بازگشت اشتباهی به سبد خرید پس از پرداخت

kootlas

کاربر عضو
بعد از اینکه پرداخت در بانک ملت با موفقیت انجام میشه، به سبد خرید بر میگرده در حالی که تو تنظیمات ووکامرس قسمت تنظیمات بانک ملت تنظیم کردم که به تسویه حساب برگرده؟!؟ مشکل چیه؟

saeedpersian

کاربر عضو
اتفاقا داره به برگه ي تسويه حساب برميگرده ولي چون هيچ سفارشي موجود نيست(پرداخت شده) به سبد خريد ريداركت ميشه!

kootlas

کاربر عضو
اتفاقا داره به برگه ي تسويه حساب برميگرده ولي چون هيچ سفارشي موجود نيست(پرداخت شده) به سبد خريد ريداركت ميشه!
ولی خب سفارش وجود داره اگه نداشت که اصلاً به بانک متصل نمیشد، اما اینو هم اضافه کنم که کلاً سایت من محصول فیزیکی نداره، فقط محصول مجازی قابل دانلود هست، آیا این میتونه دلیلی بر این مشکل باشه؟

saeedpersian

کاربر عضو
ولی خب سفارش وجود داره اگه نداشت که اصلاً به بانک متصل نمیشد، اما اینو هم اضافه کنم که کلاً سایت من محصول فیزیکی نداره، فقط محصول مجازی قابل دانلود هست، آیا این میتونه دلیلی بر این مشکل باشه؟
شما بايد اينو قبول كني كه اين اتفاق "مشكل" نيست و عاديه. وقتي سفارش پرداخت بشه ديگه به برگه سفارش برنميگرده (سفارش پرداخت شده و سفارشي وجو نداره)

بهتره برگه بازگشت رو روي "برگه حساب كاربري" تنظيم كنيد.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
من زیاد تو ووکامرس وارد نیستم ولی خب تو کد های درگاه اکثر سیستم ها به اینصورت نوشته میشه که اگر تراکنش موفق بود سبد خرید رو خالی کن .

کلا سبد خرید تو هر سیستم فروشگاهی بعد پرداخت خالی میشه . تو edd هم به این صورته . بخاطر همین میره تو صفحه سوابق خرید .

تو ووکامرس صفحه سوابق خرید نداره؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedpersian

کاربر عضو
من زیاد تو ووکامرس وارد نیستم ولی خب تو کد های درگاه اکثر سیستم ها به اینصورت نوشته میشه که اگر تراکنش موفق بود سبد خرید رو خالی کن .کلا سبد خرید تو هر سیستم فروشگاهی بعد پرداخت خالی میشه . تو edd هم به این صورته . بخاطر همین میره تو صفحه سوابق خرید .

تو ووکامرس صفحه سوابق خرید نداره؟
تو ووكامورس هم صفحه ي "حساب كاربري" هست كه هم محصولات خريداري شده رو نشون ميده هم وضعيت خريد رو.

kootlas

کاربر عضو
ووکامرس هم سبد خرید رو خالی میکنه اما تا اینجاش مشکلی نیست، مشکل اینجاست که بعد از پرداخت به جای اینکه شما رو به صفحه دریافت اون فایل قابل دانلود هدایت کنه، شما رو بر میگردونه به همون سبد خرید خالی!

صفحه سوابق خرید هم وجود داره، منتهی من چون چند ماه پیش اسمشو عوض کردم یادم نیست اسم فابریکش چی بود که بهتون بگم فک کنم اسمش my-orders ّبود اگه اشتباه نکنم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوستان

باید به صفحه حساب کاربری تنظیم کنید

اونجا لینک دانلود نمایان هستش

بالا