افزونه درگاه پرداخت بانک ملت نسخه 3.2 (شاپرک)

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
275
83
31
PersianScript
سلام

من برای سایتم درگاه بخ پرداخت ملت گرفتم ولی دایما خطای ip معتبر نیست و میده. من 2 تا ای پی مختلف دادم ولی برای دوتاش خطا میده. چجوری میتونم بر طرفسش کنم؟
آدرس IP صحیح رو از جایی که هاست خریدید تهیه کنید.

 

m0h4mm4d

کاربر عضو
1/4/17
286
3
16
سلام دوستان

من هم همین مشکل را پیدا کردم .

البته من تازه درگاه ملت گرفتم . هاست خارج از کشور هست مشکل از همینه ؟

بانک سامان این مشکل را نداره ؟؟

جوابی که پشتیبانی به من داده این هست :

با سلام داکیومنت دارید
قسمت start pay را لطفا شاپرکی کنید
در همین حد ، حتی زحمت به خودشون ندادند لینک داکیومنت را ارسال کنند . تو سایت ملت هم که شتر با بارش گم میشه . در مراحل ثبت نام هم داکیومنتی ارسال نشد .

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

axrizan

تازه وارد
1/3/16
18
0
1
با سلام و احترام

بعد از بروز رسانی ووکامرس متاسفانه درگاه ملت وصل نمیشود

و کاربر از سایت به درگاه منتقل نمیشود

لطفا بروزرسانی بفرمایید

 

axrizan

تازه وارد
1/3/16
18
0
1
سلام. من الان دچار این مشکل هستم و دارم متحمل ضرر زیادی میشم چون تبلیغات وسیعی دارم در حال حاضر!
برای من همین ارورو هم نمیده

و فقط وصل نمیشه 

فکر کردم چون ووکامرسو بروز کردم با هم همخونی نداره 

من سرورم آلمانه 

پس با این تفاسیر افزونه پرداخت نیاز به بروزرسانی نداره و مشکل از به پرداخته؟

من در این صفحه بدون هیچ اروری به درگاه بانک منتقل نمیشم

و برای همین اومدم به سایت پی درخواست دادم برای درگاه واسطه.

 

baharmf93

تازه وارد
8/8/17
16
0
1
منم دقیقا همین مشکل دارم

البته جدا از ملت، ایران کیش و زرین پال هم چنین مشکلاتی دارن

 

jamshimi

کاربر عضو
22/2/09
746
19
18
الان چند روزی هست که کلا درگاه بانک ملت مشکل داره تیکت زدم میگم مشکل سراسری هست. به درگاه وصل میشه کاربر پرداخت می کنه بعد موقع بازگشت خطا میده خطا در هنگام بازگشت از بانک : در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . 

 

baharmf93

تازه وارد
8/8/17
16
0
1
الان چند روزی هست که کلا درگاه بانک ملت مشکل داره تیکت زدم میگم مشکل سراسری هست. به درگاه وصل میشه کاربر پرداخت می کنه بعد موقع بازگشت خطا میده خطا در هنگام بازگشت از بانک : در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . 
هاست شما هم خارج هست؟

 

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
186
1
18
27
farsmark.com
@jamshimi 

درود

دقیقا برای منم 3 روزه این مشکل داره !
همش میگن بخاطر هاست خارج هست ، بنظرم کم کم تحریمات رو درگاه ملت تاثیر گذاشته !

 

Ali_Wm

تازه وارد
17/2/17
21
0
1
الان چند روزی هست که کلا درگاه بانک ملت مشکل داره تیکت زدم میگم مشکل سراسری هست. به درگاه وصل میشه کاربر پرداخت می کنه بعد موقع بازگشت خطا میده خطا در هنگام بازگشت از بانک : در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . 
سلام بله متاسفانه این مشکل برای سایت بنده هم رخ داده .واقعا معضلی شده این موضوع 

 

jamshimi

کاربر عضو
22/2/09
746
19
18

jamshimi

کاربر عضو
22/2/09
746
19
18
@Mohammad
برای من نسخه 4.0.3 نصب شده یه اپدیت اومده 4.1.0 که نوشته شده ارائه نسخه حرفه ای
آیا با اپدیت به نسخه حرفه ای تبدیل میشه؟ یا اینکه باید خریداری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
 
  • Like
Reactions: Mohammad

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
275
83
31
PersianScript
@Mohammad
برای من نسخه 4.0.3 نصب شده یه اپدیت اومده 4.1.0 که نوشته شده ارائه نسخه حرفه ای
آیا با اپدیت به نسخه حرفه ای تبدیل میشه؟ یا اینکه باید خریداری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باید خریداری شود.