انتخاب متغیر های کالا

masoud ashoori

کاربر عضو
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

آیا هیچ کد یا افزونه ای وجود ندارد که: این قابلیت ایجاد شود که همیشه یک متغیر انتخاب شده باشد و کاربر در صورتی که روی متغیر انتخاب شده کلیک کرد اتفاقی نیفتد(جهت جلوگیری از غیر فعال شدن دکمه خرید و سردرگمی کاربر)
توضیح تکمیلی: در تنظیمات کالاهای متغیر می شود متغیر پیشفرض را انتخاب کرد. منظور بنده این هست که همیشه یک متغیر انتخاب شده باشد. الآن به این صورت هست وقتی کاربر بر روی متغیری که انتخاب شده است کلیک کند آن متغیر غیر فعال می شود.

توضیح تکمیلی تر:
حالت 1: متغیر های پیشفرض یا توسط خود کاربر انتخاب شده اند:

You must be registered for see images attach

حالت 2: کاربر بر روی متغیر مشکی (که قبلا انتخاب شده بوده) یکبار کلیک کند دکمه افزودن به سبد خرید غیر فعال می شود. (من میخواهم تغییری ایجاد نشود با کلیک مجدد بر روی متغیری که انتخاب شده است) :

پیشاپیش از وقتی که میگذارید سپاسگزارم :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

فکر کنم نحوه باز کردن سوال شما کمی سردرگمی دارد.

اولا وقتی یک متغیر ایجاد می شود یعنی یک محصول وجود دارد که زیر مجموعه هایی این محصول دارد.

یعنی مشتری این مورد را می توانید انتخاب کنید . جواب شما احتمالا یکی از نکات زیر است دقت کنید پاسخ را می یابید. پس لطفا پس از اطمینان از درست بودن این پاسخ مطلب مشکل آن بخش را برای درک سایر دوستان بنویسید. با تشکر

خب وقتی شما ویژگی ایجاد می کنید یعنی اسم محصول برای کل مجموعه هست . (مثلا لباس اسم محصول است)

پس اگر در متغییر ها که افزودن رو میزنید ( مثلا متغییر ها کوچک متوسط بزرگ هستند) شما 3 گزینه فرضا ایجاد می کنید.

حالا اگر اشتباها شما یکی از این متغییر ها را خود محصول قرار دهید (همون لباس) مشتری فقط با یک محصول مواجه می شود و امکان انتخاب فقط به صورت ظاهری است و هیچ تغییر قیمتی را نیز نخواهد دید و نخواهید داشت و قیمت محصولی که مشخص شده برای سایر قیمت ها اولویت هست . { گزینه انتخاب اسم محصول همیشه در دسترس متغیر ها هست پس اعمال می شود}

در این مورد حتی اگر قیمت را درج نکنید هم اولویت همان است که گفته شد. نکته ساده است ولی چنان می تواند در وکامرس پیچیده شود که شما را به اشتباه بیاندازد

ضمنا انتخاب پیش فرض فرم هم همیشه می تواند باعث این مشکل شود یعنی اگر پیش فرض به یکی از متغییر ها که همان ویژگی محصول است تغییر کند شما با مشکل روبرو می شوید و بازهم همان مشکل است.

ضمنا گاهی شما یک ویژگی را فعال می کنید باید علاوه بر فعال سازی تیک نمایش در محصول تیک افزودن به متغیر ها را نیز فعال کنید تا قابل استفاده

ضمنا تعیین اولویت با شماست بر اساس دسته بندی از بالا به پایین متغییر ها همیشه اولین در بالا قرار داد و آخرین در پایین ترین

و نکته مهم در هنگام ساختن ویژگی باید این نکات را بدانید اولین ویژگی ساخته شده مادر است یعنی قابلیت استفاده با زیر مجموعه ها را به صورت کامل در صورت انتخاب شما را دارد.

{نکته مهم در هنگام انتخاب مادر فراموش نکنید دو گزینه در زیر قرار دارد انتخاب و رنگ این دو گزینه در نهایت زیر مجموعه ها تاثیرگذار است  پس در انتخاب آنها دقت کنید البته همیشه امکان تغییر وجود دارد}

در پیکربندی مادر شما زیر مجموعه های ویژگی مادر را قرار می دهید مثلا مادر رنگ است و آبی و قرمز سبز زیر مجموعه

حالا شما همان محصول لباس را دارید.

دو ویژگی مادر دارید یکی رنگ یکی سایز

حالا هر کدام از این دو ویژگی 3 زیر مجموعه دارند رنگ = سبز آبی قرمز سایز= کوچک متوسط بزرگ

حالا شما در ویژگی محصول هر دو این مادر ها را فراخوان می کنید و در داخل کادر مقدار هم زیر مجموعه ها را فراخوان می کنید .

هر دو تیک نمایش در محصول و استفاده برای متغیر ها را زده اید

حالا حتما باید ذخیره ویژگی ها را بزنید تا اعمال شود.

حالا شما در متغییر ها هر دو مقادیر پیش فرض فرم را می بینید.

با کلیک بر روی افزودن متغییر شما هر دوی این موارد را فراخوان می کنید.

حالا این دو مثلا به 3 صورت نمایش داده می شود اولویت اول سایز کوچک = آبی سایز متوسط= قرمز سایز بزرگ = رنگ

این یعنی مشتری وقتی کوچک را انتخاب کند دو گزینه دیده می شود سایز کوچک و بزرگ یا اگر متوسط را انتخاب کند سایز بزرگ نیز دیده می شود .

پس فراموش نکنید فراخوان تک زیر مجموعه باعث نادیده گرفتن سایر خواهد شد بجز مادر

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

masoud ashoori

کاربر عضو
فکر کنم نحوه باز کردن سوال شما کمی سردرگمی دارد.
سلام و عرض ادب

از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم.

این نمونه کالا را مشاهده بفرمایید:

در حال حاظر رنگ انتخاب شده پیشفرض بر روی مشکی می باشد که مشخص شده است.

در صورتی که الآن مجدد شما بر روی رنگ مشکی کلیک کنید تیک برداشته می شود و دکمه افزودن به سبد خرید هم غیر فعال می شود.

من میخواهم وقتی کاربری مجدد بر روی یک متغیری که انتخاب شده است یا انتخاب کرده است اتفاقی نیفتد و عمل عدم انتخاب شدن و غیر فعال شدن دکمه خرید اتفاق نیفتد.

امیدوارم توانسته باشم مفهوم را واضح بیان کرده باشم :53:

البته به نظر خودم این یک باگ در افزونه اسواچز (افزونه ای که متغیر ها را گرافیکی نمایش می دهد) است. ولی راه حل چیست؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

فکر کنم مرورگر شما دچار اشکال است بهتر است چون کش سرور دارید یکبار با Ctrl+F5 کش مرورگر خود مرتبط با این صفحه را خالی کنید. اگر افزونه کش هم بر روی وردپرس نصب کردید قبل از مورد بالا خالی کرده و سپس مرورگر را خالی کنید.

بنده همین الان تست گرفتم و مشکلی دیده نشد یعنی به راحتی با انتخاب مشکی هم گزینه لارج به سبد اضافه شد هم ایکس لارج بدون خروج حتی گزینه قرمز که لارج بود نیز به سبد اضافه شد.

فقط تنها مشکلی که بنده دیدم اینست که سایز لباس در سبد خرید دیده نمی شود.

موفق باشید

masoud ashoori

کاربر عضو
لطفا در صفحه کالا وقتی تیک بر روی متغیری بعنوان مثال رنگ مشکی هست، یکبار شما روی رنگ مشکی کلیک کنید.
با کلیک بر روی متغیری که تیک روش هست، متغیر از حالت انتخاب خارج می شود و دکمه افزودن به سبد خرید هم غیر فعال می شود
من میخواهم وقتی روی متغیری که انتخاب شده است مجدد کلیک شد هیچ اتفاقی نیفتد (تیک از روی متغیر برداشته نشود و متغیر از حالت انتخاب خارج نشود)

این حالتی پیش نیاید:

فقط تنها مشکلی که بنده دیدم اینست که سایز لباس در سبد خرید دیده نمی شود.
بله درسته، این مورد رو باید با پشتیبانی مطرح کنم.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اشکال شما در اینجاست که می خواهید سیستم بدون داشتن یک محصول افزودن را فعال نگه دارد که امکان پذیر نیست .

اگر شما می خواهید مشتری مجبور به انتخاب باشد و امکان نخریدن نداشته باشد باید حالت تیک را از این محصول برداشته و به رادیویی تغییر دهید اینگونه با اولین کلیک دیگر امکان سلب بجز با رفرش کردن صفحه امکان پذیر نیست

موفق باشید

بالا