ایجاد وب سایت املاک اینترنتی فارسی با اسکریپت Real Estate Agency Portal

وضعیت
موضوع بسته شده است.

boomba

تازه وارد
31/8/13
34
0
6
فایل seo.htaccess را تغییر نام بدید به .htaccess درست میشه

 

mojtabashahi2

Banned
29/12/14
36
0
6
درود

با اجازه دوستان

آقا همین اسکریپت قالب وردپرس اش موجوده که نصب و استفاده اش خیلی راحت تره . به اسم realia

 

hamin319

تازه وارد
31/10/14
1
0
1
درودبا اجازه دوستان

آقا همین اسکریپت قالب وردپرس اش موجوده که نصب و استفاده اش خیلی راحت تره . به اسم realia
کسی قالب فارسی

realia را داره


 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,066
105
63
30
PersianScript
دوستان! گویا قوانین تالار رو مطالعه نکردید... در صورت تکرار برخورد میشه!

چه ربطی داره به این تاپیک؟

رعایت کنید لطفا

 

persian.memar

تازه وارد
25/3/13
19
0
1
سلام .

ممنون از قرار دادن این اسکریپت

موقع ایمپورت کردن دیتابیس ارور زیر رو داد

SQL query:

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;

MySQL said:

#1231 - Variable 'character_set_client' can't be set to the value of 'NULL'

آیا مشکلی پیش اومده براش ؟

آخه سایت اومد بالا.

مچکرم

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,066
105
63
30
PersianScript
این خطی که خطا میده رو حذف کنید. مشکلی رخ نمیده

 

business

تازه وارد
4/11/14
1
0
1
سلام دوست عزیز

لطفآ میفرمایید که این اسکریپت را کجای هاست آپلود کنم و نحوه import کردن به چه صورت است؟. البته خیلی عذر میخوام من اطلاعاتم برای این کاره خیلی ضعیف است فقط چون علاقه دارم که یک سایت املاک راه اندازی کنم ، خودم این کار را انجام میدم که تمام مراحل را یاد بگیرم. بسیار متشکرم

 

alifiresoft

کاربر عضو
3/1/09
914
0
16
30
سلام دوست عزیزلطفآ میفرمایید که این اسکریپت را کجای هاست آپلود کنم و نحوه import کردن به چه صورت است؟. البته خیلی عذر میخوام من اطلاعاتم برای این کاره خیلی ضعیف است فقط چون علاقه دارم که یک سایت املاک راه اندازی کنم ، خودم این کار را انجام میدم که تمام مراحل را یاد بگیرم. بسیار متشکرم
تمام مراحل در پایین همان صفحه ای که دانلود کرده اید نوشته شده است و کامل است

 

mokarx

تازه وارد
21/11/14
4
0
1
لینکهای فروش ،اجاره ،فروش یا اجاره و سرقفلی وقتی کلیک می کنی صفحه رفرش نمیشه



مشکل از کجاست

صفحه نخست

با احترام

amlak21.jpg

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,066
105
63
30
PersianScript
قرار نیست رفرش بشه... به صورت tab هست و جی کوئری لود میشه

 

mokarx

تازه وارد
21/11/14
4
0
1
قرار نیست رفرش بشه... به صورت tab هست و جی کوئری لود میشه
با سلام

در نسخه جدید که رفرش میشه

خانه

این قسمت مورد نظر در هر دو ورژن یکی هستند

با احترام

 

جعفر

تازه وارد
16/11/14
1
0
1
باسلام. اون دوست عزیزمون که به خطای 404 برخورد کرده دو راه داره:

1)آموزشنصب اسکریپت رو با دقت بخونه ودوباره نصب کنه چون ممکنه در فایل configدچار مشکل شده یاشد.

2)ممکنه که مشکل از خود اسکریپت باشه. پس

همین اسکریپت رو دوباره از اینجا دوباره دانلود کنه ونصبش کنه.فکر دیگه به مشکل برنخوره چون من خودم این اسکریپتو از همون آدرس گرفته بودم ومشکلی هم نداشت.

 

adel28

تازه وارد
9/2/15
1
0
1
32
این اسکریپت باید روی وردپرس نصب بشه؟

 

erfan9193

تازه وارد
26/2/15
2
0
1
من تازه کار هستم اون قسمتی که مشخصات دیتا بیس باید در

database.php وارد کنم نمیفهمم دقیقا باید کجا کدوم خط اطلاعات وارد کنم


 

sajjad_81

تازه وارد
16/2/15
7
0
1
با عرض سلام و درود

تو عکس زیر مسخص کردم



موففق باشید یا علی

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.