انتخاب وزن های مختلف از یک محصول

• نویسنده موضوع jtb0y
  • تاریخ شروع

jtb0y

تازه وارد
سلام

بعضی محصولات سایت من در وزن های زیر قابل خرید است:::

۰٫۴ گرم
– ۱ گرم
– ۲ گرم
– ۴ گرم
– ۲۵ گرم
– ۵۰۰ گرم
– ۱۰۰۰ گرم

حالا میخوام کاری کنم که کاربر بتواند از لیستی وزن مورد نظر و تعداد درخواستش رو انتخاب کنه و به سبد خرید اضافه بشه. مثلا پنج تا 2 گرمی و چهار تا 25 گرمی...

لطفا راهنمایی کنید.

باتشکر

Obka

کاربر عضو
سلام

در بخش ووکامرس در قسمت افزودن محصول ، قسمت " ویژگی های محصول " را می توانید ویرایش کنید و بر اساس محصولات خود فیلدهای مربوطه را پر نمایید .

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یا میتونید از افزونه افزودنی های همگانی ووکامرس استفاده کنید.

jtb0y

تازه وارد
من افزونه افزودنی های محصول رو نصب کردم. حالا میخوام از افزونه WooCommerce Iran Post Shipping  استفاده کنم تا هزینه پستی رو خودکار محاسبه کند.

از انجایی که هر وزنی هزینه پستی متفاوتی دارد و فقط یک وزن میشه به هر محصول اضافه کرد چطور می تونم وزن های مختلفی که با افزونه افزودنی ها به هر محصول اضافه کرده ام در  موقع خرید هزینه ی پستی اش را محاسبه کنم؟؟  

omidrastegar

کاربر عضو
من افزونه افزودنی های محصول رو نصب کردم. حالا میخوام از افزونه WooCommerce Iran Post Shipping  استفاده کنم تا هزینه پستی رو خودکار محاسبه کند.

از انجایی که هر وزنی هزینه پستی متفاوتی دارد و فقط یک وزن میشه به هر محصول اضافه کرد چطور می تونم وزن های مختلفی که با افزونه افزودنی ها به هر محصول اضافه کرده ام در  موقع خرید هزینه ی پستی اش را محاسبه کنم؟؟  
شما برای هر کدوم از محصولات طبق متغیری که ایجاد می کنی وزن قرار میدی براشون اون افزونه خودش بر اساس وزن خودکار محاسبه می کنه

jtb0y

تازه وارد
میشه یکم توضیح بدید کجا برم و چیکار کنم؟

omidrastegar

کاربر عضو
میشه یکم توضیح بدید کجا برم و چیکار کنم؟
ابتدا محصول رو میزاری متغیر

بعد باید یه ویژگی به اسم وزن ایجاد کنی و موارد رو براش بزاری

بعد تیک استفاده به عنوان متغیر رو بزنی و ذخیر کنی

میری تب متغیر و تغییرات قیمت و وزن رو وارد می کنی... تمام

بالا