ایجاد فرم ورود به ادمین برای اسکریپت

kasraa

کاربر عضو
حل شد .......

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
آموزش طراحی سایت رو دنبال کن (تو امضام هست)

اونجا توضیح دادم

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
میشه برا من هم بگید . آقا من از php سر در نمی آورم . html بلدم . می خواهم یه کاری کنم که وقتی وارد شدی به یک فایل دسترسی پیدا کنی که اون فایل پنل مدیریت هست . مثلا اگر به آدرس site.com/admin/index.php رفتی به site.com/index.php بیاد و رمز عبور بخواهد . منظورم را متوجه شدید ؟ این طور می خواهم باشه . کمکم کنید . راهنمایی نکنید کد را کامل بدید .

mahdiali35

کاربر عضو
میشه برا من هم بگید . آقا من از php سر در نمی آورم . html بلدم . می خواهم یه کاری کنم که وقتی وارد شدی به یک فایل دسترسی پیدا کنی که اون فایل پنل مدیریت هست . مثلا اگر به آدرس site.com/admin/index.php رفتی به site.com/index.php بیاد و رمز عبور بخواهد . منظورم را متوجه شدید ؟ این طور می خواهم باشه . کمکم کنید . راهنمایی نکنید کد را کامل بدید .
دوست عزیز لطفا تاپیک قدیمی بالا نیارید...

برای اینکار شما میتونید از نرم افزار dreamweaver استفاده کنید..به این صورت که یه سایت رو در اون تعریف میکنید بعدش یه امکانی داره که به صورت اتوماتیک برای شما فرم ورود و درخواست نام کاربری و رمز عبور رو ایجاد میکنه...اگه خواستید توضیخات بیشتر میدم....اما اگه خودتون بررسی کنید بهتر یاد میگیرید...از ما گفتن...!!!!

شاد باشید...

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
از این که جواب دادید ممنون . می شه کمی توضیح بدید . از کجا شروع کنم ؟ به کدام قسم بروم ؟

بالا