ایجاد مشکل با اسکریپت کوتاه کننده لینک SM Short URL همراه با پنل مدیریت نسخه ۲٫۰

• نویسنده موضوع pcweb
  • تاریخ شروع

pcweb

تازه وارد
سلام.سرور سایت من لایت اسپید هستش و نمیدونم چرا هرچی اسکریپت کوتاه کننده لینک روش نصب میکنم درست کار نمیکنن یعنی نصف اسکریپت ناقص اجرا میشه، برای نمونه همین اسکریپت SM وقتی که لینکی رو کوتاه میکنه دیگه بعدش از طریق اون لینک کوتاه شده نمیشه آدرس اصلی رو باز کرد. واسه اینکه متوجه منظورم بشین این لینک رو امتحان کنید ویا برید توی سایتم و خودتونم تستش کنید ، فقط زمانی لینکهای کوتاه شده کار میکنن که اینجوری باشن:

pcweb

تازه وارد
سلام. کسی نیست این مشکلمو حل کنه؟؟؟ :frown:

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
اسپم ارسال نکنید و منتظر پاسخ باشید.!

قوانین رو هم مطالعه کنید... ( برای گرفتن پاسخ حد اقل باید 24 ساعت صبر کنید بعداً اقدام کنید... )

ممنون از شما...

:53:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا فایل htaccess مشکل داره. از اپلود شدنش در سرور مطمئن بشید...

pcweb

تازه وارد
اسپم ارسال نکنید و منتظر پاسخ باشید.!قوانین رو هم مطالعه کنید... ( برای گرفتن پاسخ حد اقل باید 24 ساعت صبر کنید بعداً اقدام کنید... )

ممنون از شما...

:53:
ممنونم از تذکرتون ولی بنده هیچگونه اسپمی ارسال نکرده م اگه به تاریخ درخواست من توجه کنید 03-17-2013 یعنی حدوداً 4-5 روزه که من منتظر جوابم!!! حالا نمیدونم که یاداوری کردن از کی تا حالا اسپم محسوب میشه خداییش اینو دیگه نمیدونم!!!

pcweb

تازه وارد
احتمالا فایل htaccess مشکل داره. از اپلود شدنش در سرور مطمئن بشید...
آقا محمد ممنونم از راهنماییتون آره مشکل از همین فایل بود هرچند که آپلود شده بود ولی دوباره اپلودش کردم و حاالا دیگه مشکل حل شد. ممنونم :77:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا