ایجاد صفحه اصلی سایت ، همانند این سایت

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه صفحه ی اصلی ی سایت رو مثل این سایت  ایجاد کرد؟؟

حالا تحت وردپرس یا هر چیزه دیگه ای

ممنون

 

98cell.ir

کاربر عضو
2/12/13
470
0
16
25
سلام

با CMS فلش میشه با css و PHP هم میتونی

ولی الآن دیگه HTML5 از همشون بهتره و توضیه میشه

چون اگر برنامه ادوب فلش پلیر نصب نباشه روی مرورگر کاربر امکان مشاهده سایتو نداره

 

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
سلام

با CMS فلش میشه با css و PHP هم میتونی

ولی الآن دیگه HTML5 از همشون بهتره و توضیه میشه

چون اگر برنامه ادوب فلش پلیر نصب نباشه روی مرورگر کاربر امکان مشاهده سایتو نداره
ممنون

ببخشید اسم همچین صفحه هایی چی هستش؟؟

 

Mehr@ban

کاربر عضو
19/8/12
238
0
16
مشهــد مقــدس
سلام

این سایت توسط اسکریپت جوملا مدیریت میشه!

برای صفحه ورود یا اینترو که در آدرس قرار داره از تکه برنامه ای استفاده کرده که توسط فلش پیاده سازی شده [ ]

و توسط لینک هایی که در فایل فلش قرار گرفته به دسته بندی های مختلف سایت ارجاع میشه

یعنی به عبارتی میشه گفت روت اصلی سایت در آدرس قرار گرفته

نمونه کامل میشه به این سایت مثال زد:





 

98cell.ir

کاربر عضو
2/12/13
470
0
16
25
حق با مهربان هست ولی کار بیخودی هست چون جوملا به عنوان یک منیجر کلی باگ داره

اگر زمانی خواستی اینکار بکنی از جوملا استفاده نکنی بهتره

بابت اشتباه در پاسخ ارائه شده هم عذر میخوام و حلال کنین

default_65.gif

 

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
سلام

این سایت توسط اسکریپت جوملا مدیریت میشه!

برای صفحه ورود یا اینترو که در آدرس قرار داره از تکه برنامه ای استفاده کرده که توسط فلش پیاده سازی شده [ ]

و توسط لینک هایی که در فایل فلش قرار گرفته به دسته بندی های مختلف سایت ارجاع میشه

یعنی به عبارتی میشه گفت روت اصلی سایت در آدرس قرار گرفته

نمونه کامل میشه به این سایت مثال زد:





ممنونم بابت اطلاعات کاملی که دادین دوست عزیز

فقط سایتی سراغ دارید که صفحه های اینترو آماده داشته باشه؟سرچ کردم اما چیز جالبی ندیدم

 

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
حق با مهربان هست ولی کار بیخودی هست چون جوملا به عنوان یک منیجر کلی باگ داره

اگر زمانی خواستی اینکار بکنی از جوملا استفاده نکنی بهتره

بابت اشتباه در پاسخ ارائه شده هم عذر میخوام و حلال کنین

default_65.gif
ممنونم.اتفاقا اطلاعاتی که دادین خیلی بهم کمک کرد و با cms های فلش اشنا شدم.متشکرم

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,155
439
83
39
استان تهران
با سلام

اتفاقا دوستان هر دو درست می گویند ولی نکته مهم همون گزینه اولی است یعنی فرم اولیه فلش هستش و جوملا در پس قضیه قرار گرفته .

ولی متاسفانه دقیقا نمیشه با html5 همچین چیزی رو درست کرد. چون ساختار فلش کمی پیچیده تر هستش و به علت دارا بودن کد فلش قرار داده شده در سایت و انکدر قرار گرفته در مرورگر {16 مگابایت نصب شده بر روی سیستم} و پردازش بالا باعث میشه اینچنین جذاب باشه .

با عرض تاسف بیشتر به علت باگهای شدید و گاها بسیار خطرناک در فلش و کم کاری adobe در این زمینه باعث از بین رفتن تدریجی ساختاری می شوند که می تواند تعامل و کارایی بهتر و نمایه های زیبا تر و فرم بندی های شکیل تری رو بدست بیاریم .

البته فلش در ساختار استاتیک فوق العاده است ،  در ساختار داینامیک هم می تونه مکمل خوب و گاها عالی باشه.

اگر خواستید تجربه فلش ازش بدست بیارید بجز ادوبی فلش می تونید از نرم افزار Swishmax هم استفاده کنید که چندین قالب فلش پایه داره ولی به علت اینکه جامعه وب از این ساختار استقبال کمی می کنه دیگه بروز رسانی براش بیرون نیومده هر چند خروجی گرفتن gif با پشتیبانی از زبان فارسی می تونه براتون جذاب باشه بخصوص در ساخت بنر ها و تبلیغات دارای کد درونی . ساختار راحت و یادگیر سریع و خروجی های درست از جذابیت هاش هست هر چند به پای ادوبی فلش و بروز رسانیهاش نمیرسه

ورژن قابل استفاده و موجود در وب ایران 4 هستش که اخرین بروزرسانی با کرکش برای 2011-6-20 هستش و قابل نصب بر روی 32 یا 64 بیت

موفق باشید

 

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
با سلام

اتفاقا دوستان هر دو درست می گویند ولی نکته مهم همون گزینه اولی است یعنی فرم اولیه فلش هستش و جوملا در پس قضیه قرار گرفته .

ولی متاسفانه دقیقا نمیشه با html5 همچین چیزی رو درست کرد. چون ساختار فلش کمی پیچیده تر هستش و به علت دارا بودن کد فلش قرار داده شده در سایت و انکدر قرار گرفته در مرورگر {16 مگابایت نصب شده بر روی سیستم} و پردازش بالا باعث میشه اینچنین جذاب باشه .

با عرض تاسف بیشتر به علت باگهای شدید و گاها بسیار خطرناک در فلش و کم کاری adobe در این زمینه باعث از بین رفتن تدریجی ساختاری می شوند که می تواند تعامل و کارایی بهتر و نمایه های زیبا تر و فرم بندی های شکیل تری رو بدست بیاریم .

البته فلش در ساختار استاتیک فوق العاده است ،  در ساختار داینامیک هم می تونه مکمل خوب و گاها عالی باشه.

اگر خواستید تجربه فلش ازش بدست بیارید بجز ادوبی فلش می تونید از نرم افزار Swishmax هم استفاده کنید که چندین قالب فلش پایه داره ولی به علت اینکه جامعه وب از این ساختار استقبال کمی می کنه دیگه بروز رسانی براش بیرون نیومده هر چند خروجی گرفتن gif با پشتیبانی از زبان فارسی می تونه براتون جذاب باشه بخصوص در ساخت بنر ها و تبلیغات دارای کد درونی . ساختار راحت و یادگیر سریع و خروجی های درست از جذابیت هاش هست هر چند به پای ادوبی فلش و بروز رسانیهاش نمیرسه

ورژن قابل استفاده و موجود در وب ایران 4 هستش که اخرین بروزرسانی با کرکش برای 2011-6-20 هستش و قابل نصب بر روی 32 یا 64 بیت

موفق باشید
ممنون جاوید جان بابت وقتی که گذاشتی توضیحاتت عالی بود

فقط سایتی سراغ داری که این صفحه هارو به صورت اماده برای دانلود گذاشته باشه؟

 

Mehr@ban

کاربر عضو
19/8/12
238
0
16
مشهــد مقــدس
فقط سایتی سراغ داری که این صفحه هارو به صورت اماده برای دانلود گذاشته باشه؟
امیر آقا

صفحات فلش آماده معمولا به کار نمیاد البته اگر از نوع فرمت swf باشه (مثل نمونه ای که خودتون آدرس دادی یا من آدرس دادم)

چرا؟ چون قابل ویرایش نیستن و لینکهایی که تعبیه شدن به کار نمیاد!

ولی اگر نمونه هایی که قابل ویرایش باشن (فرمت fla) رو پیدا کنید میتونید با ابزاری که دوست عزیزم @جاویدان گفتن (منظورم همون Swishmax) میشه ویرایش و اختصاصیش کرد.

 

Qalekhani

قلعه‌خانی
9/4/13
1,599
26
48
32
بندرعباس
www.qalekhani.biz
توصیه میکنم با فلش اجرا نکنید. چون همین الان با سرعت 6 مگابایت (که معمولا 400-500 کیلوبایت دانلود میده) حدود 10 ثانیه طول کشید تا صفحه لود شه.

حالا برای نت های کندتر خودتون حساب کنید چقدر کاربر باید منتظر بمونه تا 760 کیلوبایت فایل فلش لود شه.

به نظر من با اندکی تلاش و خلاقیت میتونید با استفاده از html5 و نیز css3 سیستم مشابهی رو اجرا کنید.

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,155
439
83
39
استان تهران
با سلام

دوست عزیز

نظر همه دوستان درست و محترم و منطقی است

همونطور که دوستمون گفتن فرمت swf نتیجه کار هستش و دستکاریش کمی ساخت و گاهی نا ممکن است  هر چند برنامه ای برای باز کردن این فرمت تو سایتهای دانلود ایرانی موجود هستش ولی اینکه چقدر دقیق دیکد کنه معلوم نیست.

نظر دوستمون میتونه کاربردی باشه نرم افزارهایی هستش که ساختار شبیه فلش رو تحت وب خروجی میده .

تو بخش نرم افزار - گرافیکی - فلش سایت پی سی دانلود می تونی نرم افزارهای بروز تری رو پیدا کنی ولی اینکه چندتاشون با زبان فارسی هماهنگ باشه معلوم نیست البته از ادوبی فلش مطمئنم و این سویش مکث باقی رو تست کن چیزای جالبی تو برخیشون پیدا می کنی حتی دیکدر swf

موفق باشید