ایجاد یک وب سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farland

تازه وارد
سلام

دوستان من میخوام یک فروشگاه اینترنتی با امکانات اضافه راه بندازم.

کسی تجربه اش رو داره راهنمایی کنه ؟؟

هم یکسری محصولات دارم برای فروش و هم میخوام اخبار و اطلاعات مفید (مثل موضوعات همین فروم) داخلش بزارم.

میخوام یک سایت شبیه این :

: داشته باشم.

از استایل و رنگ بندیش خوشم اومده.

البته امکانات دیگه مثل جایی برای نمایش اخبار و مطالب داشته باشه و یه تالار گفتگو هم داشته باشه.

اولا این کار ارزش هزینه کردن و وقت گذاشتن رو داره ؟؟ میصرفه ؟؟

دوما چقدر خرج داره ؟؟

سوما چجوری و از کجا باید شروع کنم ؟؟

پیشاپیش متشکرم

kasraa

کاربر عضو
سلام

خوش اومدین به انجمن :53:

دوست عزیز برای زدن یک فروشگاه شما میتونید از هر اسکریپت فروشگاه سازی بنا به نیاز خودتون استفاده کنید

فروشگاه ساز هایی مثل اپن کارت ، تومیتو و پرستا و ....

این فروشگاهی که دادین ساده هستش حتی با سیستم هایی مثل جوملات و وردپرس هم میتونید بسازید

برای امکاناتی که گفتین قسمت مطالب رو بعضی از فروشگاه سازها دارن اما تالار گفتگو رو باید جداگانه نصب و استفاده کنید

در مورد ارزش داشتن هم بله اگر کارتون درست باشه و تبلیغات موثری داشته باشین سود هم خواهد داشت :)

Ehs@n

کاربر عضو
به پرشین اسکریپت خوش آمدید.

در جهت تکمیل کردن حرف های کسرا باید عرض کنم که شما همچنین می تونید با نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس و نصب افزونه WP-shop که فارسی هم هست اقدام به ایجاد یک سایت نظیر این بکنید.

شما می تونید فروشگاه رو به صورت کاملا رایگان و یا به صورت پولی افتتاح کنید.

رایگان: نصب CMS وردپرس و افزونه WP-shop به همراه یک قالب رایگان و انجام تنظیمات توسط خودتون

پولی: نصب CMS وردپرس و افزونه WP-shop به همراه یک قالب پولی که می دین یک نفر براتون طراحی می کنه و با پرداخت هزینه سئو سایت رو بالا می بره و باعث میشه ورودی گوگل شما افزایش پیدا کنه و در نتیجه ....

شما از این کار زمانی سود می برید که (در واقع این نظر شخصی منه): اجناسی که می فروشید نسبت به بقیه فروشگاه های اینترنتی خاص تر و با کیفیت تر باشه و اینم فراموش نکنید که کیفیت حرف اول رو می زنه و امکان این که فرد خریدار دوباره از شما خرید کنه یا نه به این موضوع مربوط ه + همچنین فراموش نکنید که تبلغات سودمند انجام بکنید و تنها به تبلیغات تحت وب اکتفا نکنید و داخل شهری که سکونت دارید هم با پخش تراکت یا چاپ بنر به تبلیغ سایت خودتون رو انجام بدین و تبلیغات رو نسبت به قشری که نیازشون اجناس شماست انجام بدین به عنوان مثال اگر شما اقدام به ارائه خدمات طراحی می کنید در وهله اول تبلیغات خودتون رو در اختیار قشر بازاری و تجار شهرتون قرارد بدین و با ذکر برخی نکات مثبت شخص رو به شوق بیارید تا سفارش بدن همچنین فراموش نکنید که قیمت خیلی کم و خیلی زیاد باعث از دست دادن مشتری خواهد شد

هزینه ایجاد یک فروشگاه با خصوصیاتی که من گفتم می تونه متغییر باشه و به شخصی که سفارش شما رو دریافت می کنه مربوط میشه! این هزینه می تونه بین 50هزار تومان تا چند میلیون متفاوت باشه و بیشتر به انصاف کارفرمایی که پروزه شما رو قبول می کنه مربوط میشه.

برای شروع و تست سیستم مورد نظر روی یک هاست رایگان سیستم مدیریت محتوا وردپرس نصب کنید و افزونه wp-shop رو نصب کنید

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا