افزونه ارسال مطلب به فیسبوک

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

خدایی ما اینجا هرچی سوال پرسیدیم تاحالا کسی جواب نداده تا الان به ما

ما یه سوال دیگه میپرسیم این احتمالا مثل همونه

من یکی دوتا افزونه نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامرو بسازم تو فسبوک ایدیو اینار بگریم میزنه ما برای کشور شما محدود کردیم ایا فیسبوکم تحریم کرده مارو؟ چون نمیزاره بسازم

چیکار کنم؟

mahdiali35

کاربر عضو
سلام خدایی ما اینجا هرچی سوال پرسیدیم تاحالا کسی جواب نداده تا الان به ما

ما یه سوال دیگه میپرسیم این احتمالا مثل همونه

من یکی دوتا افزونه نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامرو بسازم تو فسبوک ایدیو اینار بگریم میزنه ما برای کشور شما محدود کردیم ایا فیسبوکم تحریم کرده مارو؟ چون نمیزاره بسازم

چیکار کنم؟
دقیقا چه متنی مینویسه ؟

شما از پلاگین زیر هم میتونید استفاده کنید تست شده و روی شبکه های اجتماعی دیگه کار میکنه فیسبوک رو تست نکردم :

Majid_one

تازه وارد
خدا لعنت كنه اين ايلات متحده امريكا رو كه همه بد بختي ما به خاطر اوناست

IAMIR

کاربر عضو
نیازی به افزونه نیست . عزیز از سایت های پست دهنده به فیس بوک از Rss استفاده کن . تمام .

navidkh

تازه وارد
سلام دوست عزیز من قبلا این کار رو می کردم و مطالب را به صورت نوت در فیس بوک می ذاشتم . افزونه من wordbook بود که الان دیگه هر چی می گردم پیداش نمی کنم برای رفع مشکل ارور هم اول باید کشور خودت را یه کشور غیر ایران انتخاب کنی بهد بری API را از دیولوپر فیس بوک بگیری و ساین کنی وردپرس را با فیس بوک و از اون به بعد در تنظیمات افزونه قسمتی برای قرار دادن پست های دلخواه فیس بوک می دیدی ولی بازم می گم الان این افزونه را نتونستم پیدا کنم (wordbooker هست اما فرق داره با اونی که من قبلا باهاش کار می کردم)

navidkh

تازه وارد
یه نکته دیگه ار اس اس گرافی یه مشکلی که داره کل متن را نمیاره و به عنوان نت هم نیست.

hamid_00a

کاربر عضو
من الان دارم از rssgraffiti ایتفاده میکنم خیلی هم عالیه فط نمیدونم اون پستای اولی رو چطوری بفرستم فقط الان پستایی رو میفرسته که از بعد نصبشه قبلیاشو هیچ کدوم نفرستاده هرچی از الان میزارم میفرسته ایا راه حلی داره؟

mahdiali35

کاربر عضو
من الان دارم از rssgraffiti ایتفاده میکنم خیلی هم عالیه فط نمیدونم اون پستای اولی رو چطوری بفرستم فقط الان پستایی رو میفرسته که از بعد نصبشه قبلیاشو هیچ کدوم نفرستاده هرچی از الان میزارم میفرسته ایا راه حلی داره؟
خب این سایت همچین امکانی رو نداره....چون مطالبی که قبلا ارسال کردید rss شون گذشته شده مطالب به فیسبوک ارسال نمیشه...!!!

شاد باشید...!!!

MahdiY

راهبر انجمن
خدا لعنت كنه اين ايلات متحده امريكا رو كه همه بد بختي ما به خاطر اوناست
نه خیر

خیلی هم دستش درد نکنه

اگه این تحریم ها نبود ما حالا اینجا نبودیم

بحث سیاسی نشه

اما دستش درد نکنه

ما باید به فکر بیافتیم و رو پا خودمون باشیم

MahdiY

راهبر انجمن
نمیخوام موضوع انجمن منحرف بشه پ خ کردم براتون

hamid_00a

کاربر عضو
خدایی حرفی زدین ها ما الان کجاییم؟

توهین ازین بدتر که وارد هر سایتی میشه اسم ایران رو برداشتن؟ حالا هم فیسبئک کاربرا ایرانیشو محروم کرده حالا اینا درد نیست درد جای دیگس کاشکی همه دردا اینجوری بود

قشر متوسط فقرتر شده پولدار پولدار تر واسه چی؟ واسه همین تحریما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

menad1359

تازه وارد
خوب دوست عزیز شما می توانید از افزونه SharePress استفاده کنید که خیلی راحت هم هستش .

شما بعد از انجام یه سری کار بعد از نصب افزونه دیگه نیازی نیست کاری کنید خوده افزونه مطالب رو ارسال می کنید.

اینم آموزش این افزونه که چه مراحلی باید انجام بدین

موفق باشید

مدیر وب سایت تفریحی w8sms.ir

alihesari

کاربر عضو
خوب دوست عزیز شما می توانید از افزونه SharePress استفاده کنید که خیلی راحت هم هستش .شما بعد از انجام یه سری کار بعد از نصب افزونه دیگه نیازی نیست کاری کنید خوده افزونه مطالب رو ارسال می کنید.

اینم آموزش این افزونه که چه مراحلی باید انجام بدین

موفق باشید

مدیر وب سایت تفریحی w8sms.ir
با سلام این افزونه ای که دوستمون معرفی کردن مطالب رو به پروفایل فیس بوک ارسال میکنه. افزونه ای سراغ دارین که بتونه مطالب رو به برگه ای در فیس بوک ارسال کنه؟؟؟

بالا