سلام می خواستم بدونم forum.persianscript.ir از چه پلاگینی برای انجمن استفاده می کند؟
H hammer تازه وارد 24/7/13 #2 سلام می خواستم بدونم forum.persianscript.ir از چه پلاگینی برای انجمن استفاده می کند؟
Ehs@n کاربر عضو 24/7/13 #3 انجمن ساز ویبولتین (پیشنهاد می کنم از ویبولتین استفاده نکنید) سیستم انجمن ساز مورد علاقه من IP.Board آخرین ویرایش توسط مدیر: 24/7/13
Acrobat کاربر عضو 24/7/13 #5 انجمن ساز ویبولتین (پیشنهاد می کنم از ویبولتین استفاده نکنید)سیستم انجمن ساز مورد علاقه من ip.board کلیک کنید تا گسترش یابد... احسان جان علاقه ی شخصی شما کافی نیست! شما لطف کن با دلیل به دوستمون توضیح بده چرا ipb بهتر از vb هستش.
انجمن ساز ویبولتین (پیشنهاد می کنم از ویبولتین استفاده نکنید)سیستم انجمن ساز مورد علاقه من ip.board کلیک کنید تا گسترش یابد... احسان جان علاقه ی شخصی شما کافی نیست! شما لطف کن با دلیل به دوستمون توضیح بده چرا ipb بهتر از vb هستش.
mahdiali35 کاربر عضو 24/7/13 #6 درود... همون طور که گفتند vBulletin هست ---- تاپیک های زیادی در این مورد هست ! vBulletin , ipb هر دو غیر رایگان هستند که 2 حالت داره 1- باید پولش رو بدید که vBulletin بهتره . 2- کلا اعتقادی به کپی رایت ندارید (!) که بازم vBulletin بهتر هست .
درود... همون طور که گفتند vBulletin هست ---- تاپیک های زیادی در این مورد هست ! vBulletin , ipb هر دو غیر رایگان هستند که 2 حالت داره 1- باید پولش رو بدید که vBulletin بهتره . 2- کلا اعتقادی به کپی رایت ندارید (!) که بازم vBulletin بهتر هست .