ایندکس نشدن مطالب بعد از Fetch در وب مستر .:: فـــوری ::.

hamid_00a

کاربر عضو
سلام من به تازگی به یک مشکل جدید برخوردم اونم اینه که وقتی مطلب رو منتشر میکنم و میخوام بصورت دستی ایندکسش کنم توسط fetch در وبمستر با اینکه به درستی ایندکس میشه و میزنه Complete ولی وقتی خود لینک رو در گوگل سرچ میکنم لینک رو نمیاره میدونید مشکل چیه که اینجوری شده؟ من یه جا شندیم که می گفتن استفاده زیاد از Fetch خوب نیست ایا درسته؟ چون من بعد از انتشار هر مطلب بصورت دستی ایندکس میکنم ، 2 تا نکته دیگه اینکه در قسمت Search Queries تعداد کلمات کلیدی که سرچ شده داره کم میشه و در قسمت سایت مپ هم کلی ارور دارم که یجورایی کار نمیکنه من از سایت مپ پلاگین وردپرس سئو استفاده میکنم یا همون Yoast الان که چک کردم دیدم بله سایت مپ ها رو نشون نمیده و این ارور رو میده

امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید که مشکل چیه؟

Goback

کاربر عضو
علیک السلام،

میری به این ادرس:

گزینه "بیشترین ورودی برای هر صفحه*ی سایت*مپ:" رو روی 500 میذاری،یک بار تیک "برای فعال کردن نقشۀ سایت xml، بر روی جعبۀ زیر کلیک کنید." رو بر میداری و ذخیره،مجدد میذاری و ذخیره

hamid_00a

کاربر عضو
علیک السلام،میری به این ادرس:

گزینه "بیشترین ورودی برای هر صفحه*ی سایت*مپ:" رو روی 500 میذاری،یک بار تیک "برای فعال کردن نقشۀ سایت xml، بر روی جعبۀ زیر کلیک کنید." رو بر میداری و ذخیره،مجدد میذاری و ذخیره
ممنون از راهنماییتون ولی از من روی 1000 هست بزارم روی 500؟

- - - Updated - - -

QUOTE=Goback;90615]علیک السلام،

میری به این ادرس:

روی 500 هم گذاشتم هنوز ارور داره

Goback

کاربر عضو
روی یه مقداری که سرور موقع لود بشکه،1000 بذاری موردی نداشته باشه اشکال نداره،نکته کلیدیش همون تیک برداشتن و گذاشتن بود اوکی شه نقشه سایتت.

در مورد ایندکس دستی اطلاعاتی ندارم : )

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

اینجا میتونه کمک کنه (در رابطه با ارور)

بالا