ایمیل یاهوی من هک شده و هکر وردپرس من رو دزدیده چی کار کنم الان؟

anet311

کاربر عضو
سلام دوستان

ایمیل یاهوی من هک شده

حالا یارو هکره رفته توی وردپرسم و همه پسوردهارو عوش کرده

چی کار کنم؟

چطور ایمیلم و پسوردش رو عوض کنم؟

به کنترل پنل سی پنل دسترسی دارم....

EhsaanDev

کاربر عضو
خب اگه دسترسی به سی پنل دارید، وارد phpMyAdmin بشید و بعد وارد wp_users و یوزر خودتون رو پیدا کنید و ایمیلت رو به چیز دیگه ای تغییر بده و بعد از طریق همون ایمیلی که وارد کردی و از طریق وردپرس، رمز جدید رو به ایمیلت ارسال کن!

anet311

کاربر عضو
خب اگه دسترسی به سی پنل دارید، وارد phpMyAdmin بشید و بعد وارد wp_users و یوزر خودتون رو پیدا کنید و ایمیلت رو به چیز دیگه ای تغییر بده و بعد از طریق همون ایمیلی که وارد کردی و از طریق وردپرس، رمز جدید رو به ایمیلت ارسال کن!
دست گلت درد نکنه احسان جان :53:

این کار رو انجام دادم

حالا برای اطلاعات دیتا بیس و اطلاعات wp-config.php چی رو تغییر بدم و چطوری

anet311

کاربر عضو
نیازی به تغییر اطلاعات دیتا نیست
خیلی ممنونم :53:

حالا یک سوال واقعا به خاطر امنیت کمه یاهوی است که ایمیلم هک شده؟

اخه توی هیچ کامپیوتری از این ایمیلم استفاده نکردم

و در هیچ سایتی از این پسورد استفاده نشده

و هیچ کس از پی سی من استفاده نکرده تا حالا.

واقعا مسغره است دیشب تو ایمیلم بودم امروز میبینم رمزش عوض شده

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شاید بلاک شدی!

دلایل هک میتونه از فایل های تروجان ها یا کی لاگر ها باشه...

شاید تو سایت یاهو fake وارد شدی :D

kasraa

کاربر عضو
سلام

همونونایی که محمد گفت دلیله هک شدنته چون یاهو خودش به هیچ عنوان هک نمیشه ( البته امنیت همیشه 100% نیست و سایتایی مثل یاهو و گوگل به همین راحتیا هک نمیشن )

اگر آنتی ویروس آخرین آپدیت نداشته باشی و یکی بخواد هکت کنه کافیه یه کی لاگر رو با یه عکس مخلوط کنه که از حالت exe به jpg در بیاد و تو یه بار بری عکسو ببینی دیگه تموم هرچی رو کیبوردت بزنی به ایمیل طرف ارسال میشه و هرچی پسورد ذخیره و کوکی و .... رو میفرسته

بره اطلاعات بیشتر میتونی بری آشیانه که اونجا تات دلت بخواد کی لاگر هست یکیرو بردار امتحان کن :D

anet311

کاربر عضو
شاید بلاک شدی!دلایل هک میتونه از فایل های تروجان ها یا کی لاگر ها باشه...

شاید تو سایت یاهو fake وارد شدی :D
ممنونم :53:

نه .بلاک نشدم. ایمیلم 100% هک شده

الان تمام اطلاعات سایتم هم به صورت عمدی و دستی پاک شده

الان چه جوری اطلاعات رو برگردونم؟

anet311

کاربر عضو
سلامهمونونایی که محمد گفت دلیله هک شدنته چون یاهو خودش به هیچ عنوان هک نمیشه ( البته امنیت همیشه 100% نیست و سایتایی مثل یاهو و گوگل به همین راحتیا هک نمیشن )

اگر آنتی ویروس آخرین آپدیت نداشته باشی و یکی بخواد هکت کنه کافیه یه کی لاگر رو با یه عکس مخلوط کنه که از حالت exe به jpg در بیاد و تو یه بار بری عکسو ببینی دیگه تموم هرچی رو کیبوردت بزنی به ایمیل طرف ارسال میشه و هرچی پسورد ذخیره و کوکی و .... رو میفرسته

بره اطلاعات بیشتر میتونی بری آشیانه که اونجا تات دلت بخواد کی لاگر هست یکیرو بردار امتحان کن :D
خواهش میکنم همه تون کل مطلبم رو بخونید و راهنمایی کنید .... :53:

:54: دو هفته ای کامپیوتر من ویروس اتوران گرفته بود که .pif هم بود و exe هم داشت

انتی ویروسها نصب نمیشدن مثل کاسپر و اویرا، نود هم نصب میشد اما از کار میافتاد .بسیاری از exe های ست آپ نرم افزار ها کار نمیکردن ،و خیلی ها حتی unistall نمیشدن

:54:

تا امروز ....... وقتی داشتم وارد ایمیلم میشدم، یاهو گفت پسوردت اشتباهه .رفتم توی یکی از سایتهام دیدم وارد نمیشه

چهار تا سایت دیگه ام باز میشدن

خوب، یارو این سایت رو چطوری هک کرده؟؟؟؟

ایا فقط ایمیل رو دزدیده؟

یا از حفره های امنیتی وردپرس استفاده کرده و سایتم رو هک کرده؟

یکی از تمهای فعال رو هم اپدیت نکرده بودم .

هکر دو هزار دولار از من پول خواست . و به یک سری اکانت های ذخیره شده در کامپیوتر من اشاره کرده ،البته فقط یوزرشو.

و گفته مطمعن باش اونارم داریم.

من ویندوز رو عوض کردم و اویرا رو اپدیت شده نصب کردم بعد تمام رمز ها و ایمیل هارو عوض کردم.

به جز ایمیلی که هک شده .

حالا تهدید کرد و گفت اگر یک بار دیگه کپی رایت رو نقض کنی خودت ، سایتت و سرورت رو میترکونیم

تیم QS Team

الکی گفته یا راست گفته؟

میتونه ؟؟؟؟. من کلی ترسیدم

:54: باید واقعا بی خیال سایتم بشم ؟

سایت من یک سایت انگلیسی بزرگ ناقض کپی رایت ، موزیک ، نرم افزار ، فیلم ، و عکس ، است ...

خیلی ممنونم اگر بگین من باید از این به بعد چی کار کنم؟ :53:

pendar09

تازه وارد
توی اینترنت ادم جو گیر زیاده . زیاد نترس اگر از امنیت سایتت می ترسی سرور سایتت رو عوض کن مثلا برو روی سرور های Godaddy یا site ground یا kimsufi که انتی دی داس هم هستن .

اون قدر ادم دلسوز کپی رایت زیاد نشده که بیان به سایت تو گیر بده طرف اشتباه ازت پیدا کرده پی اون رو گرفته و رسیده به اینجا !

توصیه می کنم حتما پیور کاسپر رو بگیری که دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد .

اگر هم از امنیت یاهو مشکل داری Live.com ایمیل بگیر که سرور هاش از امنیتی ترین سرور هاست.

anet311

کاربر عضو
توی اینترنت ادم جو گیر زیاده . زیاد نترس اگر از امنیت سایتت می ترسی سرور سایتت رو عوض کن مثلا برو روی سرور های Godaddy یا site ground یا kimsufi که انتی دی داس هم هستن .اون قدر ادم دلسوز کپی رایت زیاد نشده که بیان به سایت تو گیر بده طرف اشتباه ازت پیدا کرده پی اون رو گرفته و رسیده به اینجا !

توصیه می کنم حتما پیور کاسپر رو بگیری که دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد .

اگر هم از امنیت یاهو مشکل داری Live.com ایمیل بگیر که سرور هاش از امنیتی ترین سرور هاست.
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت :53:

آخیش .............

ایمیل یاهو رو پس گرفتم.

توی یاهو در قسمت ایملهای هک شده .(شانس اوردم سکوریتی انسور ها رو عوض نکرده بود)

اینم آی پی اون هکر امریکاییه اسبه .

174.127.66.195.static.midphase.com

City : Utah

جالبه بقیه ملت هم از دست این آی پی شاکین و کار این آقا همین هک ایمیله

*Someone hacked my email, But, forgt to delete one email he/she sent out of my sent box, I check the header for the ip, put it here,

found where he/she is located, next is for the exacet address, which will be hard to find...*

*this guy hacked me on a game i know that he did it becuz i saw his IP on the game when i logged on*

*Big time hacker*

*this guy is a hacker and hacked my account and try to steal items*

مرتیکه دو هزار دلار میخواست . تروریست.

کسی میدونه کجا مجموعه آی پی های هکر هارو میشه پیدا کرد تا همه شون رو بن کرد ؟؟؟

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

خوشحالم که پس گرفتی....

برای اسپمرها تو این سایت هست:

اینو به خاطر این گفتم که هکرها دائما در حال تعویضip هستند از این ip های رباتها شاید استفاده کنند....شاید به دردتون خورد....

پیروز و شاد باشید...

pendar09

تازه وارد
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت :53: آخیش .............

ایمیل یاهو رو پس گرفتم.

توی یاهو در قسمت ایملهای هک شده .(شانس اوردم سکوریتی انسور ها رو عوض نکرده بود)

اینم آی پی اون هکر امریکاییه اسبه .

174.127.66.195.static.midphase.com

City : Utah

جالبه بقیه ملت هم از دست این آی پی شاکین و کار این آقا همین هک ایمیله

*Someone hacked my email, But, forgt to delete one email he/she sent out of my sent box, I check the header for the ip, put it here,

found where he/she is located, next is for the exacet address, which will be hard to find...*

*this guy hacked me on a game i know that he did it becuz i saw his IP on the game when i logged on*

*Big time hacker*

*this guy is a hacker and hacked my account and try to steal items*

مرتیکه دو هزار دلار میخواست . تروریست.

کسی میدونه کجا مجموعه آی پی های هکر هارو میشه پیدا کرد تا همه شون رو بن کرد ؟؟؟
اساس وی پی ان که ما اغلب استفاده می کنیم از خارج از کشور اومده . شما 1 میلیون ایپی رو هم بلوک کنی طرف می تونه با وی پی ان دیگه ای به تو وصل بشه .حتی از ایپی داینامیک هم استفاده می شه کرد که اونم نمی شه کاریش کرد .

ولی من فکر می کنم هکرت ایرانی بودی ، چون خیلی ناشی بوده ! هر کسی که ایمیل رو هک می کنه رمز رو اول عوض می کنه و بعد سوالات امنیتی .

anet311

کاربر عضو
اساس وی پی ان که ما اغلب استفاده می کنیم از خارج از کشور اومده . شما 1 میلیون ایپی رو هم بلوک کنی طرف می تونه با وی پی ان دیگه ای به تو وصل بشه .حتی از ایپی داینامیک هم استفاده می شه کرد که اونم نمی شه کاریش کرد .ولی من فکر می کنم هکرت ایرانی بودی ، چون خیلی ناشی بوده ! هر کسی که ایمیل رو هک می کنه رمز رو اول عوض می کنه و بعد سوالات امنیتی .
ایرانی بعید میدونم باشه . چون تروجان ریخته بود توی سرورم

با بدبختی بک اپ سی روز قبل رو اوردیم و کلی از اطلاعاتم پرید

جالب بود که انتی ویروس سرور هم نشناخت تروجان رو

تروجان این بود mw:defaced:01

بالا