاره مثلا مینویسه  15000.00

اگه نسخه ای دارید که این مشکلات رو نداره ممنون میشم بهم بدید 

3- شما فرمودید: از قسمت برگه ها ، برگه سبد خرید رو ویرایش کنید(زیر عنوان) نامک اون را تغییر بدید

دوست عزیز این که فقط اسم برگه رو تغییر میده من میخوام سبد خریدم مثل اون بشه. شما میفرمایید ویرایش کنم آخه چطوری؟
1 - من زیاد قالب شناس نیستم اما این قالب به صحیفه نمیخوره (اگه مطمئنید صحیفه هست مشاهده می کنید که خودشون تغییرات زیادی دادند

2 - خیر فعلا چنین نسخه ای در دسترس نمی باشد (بهترین گزینه هستش فعلا) - عضویت با ووکامرس به هیچ وجه توصیه نمیشه

3 - عذر میخوام فکر کردم آدرسشو میخواهید تغییر بدید (در تنظیمات قالب احتمالا گزینه ای به نام خرید چند مرحله ای هست که باید فعال کنید)

hamid-sa

تازه وارد
1 - من زیاد قالب شناس نیستم اما این قالب به صحیفه نمیخوره (اگه مطمئنید صحیفه هست مشاهده می کنید که خودشون تغییرات زیادی دادند

2 - خیر فعلا چنین نسخه ای در دسترس نمی باشد (بهترین گزینه هستش فعلا) - عضویت با ووکامرس به هیچ وجه توصیه نمیشه

3 - عذر میخوام فکر کردم آدرسشو میخواهید تغییر بدید (در تنظیمات قالب احتمالا گزینه ای به نام خرید چند مرحله ای هست که باید فعال کنید)
خواهش میکنم اما در مورد گزینه سوم که فرمودید: " در تنظیمات قالب احتمالا گزینه ای به نام خرید چند مرحله ای هست "

باید بگم هر چی گشتم چیزی ندیدم شما مطئن هستید که قالب صحیفه خودش این امکان رو داره و فقط باید فعالش کرد؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

درخواست آدرس سایت کردن صرفا جهت سهولت در راهنمایی می باشد

یک افزونه برای اینکار یوزر پرو هستش که با افزونه های جانبیش می تونی به خواستت برسی فارسی شدش هم تو نت هست

یه افزونه رایگان عضویت پرو هم بود که رایگان بود و به درگاه هم وصل میشد ولی اسمش یادم نیست سرچ کنی پیداش می کنی

در مورد قالب هم بهتره بگردی و قالب مناسب پیدا کنی کپی برداری همیشه خوب نیست

در مورد اون حالت اضافه شدن سبد و دیدن فوری در فروشگاه یا باید خودت دست بکار بشی یا از افزون های ایجکس خرید استفاده کنی که دومی راحتر هستش کافیه تو مخزن وردپرس جستجو کنی یا درخواست بدی تو انجمن شاید برات قرار بدن

در مورد سبد خرید سایتی که فرمودید فقط یه ساید بار و یک اسلایدر گذاشته که شما هم می تونید انجام بدید لایر اسلایدر و یا ریسلایدر می تونه کمکت کنن

فقط قسمت نهایی خرید یکم حرفه ای که بهت حق میدم بنده ام خوشم اومد ولی فکر کنم از یه افزونه به اسم  YITH WooCommerce Multi-step Checkout داره استفاده می کنه که خودش فارسی سازی کرده و تو مخزن وردپرس هم هست التبه این حدسه و می تونی تو مخزن وردپرس این pluginator checkout رو جستجو کنی به نتایج خوبی هم برسی

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
یه مجموعه است برای ووکامرس یکم قدیمی هستش ولی توش بیشتر چیزای رو که می خوای داره بیشترشون فروشی هستند ولی فارسی نیستن

1 ساعت دیگه آپلود میشه می تونی دانلود کنی

hamid-sa

تازه وارد
ممنون آقا جاوید خیلی ممنونم. امیدوارم کارم راه بیافته.

درمورد اون حالتی که توی سایت woocomerce.ir بود فکر کنم اگه به بخش پشتیبانی خودشون ایمیل بزنم بهم بگن که اگه از افزونه استفاده کردن اسمش رو بهم بگن. البته اگه بگن.

فقط اگر افزونه ها خارجی هستن در مرحله آخر پرداخت  که اتصال به درگاه هست رو چطوری به درگاه های بانکی وصلش کنم؟

MahdiY

راهبر انجمن
خواهش میکنم اما در مورد گزینه سوم که فرمودید: " در تنظیمات قالب احتمالا گزینه ای به نام خرید چند مرحله ای هست "

باید بگم هر چی گشتم چیزی ندیدم شما مطئن هستید که قالب صحیفه خودش این امکان رو داره و فقط باید فعالش کرد؟
بنده با این قالب کار نکردم

در صورت تمایل پوزر و پس وردپرس را پ.خ کنید تا چک کنم

(چنین تنظیماتی رو در قالب porto دیدم)

اگر قالب این امکان را نداره بالاجبار از افزونه استفاده کنید

در مورد درگاه پرداختش نباید مشکلی باشه (بصورت پیش فرض باید ست باشه)

بالا