افزونه درگاه پرداخت بانک ملت ووکامرس

javadonline

تازه وارد
25/7/11
10
0
1
دوستان کسی نمیدونه این مشکل از چی میتونه باشه ؟

اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
245
0
16
دوستان کسی نمیدونه این مشکل از چی میتونه باشه ؟اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید
بنده سوالی از خدمت دوست عزیزمون دارم میخوام بدونم این افزونه برای شما درست کار میکنه

 

seoyek

تازه وارد
10/3/13
1
0
1
از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

واسه منم این پیغام رو میده.

ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه.



 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
429
83
32
PersianScript
بررسی کنید که درگاه سالم هست...(ای پی درگاه و یوزر پسورد و...)

 

parsa7

تازه وارد
2/12/12
10
0
1
سلام محمد جانببخشید من این موضوع رو چندین بار مطرح کردم این رو هم بگم این افزونه رو تو چندین هاست مختلف تست گرفتم اما متاسفانه کار نکرد این ارور رو میده


[/B][/B][/B]​
کد:
[B]Fatal error: Cannot redeclare timestamp_to_iso8601() (previously declared in /home/eshopkav/public_html/wp-content/plugins/Jahanpay_wc/lib/nusoap.php:904) in[B]/home/eshopkav/public_html/wp-content/plugins/mellat-woocommerce/nusoap.php on line [B]934
اگه مقدوره یه بررسی بکن
این ارور به این خاطر هست که فقط میشه یک درگاه نصب کرد روی این ووکامرس. اگر بخواید درگاه جدیدی فعال کنید باید درگاه قبلی رو پاک کنید از قسمت افزونه ها.امیدوارم یکی این مشکل رو برطرف کنه

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
429
83
32
PersianScript
درگاه جهان پی کلا خراب هست دوستان! اون رو نصب نکنید

 

decoration

تازه وارد
20/8/13
1
0
1
از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنیداتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

از محمد عزیز خواهش دارم یه راهنمایی بکنن چون چند تا از دوستان هم این موضوع را مطح کردن ولی پاسخی داده نشد بهش .

من درگاه را دریافت کردم و باید چک بشه و تا فردا بیشتر فرصت ندارم .


 

sinakama

تازه وارد
13/4/11
22
0
1
چطور میشه با نویسنده این افزونه تماس گرفت؟ (غیر از وبلاگ)

افزونه احتیاج به اصلاحات داره!

 

hamidrezaghavidel

تازه وارد
18/2/13
3
0
1
سلام من موقع نصب این افزونه با این خطا روبرو شدم!

Call Stack

#

Time

Memory

Function

Location

1

0.0023

253120

{main}( )

..\plugins.php:0

2

1.1573

17347248

plugin_sandbox_scrape( )

..\plugins.php:149

[TR] [TH=bgcolor: #f57900, colspan: 5, align: left] ( ! ) Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in C:\wamp\www\rosina\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46

[/TH]

[/TR]


 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
245
0
16
سلام من موقع نصب این افزونه با این خطا روبرو شدم!
Call Stack

#

Time

Memory

Function

Location

1

0.0023

253120

{main}( )

..\plugins.php:0

2

1.1573

17347248

plugin_sandbox_scrape( )

..\plugins.php:149

[TR] [TH=bgcolor: #f57900, colspan: 5, align: left] ( ! ) Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in C:\wamp\www\rosina\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46

[/TH]

[/TR]

دوستانی که با این افزونه مشکل دارند به این نکات توجه نمایند و سپس اعلام خرابی کنند

به غیر از این افزونه اگر از افزونه های درگاه پرداخت پی لاین و جهان پی استفاده میکنند حتما اونها رو غیر فعال کنند و بعد اینکه هاستتون رو از یک سرویس دهنده مطمئن تهیه کنید چون در برخی از سرورهای این مشکل کامپوننت و عدم همخوانی با ورژن پی اچ پی سرور هست که این ارور ها رو دریافت میکنید

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
429
83
32
PersianScript
دوستانی که قصد استفاده از درگاه ملت دارن و روی سرورشون خطای Call-time pass-by-reference دریافت می کنن به من پیغام خصوصی بزنن تا از طریق هاستشون مشکل رو رفع کنم...و نسخه جدید منتشر کنیم

 

n.k.h

تازه وارد
26/8/13
3
0
1
با سلام

چطوری امکانش هست که وقتی که پرداخت انجام شد، کد تراکنش در بازگشت به سایت نمایش داده بشه؟

 

mepar

تازه وارد
10/9/13
8
0
1
سلام من موقع نصب این افزونه با این خطا روبرو شدم!
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0023253120{main}( )..\plugins.php:0
21.157317347248plugin_sandbox_scrape( )..\plugins.php:149
[TR] [TH=bgcolor: #f57900, colspan: 5, align: left] ( ! ) Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in C:\wamp\www\rosina\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46 [/TH]

[/TR]

به نام خدا

سلام دوستان

تازه عضو شدم و همین مشکل رو داشتم ولی یه جورایی حلش کردم!!

این مشکل گویا از نسخه ی جدید php 5.4 هستش.

1. برای حلش هم توی فروم های خارجی جستجو کردم متوجه شدم که باید تو index.php جاهایی که:

$&

هست رو به:

$

تغییر بدید.

2. در ضمن فایل nusoap.php نسخه ی قدیمیش تو این افزونه هست و باید از nusoap.php,v 1.123 که نسخه ی جدیدش هست استفاده کنید.

با اعمال موارد بالا مشکلی تو فعال سازی و استفاد از فزونه نیست.

چون من درگاه و آی دی و اینا نداشتم نشد تستش کنم اگه کسی داره لطفا تست کنه و خبر بده.

یه مشکلی هم دارم اینکه می نویسه:

از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

ولی من دکمه ای نمی بینم!! نکنه چون درگاه و اینا ندارم دکمه برام نمایش داده نمیشه؟

فایلارو اصلاح کردم و تو یه فولدر زیپ توی لینک زیر هست.ممنون میشم تست کنید خبر بدید.



اگر کار کرد التماس دعا

پ.ن : از لحاظ امنیتی هم خیالتون راحت فقط کارهای 1 و 2 رو انجام دادم و فولدر افزونه رو فشرده کردم و یه جا آچلود کردم ، باز خاستید واسه محکم کاری خودتون کارهای 1 و 2 رو انجام بدید.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

n.k.h

تازه وارد
26/8/13
3
0
1
به نام خداسلام دوستان

تازه عضو شدم و همین مشکل رو داشتم ولی یه جورایی حلش کردم!!

این مشکل گویا از نسخه ی جدید php 5.4 هستش.

1. برای حلش هم توی فروم های خارجی جستجو کردم متوجه شدم که باید تو index.php جاهایی که:

$&

هست رو به:

$

تغییر بدید.

2. در ضمن فایل nusoap.php نسخه ی قدیمیش تو این افزونه هست و باید از nusoap.php,v 1.123 که نسخه ی جدیدش هست استفاده کنید.

با اعمال موارد بالا مشکلی تو فعال سازی و استفاد از فزونه نیست.

چون من درگاه و آی دی و اینا نداشتم نشد تستش کنم اگه کسی داره لطفا تست کنه و خبر بده.

یه مشکلی هم دارم اینکه می نویسه:

از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنید

ولی من دکمه ای نمی بینم!! نکنه چون درگاه و اینا ندارم دکمه برام نمایش داده نمیشه؟

فایلارو اصلاح کردم و تو یه فولدر زیپ توی لینک زیر هست.ممنون میشم تست کنید خبر بدید.



اگر کار کرد التماس دعا

پ.ن : از لحاظ امنیتی هم خیالتون راحت فقط کارهای 1 و 2 رو انجام دادم و فولدر افزونه رو فشرده کردم و یه جا آچلود کردم ، باز خاستید واسه محکم کاری خودتون کارهای 1 و 2 رو انجام بدید.
من هم مشکل نشون ندادن دکمه رو داشتم.

با قالبتون تداخل داره. من قالب رو عوض کردم و درست شد.

 

mepar

تازه وارد
10/9/13
8
0
1
سلام

دوستان کسی چک نکرد؟

جناب n.k.h من قالبمم عوض کردم همون وقتی که کامنت گذاشته بودم ولی کماکان مشکل دارم.

شما درگاه و یوزر نیم و پسورد دارید؟ بدون اینا باید دکمه پرداخت نمایش داده بشه؟

 

mepar

تازه وارد
10/9/13
8
0
1
سلام دوستان.وقت بخیر

کسی تست نکرد با درگاه و ...؟

خواهشا یکی تست کنه وجواب بده ببینم افزونه درست کار می کنه با این شرایط یا نه.

ممنون

 

friendfa

تازه وارد
20/9/13
9
0
1
از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنیداتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

قبلا هم مطرح شده.ولی جوابی داده نشده.

مشخصات درگاه رو هم وارد کردم صحیح شماره ترمینال و این چیزا




 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
602
0
16
26
از سفارش شما متشکریم. برای پرداخت وجه آنلاین روی دکمه زیر کلیک کنیداتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید

قبلا هم مطرح شده.ولی جوابی داده نشده.

مشخصات درگاه رو هم وارد کردم صحیح شماره ترمینال و این چیزا



ظاهرا افزونه ساخته شده شامل اشکالاتی هست !

پست های قبلی رو بخونین احتمالا مشکلتون حل بشه!

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
429
83
32
PersianScript
احتمال خطا به دلایل زیر:

عدم فعال بودن سرور شما در بانک ملت

مشخصات اشتباه

مشکل در هاست

ببین اگر کد خطا میده ذکر کن تا بهتر کمک کنیم