بررسی سایت طراحی شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soosmar

کاربر عضو
سلام
روزتون ب خیر
امیدوارم که ایام به کامتون شیرین باشه...

دوستان، من یک برگه طراحی کردم ( البته ناگفته نماند پوسته BE استفاده شده ) به نظر خودم ک خیلی خفن شدهههه :26: :28: :25:
ممنونتون می شم محبت کنین و یک دقیقه زمان بزارید و نظرتون رو راجع به طراحی به من بدین!
( نقص ها و کم و کاستی هایی ک احساس می کنین موجوده! )

خیلی ممنون
روز خوش

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اولا که همین الان فیلتری قیافه بنده :=)) قیافه شما بعد خوندن  :blink: :(( مزاح بود

طرحت خیلی خوبه ولی خیییییییییییییییییییییلی سنگینه خیلی سنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگینه.

با لایت اسپید اینجوری باز بشه وای به حال کسایی که نت پر سرعت ندارند ضمنا یه چیزی تو مرورگر فایر فاکس نمایش داده نمیشه ولی تو کروم دیده میشه یه لامپ با یه نوشته است که تقریبا 2 دقیقه کشید هنوزم لود نشده آخرشم مشخص شد مربوط به عکس اولت هستش این خانومه

برای بار دوم لود کردم تو کروم سرعت خوب شد چون لایت اسپیدت کش کرد رو مرورگر تو فایر هم بعد از لود دوباره این هم نمایش داده شد .

علت سنگینی در حجم عکسات هستش یکی 600 یکی 450 یکی 300 کیلو بایت عکس خودتم 190 بود

اون png 450 متحرک رو با png8 خروجی بگیری با اضافات حجمش  میشه 100 باقیشون هم به همین نسبت

وقتی عکس رو قرار میدی باید سرعت لود رو هم محاسبه کنی خودت رو نگاه نکن سرعت نتت بالاست .

ضمنا این CEO که نوشتی منظورت رئیس هستش ؟؟ :->

برای بالا رفتن کارت میگم اگر قصدت افراد خارجی یا داخلی هستش بهتره عکس خودت رو نشسته انتخاب نکنی حداقل یه ایستاده ای پشت میزی رو به آفتابی چیزی انتخاب کن ، ضمنا لبخند هم فراموش نشه ، حتی اگر میخوای اسپرت باشی بهتره کیفیت نور صورتت بیشتر باشه .

ضمنا این موتور قیمت چنده ؟ میخ بالا سرش چنده :))

موفق باشی

soosmar

کاربر عضو
سلام
روزتون به خیر

کاملا موافقم! سایت سنگینه...! :26:
 ( راستش دلم نیومد کیفیت سایت رو فدای سرعت لود کنم! دوست داشتم عکس هام رو به بهترین شکل ممکن قرار بدم تا جلوه بهتری داشته باشه )
ولی اینکه شما می گی دو دقیقه و این داستانااااا رو قبول ندارم!
( چون ک سرور سایت رو هاست ایران سوار شده )
با اینترنت ایرانسل هم ک چک کردم، لود اولیه 30ثانیه بیشتر نبود....
البته ممکنه هم هست ک تو بعضی مرورگر ها خراب بیاد بالا، ولی حداقل با کروم و فایرفاکس مشگلی نداره ( البته من فقط با همین دوتا چک کردم سایت رو )

/]
0c38-ScreenHunter-77-Apr-17-07-27.png

ولی در مورد عکس.....!!!!
کاملا موافقم! عکس خوبی نیست، حداقل مال 1 سال پیشه و کراپ شده و رنگش هم سیاه و سفید شده و....! ( همخوانی نداره اصلا! )
دانشگا اگه امان بده حتما یع عکس مناسب برای سایت خواهم گرفت :)

در مورد رسپانسیو هم بله! رسپانسیو نیست!!!!
که در مورد اون هم باید ی فکری کرد...

خیلی خیلی بابت نظرات خوبی ک دادید تشکر می کنم!
از سایر دوستان هم خواهش می کنم چن ثانیه زمان بزارن و اگه نکته یا نظری در این خصوص دارند با ما اشتراک بزارند.
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سایت برای من اصلا سنگین نبود...!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا