افزونه یا پلاگین برای شمارش کلمات

جاویدان

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان

به دنبال افزونه یا پلاگین یا کدی هستم که بتونه تعداد کلمات وارد شده تو یه باکس بعد وارد کردن یا نوشتن نشون بده

البته یه مدل پیشرفته ترش تو یه سایت ایرانی هستش که فایل txt یا word رو توش آپ میکنی تعداد کلمات رو محاسبه می کنه

البته تو جستجو ها فقط به یه مدل نشون دادن تعداد حروف برخوردم که تستش خوب بود ولی اون نیاز ما رو برطرف نمی کنه.

بخصوص اگر بشه تو گرویتی فروم قسمت آپلودش لحاظ بشه خیلی خوبه

ضمنا این دو سایتم بودن ولی چون باید توی سایت خودمون قرار بدیم یکم سخت شده برامون

خیلی ممنون میشم راهنمام باشین

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Goback

کاربر عضو
سلام،

کدنویسی راه میخوای یا نیسیتی و پلاگین آماده؟

Goback

کاربر عضو
به هرحال:

<?php

//Coded by G0back

$words_en = 'no pain to gain';

$words_fa = 'بدون رنچ گنج مسیر نمی شود';

function give_me_words_count($sent){

return count(explode(' ', $sent));

}

echo give_me_words_count($words_fa); // 6

echo '<br>';

echo give_me_words_count($words_en); // 4

جاویدان

کاربر عضو
سلام دوست عزیز

هر دوش دوست دارم یکم هم یاد بگیرم بد نیست ولی فعلا برای راه انداختن کارم اولویت با آمادس البته چجوری استفادش هم برام مهمه چون باید توی قالب وردپرس جا بشه البته اگر بهم بگید ساختار کارکردش چجوری هستش هم راهنمایی برای من هم دیگران چون تقریبا خیلی کم دیدم کسی راه گذاشته باشه ضمنا برنامه نویسی من یکیم زیر خط فقره ولی دارم سعی می کنم اون شمارنده حروف رو هم از روی آموزش یه فیلم نوشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Goback

کاربر عضو
برای حروف هم از تابع دومی استفاده کن،اگر خواستی حروفی محاسبه نشن توی مثال کاما رو زدم:

کد:
<?php//Coded by G0back$words_en = 'no pain to gain';$words_fa = 'بدون رنچ گنج مسیر نمی شود';function give_me_words_count($sent){	return count(explode(' ', $sent));}echo give_me_words_count($words_fa); // 6echo '<br>';echo give_me_words_count($words_en); // 4echo '<hr>';function give_me_letters_count($sent , $fa=false){	$return =  mb_strlen(str_replace(array(' ','	',',') , '' , $sent));	if($fa)		return $return/2;	return $return;}echo give_me_letters_count($words_fa , true); // 20echo '<br>';echo give_me_letters_count($words_en); // 12

جاویدان

کاربر عضو
بسیار ممنونم البته از سواد کم این حقیره ولی این ساختار رو یکم توضیح می دید قسمتاش هر کدوم چجوریه و چجوری باید نصب بشه نحوه تست گرفتنش چطوری انجام میشه

Goback

کاربر عضو
ببین این تابعه خودت باید یه جا سوارش کنی،نیازی نیست کارکردشو بدونی،فقط استفاده شو بدون،هرجا خواستی مقدار کلمات یه جمله رو بدست بیاری ورودی رو میدی به تابع give_me_words_count و تابع خروجی رو بهت میده،تمام:

کد:
echo give_me_words_count('جاویدان');

بالا