افزودن کد جی کوئری به پوسته وردپرس

saeedagha

کاربر عضو
با سلام!

قصد دارم کد جی کوئری به سایتم اضافه کنم اما نمی دونم از چه کدی باید استفاده کنم تا فایل .js به پوسته ضمیمه بشه دوستانی که در این باره اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنن

ظاهرا شیوه ضمیمه کردن فایل های جاوا اسکریپت در وردپرس با html متفاوته

لطفا با جزئیات توضیح بدهید

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
فرقی نداره فقط آدرس دهی به صورت دیگه ای هست:

کد:
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>
به شیوه آدرس دهی دقت کنید متوجه میشید! تابع بالا آدرس پوشه قالب رو قرار میده! ;)

saeedagha

کاربر عضو

کد:
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>
به شیوه آدرس دهی دقت کنید متوجه میشید! تابع بالا آدرس پوشه قالب رو قرار میده! ;)
پس استفاده این کد چیه؟

کد:
wp_enqueue_script( 'jquery' );

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

farzane60

تازه وارد

کد:

سلام. من همین کار رو انجام دادم و این کد رو در هد قرار دادم اما اصلا عمل نمیکنه!

Obka

کاربر عضو
سلام. من همین کار رو انجام دادم و این کد رو در هد قرار دادم اما اصلا عمل نمیکنه!
سلام

در صورتی که از قالب های وردپرس استفاده می کنید کد داده شده باید بین تگ <head> قرار گیرد ، حال عناصری که با جی کوئری کار می کنند قاعدتا از js های مختلفی استفاده می کنند که گاها باید در <head> قرار بگیرند و در برخی شرایط باید در خودdiv مربوطه .

موفق باشید

بالا