انتقال مطلب بین دوسی پنل

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
باسلام

من در سی پنل اول که اطلاعات انجمن دارم میخوام به سی پنل دوم که سایت روش نصبه منتقل کنم باید چکار کنم تا بدون هیچ مشکلی تمام اطلاعات انجمن به سی پنل دوم منتقل بشه؟

با گرفتن بک آپ انجام میشه یا راه دیگه ای داره؟؟؟؟ لطفا راهنمایی جامعی بفرمایید

nulledscriptz

کاربر عضو
اگر من میخواستم ای کار رو بکنم همه فایل ها رو زیپ میکردم بعدش با یه دستور copy در هاست جدیده همه رو منتقل میکرد و unzip می کردم ... بعدشم بانک اطلاعاتی رو اکسپورت و ایمپورت میکردم ...

jing

کاربر عضو
آخه سرور هاستها جدا هست یعنی دوتاهاست از دوسرور جدا گرفتم یعنی دوتا هاست روی یک سرورنیست با این حال میشه از مبدا به مقصد کپی انجام داد؟

درمورد دیتابیس یعنی من باید در هاست مقصد یک دینابیس با همون نام ویوزر وپسورد بسازم وبعد ایمپورت میکنم...درسته؟؟؟

nulledscriptz

کاربر عضو
آخه سرور هاستها جدا هست یعنی دوتاهاست از دوسرور جدا گرفتم یعنی دوتا هاست روی یک سرورنیست با این حال میشه از مبدا به مقصد کپی انجام داد؟درمورد دیتابیس یعنی من باید در هاست مقصد یک دینابیس با همون نام ویوزر وپسورد بسازم وبعد ایمپورت میکنم...درسته؟؟؟
سوال اول : با دستور copy($from.$to) که به جای from فایل زیپ شده در هاست اول و بهجای to نام فایل بعد از انتقال رو قرار میدید برای مثال

$from =

$to=test.zip

و این دستور رو توی یه فایل توی هاست جدید اجرا میکنید .. تا منتل بشن

سوال دوم ... بلههمینطور که گفتین

jing

کاربر عضو
دستوری که شما فرمودید میشه این:

$admin = admin.zip

$forum=admin.zip

ببینید من درهاست مقصددوتا فایل ساختم بنام forumوforum1دستوربالا درفایلforum1گذاشتم کهadmin.zip نام فایلی هست که زیپ شده و آدرس هاست مبدا است forum هم فایلی هست بعد از انتقال درهاست مقصد

حالا فایل forum1را اجرا میکنم فقط کدها را نمایش میده عکس العملی نمی بینم؟؟؟

میگم من راه زیر را انتخاب کردم

1-فایل زیپ را آپلود کنم روی هاست جدید واکسترکت کردم

2-از دیتابیس مبدا یک اکسپورت و باهمون مشخصات در هاست مقصد دیتابیس ساخته وایمپورت کردم

ولی خطای زیر میاد (حتی از داخل فایلconfig.php مشخصات یوزر ودیتابیس هم درستش کردم)

You must be registered for see images attach

بایدچکار کنم تا درست بشه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iranenaz

کاربر عضو
دستوری که شما فرمودید میشه این:$admin = admin.zip

$forum=admin.zip

ببینید من درهاست مقصددوتا فایل ساختم بنام forumوforum1دستوربالا درفایلforum1گذاشتم کهadmin.zip نام فایلی هست که زیپ شده و آدرس هاست مبدا است forum هم فایلی هست بعد از انتقال درهاست مقصد

حالا فایل forum1را اجرا میکنم فقط کدها را نمایش میده عکس العملی نمی بینم؟؟؟

میگم من راه زیر را انتخاب کردم

1-فایل زیپ را آپلود کنم روی هاست جدید واکسترکت کردم

2-از دیتابیس مبدا یک اکسپورت و باهمون مشخصات در هاست مقصد دیتابیس ساخته وایمپورت کردم

ولی خطای زیر میاد (حتی از داخل فایلconfig.php مشخصات یوزر ودیتابیس هم درستش کردم)

You must be registered for see images attach

بایدچکار کنم تا درست بشه؟
دستور رو به این شکل بنویس :

کد:
<?php 
copy ( "http://www.14.com/admin.zip" , "admin.zip" ); 
?>
شما ابتدا در سرور اول بک آپ کامل تهیه کنید (شامل فایلها و بانکها)

بک آپ روی سرور در روت اصلی ذخیره میشه قبل از public_html (نیاز نیست دانلود کنید)

با فایل منیجر سی پنل بک آپتون رو منتقلش کنید به داخل public_html

بعد با کد بالا کپیش کنید به سرور دومتون و مجددا منتقل کنید به روت

و ریستور کنیدش.

(من این کار رو نکردم)

موفق باشید

شما واسه بانکتون یوزر جدید هم ساختید ؟

privileges یوزر و بانک ست کردید ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
کارهایی که گفتین انجام دادم ولی موردی که گفتین"بعد با کد بالا کپیش کنید به سرور دومتون "متوجه نمیشم؟

البته بصورت زیر متوجه شدم نمیدونم منظورتون همینه یانه؟

در هاست دوم یک فایلtext ساخته میشه وکدبالا تواون کپی میشه بجای ادرس ادرس هاست اول قرار میگیره وبجای admin.zip نام فایل backup قرارخواهدگرفت ونتیجه اینکه این فایل text اجرا و فایل بک آپ منتقل میشه....درسته؟

درمورد سوالی که فرمودین

من درهاست دوم با همون نام و یوزری که درهاست اول بود براش دیتابیس ساختم با این اختلاف که نام هاست که اول نام دیتابیس ویوزر اومده تغییر کرده ازطریق Add User To Database یوزر وبانک اطلاعاتی را ست کردم ونبایدمشکلی داشته باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iranenaz

کاربر عضو
کارهایی که گفتین انجام دادم ولی موردی که گفتین"بعد با کد بالا کپیش کنید به سرور دومتون "متوجه نمیشم؟
کدی رو که گذاشتم مسیر ها را اصلاح کنید و در سرور دوم قرار بدید تا فایل منتقل بشه به سرور دوم.

درمورد سوالی که فرمودینمن درهاست دوم با همون نام و یوزری که درهاست اول بود براش دیتابیس ساختم با این اختلاف که نام هاست که اول نام دیتابیس ویوزر اومده تغییر کرده ازطریق Add User To Database یوزر وبانک اطلاعاتی را ست کردم ونبایدمشکلی داشته باشه
در سی پنل وقتی یوزری رو ایجاد میکنید یک پسوند یا پیشوند (که یوزر سی پنل هست) به یوزر اضافه می شه که قاعدتا در سایت جدید متفاوت هست با سایت قبلی این رو در کانفیگ اسکریپت اصلاح کنید

ای کاش دیگر دوستان هم در بحث شرکت می کردند.

jing

کاربر عضو
الآن باراههای زیر که گفتم همه چیز درست شده

1-فایلهای داخل پنل قبلی را زیپ وپس از دانلودبردم روی هاست جدید واکسترکت کردم

فقط دوتا مشکلی که داره اینه که کاربری که ثبت نام میکنه یا وارد انجمن میشه پیام وارد شدن و عضویت درانجمن به کاربر میده ولی :

1-نام کاربر زیر لوگوی انجمن(قسمت 1) نمیاد!!؟ و پیام شماره 2 از بالای انجمن حذف نمیشه!!؟؟

7njqp3yel79rqp5h9uup.jpg

2-وارد قسمت مدیریت انجمن میشم ولی هرتبی(پیکربندی.انجمن وارسالها و...)که میخوام اجرا کنم پنجره زیر میاد ودرخواست یوزر وپسورد میده؟!

k8xuvf3w1o0tvubrk1fx.jpg

فکر میکنم ایرادش از اینجا باشه که توهاست قبلی همه فایلها و پوشه ها مستقیم توی public_html یا همونweb rootقرار داشت ولی تو هاست جدیدچون فایلهای سایت ووردپرس موجود بود بخاطر اینکه مجزا باشه فایلها وپوشه های انجمن ریختم توی یک پوشه بنام forum واز این پوشه فایل ایندکس خوانده میشه میگم شاید مشکلی که گفتم بخاطر این باشه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iranenaz

کاربر عضو
جینگ جان مسیر اسکریپت رو داخل کانفیگ اصلاح کردید ؟

jing

کاربر عضو
جینگ جان مسیر اسکریپت رو داخل کانفیگ اصلاح کردید ؟
راستش توکانفیک خیلی گشتم ولی متوجه نشدم کدوم خط را باید تغییر بدم اگر میشه یه توضیحی بدین؟ممنون

jing

کاربر عضو
اگرمیدونید راهنمایی کنید تا مشکل ما حل بشه

iranenaz

کاربر عضو
من کانفیگ رو در اختیار ندارم بررسی کنم .

دوستان اگر لطف کنید کمک کنید.

jing

کاربر عضو
من کانفیگ رو در اختیار ندارم بررسی کنم .دوستان اگر لطف کنید کمک کنید.
بفرمایید...فایل کانفیک انجمن

دوستان دیگه اگر می تونند کمک کنند راه دوری نمیره ثواب داره

پیوست‌ها

• config.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

iranenaz

کاربر عضو
بفرمایید...فایل کانفیک انجمندوستان دیگه اگر می تونند کمک کنند راه دوری نمیره ثواب داره
جیگ جان ربطی به کانفیگ نداره.

مسیر رو در

inc/settings.php

خطوط 38 و 48 اصلاح کنید.

امیدوارم حل بشه

مجبور شدم دانلود و نصب کنم تا ببینم کجاست :)

iranenaz

کاربر عضو
اگر نشد

در بانک مربوطه تیبل

mybb_settings

sid های 32 و 40

value مربوطه رو اصلاح کنید.

jing

کاربر عضو
جیگ جان ربطی به کانفیگ نداره.مسیر رو در

inc/settings.php

خطوط 38 و 48 اصلاح کنید.

امیدوارم حل بشه

مجبور شدم دانلود و نصب کنم تا ببینم کجاست :)
شما زحمت می کشید خطوط را میگید اگر تغییراتش راهم زحمت می کشیدید ممنون میشدم چون خطوط38و48اینهاهستند چه تغییراتی باید بدم؟؟؟؟

کد:
 38
$settings['avatarresizing'] = "auto";
48
$settings['faxno'] = "";
درضمن تودیتاببیس مربوطه هم sidهای 32 و 40 value هاشون به ترتیب قسمت32خالی است و40یک علامت/فقط داره همین!!

الآن مشکل در مدیریتم حل شده دیگه هرتبی که میزنم درخواست لوگین نمیده فقط تنها مشکلی که باقیمانده

ینه که کاربری که ثبت نام میکنه یا وارد انجمن میشه پیام وارد شدن و عضویت درانجمن به کاربر میده ولی :

1-نام کاربر زیر لوگوی انجمن(قسمت 1) نمیاد!!؟ و پیام شماره 2 از بالای انجمن حذف نمیشه!!؟؟

7njqp3yel79rqp5h9uup.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iranenaz

کاربر عضو
واسه ویرایش دسترسی ندارم !!!

اصلاحی پست قبل :

از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

اون خطوط مسیر مربوط به مسیر هستش نه اینی که شما گذاشتید. لطف کن فایل inc/settings.php رو بزار

در بانک بعد از"32" / نام شاخه ای که در اون فروم رو نصب کردید بیارید و /

مثلا اگر در شاخه iranenaz نصب کردید وارد کنید :

کد:
/iranenaz/
فقط نام شاخه رو وارد کنید.

در "40" فقط نام دایرکتوری رو وارد کنید

jing

کاربر عضو
خوب من یک کار اساسی انجام دادم واینکه درهاست جدید دوباره مای بی بی را نصب کردم حالا از اطلاعات دیتابیس در هاست قبل یک اکسپورت گرفتم ودردیتابیس جدید ایمپورت کردم اطلاعتش هم بر اساس دیتابیس جدید تغییر دادم ولی بازهم همون مشکل قبلی وجود داره حالا دیگه مشکل از کجاست؟

بالا