این فایل کد شده است؟

behnam_tr

تازه وارد
با سلام...

من یه اسکریپت دارم که وقتی میخوام با ادیتور(تو سی پنل) باز کنم یه چیزای نامفهوم میاد

میخواستم بدونم که مشکل از کجا ست؟آیا این فایل کد شده یا مشکل از یونیکد هست؟

نمونه کد :

کد:
      <br>هـزینه پیشتاز : <input type="text" name="nstatus1" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?>
<br>هـزینه سفارشی : <input type="text" name="nstatus2" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?>

<br>تخفیف : <input type="text" name="nstatus3" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?><br>
</td>
</tr>

<tr><td colspan=2 height=1 bgcolor=#f0f0f0></td></tr>

<tr>
<td>
<input type="checkbox" name="ostatus" id="ostatus"> <label for="ostatus">خرید بانکی (واریز آنلاین)</label>
<br><br></td>
<td>
<br>هـزینه پیشتاز : <input type="text" name="ostatus1" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?>
<br>هـزینه سفارشی : <input type="text" name="ostatus2" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?>

<br>تخفیف : <input type="text" name="ostatus3" size="15" dir="ltr"> <?if($qcb['vahed']=='1'){?> تومان<?}else if($qcb['vahed']=='2'){?> ریال<?}?><br>
</td>
</tr>

behnam_tr

تازه وارد
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ

eeeeeeeeeeeee

گذاشتم اینجا درست نشون داد/////

پس مشکل از یونیکد هست همون utf-8

چجوری حلش کنم؟

jafar1374

کاربر عضو
فایل رو با ندپد باز کن و با utf8 سیو کن ببین درست میشه !!!

N2D

کاربر عضو
سلام !

با برنامه ای مثل Front Page باز کنید ،

متا تگ ِ مربوط به Encoding را بر روی UTF8 ست کنید .

بعد از ذخیره سازی مشکلتون رفع میشه .

اگر نشد ، فایل را زیپ کنید و پیوست کنید من درخدمتتون هستم براتون اوکی میکنم .

موفق باشید.

بالا