بازيابي اطلاعات

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

من هارد اكسترنالم را با آنتي ويروس اسكن كردم وكلي از اطلاعاتم از بين رفته بهترين نرم افزار بازيابي چه نرم افزاري هست؟

درضمن با ريكاوري ماي فايل بازيابي كردم ولي جواب نگرفتم!!

البته نرم افزارهايي نظير

گت ديتا بك

مي ريكاوري

هم درجريان كارش هستم البته با اين دومورد ريكاوري نكرم ونميدونم جواب ميده يانه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
سلام

ببین هاردت برای بازیابی اطلاعات پیش بینی شده بوده ؟

یعنی هاردی که من دارم میتونی بازیابی اطلاعات رو فعال یا غیر فعال کنی

اگر برای تو فعال بوده بعد از وصل کردن به pc نرم افزاری که برای بک آپ گیری روی هارد نصبرو اجرا کن و مراحل restor رو اجرا کن

بعد یه چیزی هم هست اگر آنتی ویروست nod32 باشه حتی اطلاعات ذخیره شده برای بک آپ گیری رو هم پاک میکنه :|

بعد یه چیزیو هم بگم اینکه وقتی یه فایلی رو پاک میکنی هیچ وقت از هاردت پاک نمیشه و همشون به صورت اعداد باینری یعنی همون 1212121 اینطوری توی هارد میمونن که به طور کامل پاک نمیشن و باید انقدر اطلاعات رو بریزی و پاک کنی تا جایگزین اونا بشن

یادم نیست چه نرم افزاری اما یه نرم افزار بود که اون اطلاعات رو نمایش میداد و میتونستی دوباره بازیابیشون کنی یادم نیس اسمش چی بود ولی بگرد هست مثلا :

اگه اون نرم افزار که از باینری بر میگردوند رو یادم بیاد اسمشو خبرت میدم

موفق باشی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من با یکی از نرم افزار های O&O MediaRecovery یا O&O Disk Recovery کار کردم. تمامی فایل ها رو سالم برگردوند

بیشتر نرم افزار ها بر میگردونن ولی سالم نیست فایل ها

jing

کاربر عضو
سلامببین هاردت برای بازیابی اطلاعات پیش بینی شده بوده ؟

یعنی هاردی که من دارم میتونی بازیابی اطلاعات رو فعال یا غیر فعال کنی

اگر برای تو فعال بوده بعد از وصل کردن به pc نرم افزاری که برای بک آپ گیری روی هارد نصبرو اجرا کن و مراحل restor رو اجرا کن

بعد یه چیزی هم هست اگر آنتی ویروست nod32 باشه حتی اطلاعات ذخیره شده برای بک آپ گیری رو هم پاک میکنه :|

بعد یه چیزیو هم بگم اینکه وقتی یه فایلی رو پاک میکنی هیچ وقت از هاردت پاک نمیشه و همشون به صورت اعداد باینری یعنی همون 1212121 اینطوری توی هارد میمونن که به طور کامل پاک نمیشن و باید انقدر اطلاعات رو بریزی و پاک کنی تا جایگزین اونا بشن

یادم نیست چه نرم افزاری اما یه نرم افزار بود که اون اطلاعات رو نمایش میداد و میتونستی دوباره بازیابیشون کنی یادم نیس اسمش چی بود ولی بگرد هست مثلا :

اگه اون نرم افزار که از باینری بر میگردوند رو یادم بیاد اسمشو خبرت میدم

موفق باشی
با آنتي ويروس آويرا بوده متاسفانه بك آپ نگرفتم يعني فكرش نمي كردم كه اينجوري بشه

حالا با نرم افزاري كه شما ومحمدآقا زحمت كشيدين معرفي كردين روش كار ميكنم ببينم قابل برگشت هست يانه

البته با نرم افزارريكاوري ماي فايل برگشت داده شده ولي سالم نيستند

kasraa

کاربر عضو
خواهش زحمتی نبود وظیفه بود

ببین دوست عزیز آره با همچین نرم افزارهائی میشه این کارو کرد امات همونطور که خودت و محمد گفتین فایل ها ناقص هستند

اما با اون نرم افزاره ( حتی تو بی بی سی پرشین هم معرفیش کرد ) میشه اطلاعات رو به صورت کامل از همون قسمت کدهای باینری بازگردوند

ولی یادم نمیاد چی بود تو آرشیو برنامه هام گشتم بازم پیدا نکردم

بهتره یه سر به قسمت کلیک تو ب ی ب ی س ی پرشین بزنی پیدا میکنی

jing

کاربر عضو
من با یکی از نرم افزار های O&O MediaRecovery یا O&O Disk Recovery کار کردم. تمامی فایل ها رو سالم برگردوندبیشتر نرم افزار ها بر میگردونن ولی سالم نیست فایل ها
من O&O Disk Recovery را نصب كردم

• وقتي ريكاوري ميكنم كل هارد اكسترنال ريكاوري ميشه يعني همين مطالبي كه در حال حاضر در هارد موجود است جزءريكاوري بحساب مياره!!
  • مورد دوم اينكه ذخيره كردنش هم با پسوند خود برنامه است وفايلهاي ذخيره شده فقط درخود برنامه باز ميشه!!

بايد چكار كنم تافقط فايلهاي حذف شده برگشت داده شود درضمن تو فرمتهاش هم فقط فرمتي كه نياز دارم انتخاب ميكنم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما که با ویزارد میری جلو درایو رو انتخاب میکنی و پوشه های از دست رفته رو

بعد در ابتدا یک بار اسکن میکنه . وقتی اسکن کرد شما باید next بزنی و مسیر ذخیره فایل های یافت شده رو بزنی. بعدش خودش فایل ها رو روی درایو دیگه برمیگردونه

شما اشتباهی ذخیره میکنی...

jafar1374

کاربر عضو
سلام

خواستی Power Data Recovery 4.1.1 رو هم تست کن - حجمشم خیلی کمه - من خودمم تست کردم عالی جواب میده

بالا