ایجاد آپلودری همانند آپلود وردپرس در یک فرم

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

دوستان عزیز من یک فرم معمولی می خوام که دارای آپلودری باشه که دقیقا وردپرس در پیشخوان استفاده می کنه که به محض انتخاب دکمه همانند پیشخوان وردپرس آپلودر باز شده و بشه فایل هارو آپلود کرد. ممنون میشم کد قسمت آپلود رو در اختیارم قرار بدید یه دنیا تشکر.

--------------------------------------------------------------

یک مورد دیگه سوال داشتم طی جستجو زیاد من یک سورس آپلودر پیدا کردم که این سورس درست کار می کنه و فایل هم آپلود میشه به طور فایل 15 مگابایتی به درستی آپلود کرد اما فایل 54 مگابایتی آپلود نمی کنه.یعنی نوار آپلود تا پایان میره و می نویسه آپلود با موفقیت انجام شد اما چیزی در هاست قرار نگیره ولی فایل 15 مگابایتی قرار میگیره.

می خواستم بدونم ایراد از هاست هست یا این سورس.ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی جستجو کردم بازم تشکر از لطفتون.

You must be registered for see images attach


 

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام

اگر میخواین این قابلیت رو در سایت وردپرسی خودتون انجام بدین میتونید از افزونه های فرم ساز استفاده کنید

 

moein921

کاربر عضو
فرم ساز گراویتی فرم میتونه کمک شایانی برای شما باشه مرجع فارسی هم داره و کاملا قدرتمنده
 فکر کنم در نوع ساده ترش contact vform 7 قابلیت آپلود داره اما مطمئن نیستم ولی همون گراویتی فرم پیشنهاد میشه محدودیت آپلودش هم میتونی خودت زیاد کنی با تغییر در کدها

موفق باشی

 

Qalekhani

قلعه‌خانی
طی جستجو زیاد من یک سورس آپلودر پیدا کردم که این سورس درست کار می کنه و فایل هم آپلود میشه به طور فایل 15 مگابایتی به درستی آپلود کرد اما فایل 54 مگابایتی آپلود نمی کنه.یعنی نوار آپلود تا پایان میره و می نویسه آپلود با موفقیت انجام شد اما چیزی در هاست قرار نگیره ولی فایل 15 مگابایتی قرار میگیره.
توی سورسی که گذاشتید، محدودیتی برای حجم آپلودی نذاشتند. هاست تون محدودش کرده. با پشتیبانی شون در میان بگذارید

 

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز و ممنونم بابت راهنمایی هاتون.

مواردی که فرمودید درست بود و ایراد از سمت محدودیت از سمت سرور بود و با افزایش محدودیت های مشکل حل شد و سورس آپلودر هیچ مشکلی ندارد.

با تشکر از لطف های شما دوستان مهربان.

 
بالا