سوال اول : با دستور copy($from.$to) که به جای from فایل زیپ شده در هاست اول و بهجای to نام فایل بعد از انتقال رو قرار میدید برای مثالآخه سرور هاستها جدا هست یعنی دوتاهاست از دوسرور جدا گرفتم یعنی دوتا هاست روی یک سرورنیست با این حال میشه از مبدا به مقصد کپی انجام داد؟درمورد دیتابیس یعنی من باید در هاست مقصد یک دینابیس با همون نام ویوزر وپسورد بسازم وبعد ایمپورت میکنم...درسته؟؟؟
دستور رو به این شکل بنویس :دستوری که شما فرمودید میشه این:$admin =لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.admin.zip
$forum=admin.zip
ببینید من درهاست مقصددوتا فایل ساختم بنام forumوforum1دستوربالا درفایلforum1گذاشتم کهadmin.zip نام فایلی هست که زیپ شده ولینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.آدرس هاست مبدا است forum هم فایلی هست بعد از انتقال درهاست مقصد
حالا فایل forum1را اجرا میکنم فقط کدها را نمایش میده عکس العملی نمی بینم؟؟؟
میگم من راه زیر را انتخاب کردم
1-فایل زیپ را آپلود کنم روی هاست جدید واکسترکت کردم
2-از دیتابیس مبدا یک اکسپورت و باهمون مشخصات در هاست مقصد دیتابیس ساخته وایمپورت کردم
ولی خطای زیر میاد (حتی از داخل فایلconfig.php مشخصات یوزر ودیتابیس هم درستش کردم)
You must be registered for see images attach
بایدچکار کنم تا درست بشه؟
<?php
copy ( "http://www.14.com/admin.zip" , "admin.zip" );
?>
کدی رو که گذاشتم مسیر ها را اصلاح کنید و در سرور دوم قرار بدید تا فایل منتقل بشه به سرور دوم.کارهایی که گفتین انجام دادم ولی موردی که گفتین"بعد با کد بالا کپیش کنید به سرور دومتون "متوجه نمیشم؟
در سی پنل وقتی یوزری رو ایجاد میکنید یک پسوند یا پیشوند (که یوزر سی پنل هست) به یوزر اضافه می شه که قاعدتا در سایت جدید متفاوت هست با سایت قبلی این رو در کانفیگ اسکریپت اصلاح کنیددرمورد سوالی که فرمودینمن درهاست دوم با همون نام و یوزری که درهاست اول بود براش دیتابیس ساختم با این اختلاف که نام هاست که اول نام دیتابیس ویوزر اومده تغییر کرده ازطریق Add User To Database یوزر وبانک اطلاعاتی را ست کردم ونبایدمشکلی داشته باشه
راستش توکانفیک خیلی گشتم ولی متوجه نشدم کدوم خط را باید تغییر بدم اگر میشه یه توضیحی بدین؟ممنونجینگ جان مسیر اسکریپت رو داخل کانفیگ اصلاح کردید ؟
بفرمایید...فایل کانفیک انجمنمن کانفیگ رو در اختیار ندارم بررسی کنم .دوستان اگر لطف کنید کمک کنید.
جیگ جان ربطی به کانفیگ نداره.بفرمایید...فایل کانفیک انجمندوستان دیگه اگر می تونند کمک کنند راه دوری نمیره ثواب داره
شما زحمت می کشید خطوط را میگید اگر تغییراتش راهم زحمت می کشیدید ممنون میشدم چون خطوط38و48اینهاهستند چه تغییراتی باید بدم؟؟؟؟جیگ جان ربطی به کانفیگ نداره.مسیر رو در
inc/settings.php
خطوط 38 و 48 اصلاح کنید.
امیدوارم حل بشه
مجبور شدم دانلود و نصب کنم تا ببینم کجاست![]()
38
$settings['avatarresizing'] = "auto";
48
$settings['faxno'] = "";
/iranenaz/