افزونه درگاه پرداخت بانک پارسیان

  • شروع کننده موضوع kima
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kima

تازه وارد
21/7/09
54
0
6
سلام دوستان

مدت زیادی بود نیاز داشتم به افزونه ای واسه درگاه بانک پارسیان که کد شده هم نباشه و اون چیزی که باید رو پیدا نکردم

یکی از دوستان که پی اچ پی کار بنام آقای شاهین غرقی گفتم بهشون و زحمت کشیدن پلاگ این رو برام نوشتن

چند ماهی هست داخل سایت خودم دارم ازش استفاده می کنم خیلی عالی و بدون مشکل داره کار می کنه

گفتم شاید بدرد خیلی از دوستان بخوره پلاگ این سورس و از همه مهم تر کارا

و اینکه میتونید از لینک زیر دانلودش کنید



طرز کار با پلاگ این هم بسیار ساده هست و نیازی به توضیح ندارن

بدون نیاز به پرداخت پول و با سورس کد استفاده کنید و حالش رو ببرید و دعا به جون نویسنده اش کنید

اینک لینک عکس محیط پلاگ این



 

kootlas

کاربر عضو
27/7/14
167
0
16
مرسی اما نمیدونم برای چی موقع فعال کردن افزونه به من ارور میده که به دلیل داشتن مشکل جدی افزونه فعال نشد

(یه اروری توی خط 934 فایل nusoap.php میگیره)

 

webgard3

تازه وارد
10/11/14
4
0
1
اين خطا رو وقتي ميده كه قبلا فايل nusoup.pho توي يك پلاگين ديگه لوود شده باشه.

خط اول كه نوشته require_once nusoup.php رو پاك كنيد مشكل حل ميشه

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
نه نه حذف نکنید شاید بعدا لازم بشه .

کد زیر رو


کد:
require_once("nusoap.php");
به کد زیر تغییر بدید تا همیشه و هرجا بتونید استفاده کنید .


کد:
if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) )
require_once("nusoap.php");
پستمو ویرایش کردم

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

webgard3

تازه وارد
10/11/14
4
0
1
این کد درسته ولی بعضی جاها ممکنه جواب نده.

اگه nusoup بعد از اینجا بخواد لوود بشه.

 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
245
0
16
اگه بعد از اینجا بخواد لود بشه هم بازهم تو سایت وجود داره دیگه .این کد چک میکنه ببینه اگه nusoab تو سایت فراخونی نشده بود فراخونیش میکنه .

مشکلی نداره کلا
ممنون حرفتون کاملا منطقی چون این پرونده یه پرونده مشترک هست

 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
245
0
16
تشکر میکنم از دوست عزیزمون که این درگاه رو به اشتراک گذاشتن خوبه دیگه اگه درگاه سامان هم پشتیبانی بشه و برای دانلود گذاشته بشه ووکامرس قدرتمندترین فروشگاه ساز میشه

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

kootlas

کاربر عضو
27/7/14
167
0
16
نه نه حذف نکنید شاید بعدا لازم بشه .کد زیر رو


کد:
require_once("nusoap.php");
به کد زیر تغییر بدید تا همیشه و هرجا بتونید استفاده کنید .


کد:
if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) )
require_once("nusoap.php");
پستمو ویرایش کردم
ممنون اما وقتی این کار رو میکنم دیگه سایت کلاً بالا نمیاد، نه خود سایت نه صفحه ادمین

 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
245
0
16
دوستانی که سایتشون بالا نمیاد یه چند وقتی ادیتور سی پنل رو خط اول فاصله ایجاد میکنه حواستون باشه تغییرات میدید

 

mdfaramarz

تازه وارد
15/4/15
5
0
1
دوستان عزیز این پلاگین هنوز به خوبی گذشته کار میکنه؟

من این افزونه را نصب کردم و چند با هم تست کردم، به نظر نمیاد تو اتصال به درگاه بانکی و پروسه خرید مشکلی داشته باشه، اما دوتا مساله وجود داره.
1- من فعلا از درگاه پرداخت واسط استفاده می کنم، وقتی سفارشی را می خوام تسویه کنم تو لینک خلاصه ای از سفارش من شامل مبلغ و تاریخ و شماره سفارشو... را میاره و بعد از زدن دکمه پرداخت وارد بانک میشه اما وقتی از این افزونه استفاده میکنم، همین صفحه لود میشه ولی بلافاصله خودش ریدایرکت میشه به صفحه بانک
2- بعد از پرداخت و برگشت از درگاه بانکی، پیغامی که نمایش میده خوانا نیست، یعنی یک مجموعه ای از حروف انگلیسی بزرگ و کوچک پشست سر هم نشون میده.

ممکنه راهنمایی بفرمایید؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
mdfaramarz گفت:
من این افزونه را نصب کردم و چند با هم تست کردم، به نظر نمیاد تو اتصال به درگاه بانکی و پروسه خرید مشکلی داشته باشه، اما دوتا مساله وجود داره.

1- من فعلا از درگاه پرداخت واسط استفاده می کنم، وقتی سفارشی را می خوام تسویه کنم تو لینک خلاصه ای از سفارش من شامل مبلغ و تاریخ و شماره سفارشو... را میاره و بعد از زدن دکمه پرداخت وارد بانک میشه اما وقتی از این افزونه استفاده میکنم، همین صفحه لود میشه ولی بلافاصله خودش ریدایرکت میشه به صفحه بانک

2- بعد از پرداخت و برگشت از درگاه بانکی، پیغامی که نمایش میده خوانا نیست، یعنی یک مجموعه ای از حروف انگلیسی بزرگ و کوچک پشست سر هم نشون میده.

ممکنه راهنمایی بفرمایید؟
1 - بخاطر اینه که تو نسخه 4 درگاه های ووکامرس ما اون قسمت رو درست کردیم برای رفع مشکلی که  ای نماد گیر میده  ....

2 - بخاطر اینه که تو نسخه 4 درگاه های ووکامرس بر اساس استاندارهای خود ووکامرس صفحه بازگشت طراحی شده که مشکلات گفته شده رو نداره ... یکی دیگه از مشکلاتی که درگاه های بجز نسخه 4 ارائه شده توسط ووکامرس پارسی دارند مشکل زیر هستش :



 

mdfaramarz

تازه وارد
15/4/15
5
0
1
1 - بخاطر اینه که تو نسخه 4 درگاه های ووکامرس ما اون قسمت رو درست کردیم برای رفع مشکلی که  ای نماد گیر میده  ....

2 - بخاطر اینه که تو نسخه 4 درگاه های ووکامرس بر اساس استاندارهای خود ووکامرس صفحه بازگشت طراحی شده که مشکلات گفته شده رو نداره ... یکی دیگه از مشکلاتی که درگاه های بجز نسخه 4 ارائه شده توسط ووکامرس پارسی دارند مشکل زیر هستش :

ممنون، چرا قیمت افزونه های موجود تو سایتهای مختلف انقدر متفاوته؟ همین افزونه را سایت ووکامرس فارسی 26هزار تومان زده درحالی تو سایتهای مختلف از 50 تا 70 هزار فروخته میشه؟

 

Goback

کاربر عضو
25/2/10
299
0
16
35
ممنون، چرا قیمت افزونه های موجود تو سایتهای مختلف انقدر متفاوته؟ همین افزونه را سایت ووکامرس فارسی 26هزار تومان زده درحالی تو سایتهای مختلف از 50 تا 70 هزار فروخته میشه؟
یه سایت مینویسه خودش طبق اصول قیمت میده X تومن

سایت دیگه کپی میکنه قیمت میده رادیکال X تومن

یه برنامه نویس دیگه میاد،جو رو اپن سورسی میکنی میزنه X-X تومن

بنده هم تو صفحه خرید همین محصولم لینک افزونه ایشون رو گذاشتم و قید کردم رایگانه.

گرچه یه جور اصول شکنی بازار هست این حرکتها.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,354
462
83
32
PersianScript
البته ، ووکامرس پارسی ، پارسیان رو یک سالی هست نوشته ، و قیمت از ابتدا اینچنین بوده...

در کل قیمت مختلف ، مبنی بر خوب بودن یا بد بودن اون سیستم نیست...

 

mojair

تازه وارد
10/7/14
17
0
1
نه نه حذف نکنید شاید بعدا لازم بشه .

کد زیر رو

require_once("nusoap.php");به کد زیر تغییر بدید تا همیشه و هرجا بتونید استفاده کنید .
کد:
if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) )require_once("nusoap.php");
پستمو ویرایش کردم
با سلام وخسته نباشید لطف کنید آدرس دقیق این کد را بنویسید چون من از بانک ملت استفاده میکنم و وقتی این بانک را هم نصب کردم ارور nusoap.php on line 934 را داد اما اون کد را باید از کدام فایل پاک کنم پیدا نکردم بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

نه نه حذف نکنید شاید بعدا لازم بشه .

کد زیر رو

require_once("nusoap.php");به کد زیر تغییر بدید تا همیشه و هرجا بتونید استفاده کنید .
کد:
if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) )require_once("nusoap.php");
پستمو ویرایش کردم
 

mojair

تازه وارد
10/7/14
17
0
1
با سلام وخسته نباشید لطف کنید آدرس دقیق این کد را بنویسید چون من از بانک ملت استفاده میکنم و وقتی این بانک را هم نصب کردم ارور nusoap.php on line 934 را داد اما اون کد را باید از کدام فایل پاک کنم پیدا نکردم بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

خط 10 karaneshan-woo-parsian.php

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,354
462
83
32
PersianScript
karaneshan-woo-parsian.php خط 10 رو می بینید؟

نوشته

require_once("nusoap.php");حذفش کنید و به جاش اینو بگذارید.

کد:
if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) ) require_once("nusoap.php");
 

mojair

تازه وارد
10/7/14
17
0
1
karaneshan-woo-parsian.php خط 10 رو می بینید؟

نوشته

require_once("nusoap.php");حذفش کنید و به جاش اینو بگذارید.

if ( ! class_exists( 'nusoap_client' ) ) require_once("nusoap.php");
با تشکر از جنابعالی بله مورد حل شده سپاس

 

---ali---

تازه وارد
16/9/13
2
0
1
با سلام

من افزونه را نصب و تغییری که فرمودید رو هم دادم .

اما ارور زیر نمایش داده شد ::

برای پرداخت روی لینک زیر کلیک کنید.
اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.