دست گلت درد نکنه احسان جان :53:خب اگه دسترسی به سی پنل دارید، وارد phpMyAdmin بشید و بعد وارد wp_users و یوزر خودتون رو پیدا کنید و ایمیلت رو به چیز دیگه ای تغییر بده و بعد از طریق همون ایمیلی که وارد کردی و از طریق وردپرس، رمز جدید رو به ایمیلت ارسال کن!
خیلی ممنونم :53:نیازی به تغییر اطلاعات دیتا نیست
ممنونم :53:شاید بلاک شدی!دلایل هک میتونه از فایل های تروجان ها یا کی لاگر ها باشه...
شاید تو سایت یاهو fake وارد شدی![]()
خواهش میکنم همه تون کل مطلبم رو بخونید و راهنمایی کنید .... :53:سلامهمونونایی که محمد گفت دلیله هک شدنته چون یاهو خودش به هیچ عنوان هک نمیشه ( البته امنیت همیشه 100% نیست و سایتایی مثل یاهو و گوگل به همین راحتیا هک نمیشن )
اگر آنتی ویروس آخرین آپدیت نداشته باشی و یکی بخواد هکت کنه کافیه یه کی لاگر رو با یه عکس مخلوط کنه که از حالت exe به jpg در بیاد و تو یه بار بری عکسو ببینی دیگه تموم هرچی رو کیبوردت بزنی به ایمیل طرف ارسال میشه و هرچی پسورد ذخیره و کوکی و .... رو میفرسته
بره اطلاعات بیشتر میتونی بری آشیانه که اونجا تات دلت بخواد کی لاگر هست یکیرو بردار امتحان کن![]()
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت :53:توی اینترنت ادم جو گیر زیاده . زیاد نترس اگر از امنیت سایتت می ترسی سرور سایتت رو عوض کن مثلا برو روی سرور های Godaddy یا site ground یا kimsufi که انتی دی داس هم هستن .اون قدر ادم دلسوز کپی رایت زیاد نشده که بیان به سایت تو گیر بده طرف اشتباه ازت پیدا کرده پی اون رو گرفته و رسیده به اینجا !
توصیه می کنم حتما پیور کاسپر رو بگیری که دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد .
اگر هم از امنیت یاهو مشکل داری Live.com ایمیل بگیر که سرور هاش از امنیتی ترین سرور هاست.
اساس وی پی ان که ما اغلب استفاده می کنیم از خارج از کشور اومده . شما 1 میلیون ایپی رو هم بلوک کنی طرف می تونه با وی پی ان دیگه ای به تو وصل بشه .حتی از ایپی داینامیک هم استفاده می شه کرد که اونم نمی شه کاریش کرد .خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت :53: آخیش .............
ایمیل یاهو رو پس گرفتم.
توی یاهو در قسمت ایملهای هک شده .(شانس اوردم سکوریتی انسور ها رو عوض نکرده بود)
اینم آی پی اون هکر امریکاییه اسبه .
174.127.66.195.static.midphase.com
City : Utah
جالبه بقیه ملت هم از دست این آی پی شاکین و کار این آقا همین هک ایمیله
*Someone hacked my email, But, forgt to delete one email he/she sent out of my sent box, I check the header for the ip, put it here,
found where he/she is located, next is for the exacet address, which will be hard to find...*
*this guy hacked me on a game i know that he did it becuz i saw his IP on the game when i logged on*
*Big time hacker*
*this guy is a hacker and hacked my account and try to steal items*
مرتیکه دو هزار دلار میخواست . تروریست.
کسی میدونه کجا مجموعه آی پی های هکر هارو میشه پیدا کرد تا همه شون رو بن کرد ؟؟؟
ایرانی بعید میدونم باشه . چون تروجان ریخته بود توی سرورماساس وی پی ان که ما اغلب استفاده می کنیم از خارج از کشور اومده . شما 1 میلیون ایپی رو هم بلوک کنی طرف می تونه با وی پی ان دیگه ای به تو وصل بشه .حتی از ایپی داینامیک هم استفاده می شه کرد که اونم نمی شه کاریش کرد .ولی من فکر می کنم هکرت ایرانی بودی ، چون خیلی ناشی بوده ! هر کسی که ایمیل رو هک می کنه رمز رو اول عوض می کنه و بعد سوالات امنیتی .