بروزرسانی مطالب قبلی

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
با سلام . 

میخوام تمامی مطالب  سایت وردپرسیم بصورت خودکار بروزرسانی بشه چجوری میشه اینکارو انجام بدم ؟ 

نمیخوام ویرایش هریک از مطالب را بزنم  تا بروزرسانی بشه ... 

با تشکر 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
انتقال یافت بخش مناسب

افزونه های خبرخوان اتوماتیک وردپرس توسط دوستان معرفی شده قبلا. جستجو بفرمایید

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
انتقال یافت بخش مناسب

افزونه های خبرخوان اتوماتیک وردپرس توسط دوستان معرفی شده قبلا. جستجو بفرمایید
سلام . 

من دنبال افزونه خبرخوان نمیگردم .. 

منظورم بروزرسانی تمام مطالب سایت بود . یعنی اینکه تمامی نوشته های سایت وردپرسی یکجا اپدیت بشوند ..

با احترام

Qalekhani

قلعه‌خانی
خب دوست عزیز یعنی چطور به روز رسانی بشن؟ باید از یه جایی اطلاعات جدید رو بیارند دیگه. شما یه ذره بیشتر توضیح بدید

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
خب دوست عزیز یعنی چطور به روز رسانی بشن؟ باید از یه جایی اطلاعات جدید رو بیارند دیگه. شما یه ذره بیشتر توضیح بدید
ممنونم از پاسخ شما.

ببینید تو یه سایت وردپرسی من 200 تا نوشته یا پست دارم .. الان میخوام همه مطالب یکبار بروزرسانی بشوند یعنی ویرایش شوند .. خوب ویرایش بصورت تکی زمانبر هستش ایای ترفندی است  همه را با هم ویرایش یا بروزرسانی کنم ..

با تشکر 

جاویدان

کاربر عضو
سلام . 

من دنبال افزونه خبرخوان نمیگردم .. 

منظورم بروزرسانی تمام مطالب سایت بود . یعنی اینکه تمامی نوشته های سایت وردپرسی یکجا اپدیت بشوند ..

با احترام
با سلام

دوست عزیز

قبلش بگید برای وردپرس شبکه می خواید با وردپرس معمولی ؟

منظورتون از بروزرسانی چیه یعنی تمامی مطالب موجود به تاریخ امروز تبدیل بشند یا چیزی دیگه منظورتون هستش ؟

ضمن اینکه شما قبلا در مورد بروزرسانی نوشته ها و تاثیرش در سئو سایت بررسی کردید ؟

این افزونه رو نگاه کنید

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

قبلش بگید برای وردپرس شبکه می خواید با وردپرس معمولی ؟

منظورتون از بروزرسانی چیه یعنی تمامی مطالب موجود به تاریخ امروز تبدیل بشند یا چیزی دیگه منظورتون هستش ؟

ضمن اینکه شما قبلا در مورد بروزرسانی نوشته ها و تاثیرش در سئو سایت بررسی کردید ؟

موفق باشید
ممنونم .

برای وردپرس شبکه نمیخوام . یک سایت معمولی  با وردپرس هستش ..

با تشکر

Qalekhani

قلعه‌خانی
ممنونم از پاسخ شما.

ببینید تو یه سایت وردپرسی من 200 تا نوشته یا پست دارم .. الان میخوام همه مطالب یکبار بروزرسانی بشوند یعنی ویرایش شوند .. خوب ویرایش بصورت تکی زمانبر هستش ایای ترفندی است  همه را با هم ویرایش یا بروزرسانی کنم ..

با تشکر 
خب این به روز رسانی مدنظر شما شامل چی هست؟ عکسی قراره اضافه بشه؟ متنی؟ چه چیزی؟

بعد این چیزی که میخواید به همه 200 پست اضافه بشه، برای همه شون ثابت هست یا متغیر؟

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
خب این به روز رسانی مدنظر شما شامل چی هست؟ عکسی قراره اضافه بشه؟ متنی؟ چه چیزی؟

بعد این چیزی که میخواید به همه 200 پست اضافه بشه، برای همه شون ثابت هست یا متغیر؟
بله  مثلا عکسی ثابت به همه اضافه بشه  دلیل این کار هم انتشار مطالب این سایت توست یک سایت خبرخوان هستش 

Qalekhani

قلعه‌خانی
بله  مثلا عکسی ثابت به همه اضافه بشه  دلیل این کار هم انتشار مطالب این سایت توست یک سایت خبرخوان هستش 
چند راه دارید:

1- از افزونه هایی استفاده کنید که یه متن حالت کپی رایت به فید شما اضافه می کنند. وقتی سایت های خبرخوان مطالب شما رو سرقت کنند، چون از فید سایت استفاده می کنند، در سایت شون نوشته ای میاد که مثلا "این مطلب برای اولین بار در سایت ..... منتشر شده است" !

2- در تنظیمات پوسته دست ببرید و به همه پست ها اون عکس رو اضافه کنید.

3- از قابلیت hotlink هاست های سی پنل استفاده کنید. به این طریق، عکس های سایت شما در سایتی به جز مال خودتون (با همون دامین) نشون داده نمیشه

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
چند راه دارید:

1- از افزونه هایی استفاده کنید که یه متن حالت کپی رایت به فید شما اضافه می کنند. وقتی سایت های خبرخوان مطالب شما رو سرقت کنند، چون از فید سایت استفاده می کنند، در سایت شون نوشته ای میاد که مثلا "این مطلب برای اولین بار در سایت ..... منتشر شده است" !

2- در تنظیمات پوسته دست ببرید و به همه پست ها اون عکس رو اضافه کنید.

3- از قابلیت hotlink هاست های سی پنل استفاده کنید. به این طریق، عکس های سایت شما در سایتی به جز مال خودتون (با همون دامین) نشون داده نمیشه
سلام . مورد اول و سوم با پرسش من تداخل داشت .. 

اما مورد دوم را انجام دادم  مطالب بروزرسانی نشد .. با چند افزونه مانند اضافه کردن تصویر شاخص و.. هم کار کردم نتیجه ای نداد .. فک کنم راهی نداشته باشه باید بصورت دستی تمامی مطالب را ویرایش کرد و کلمه یا جمله ای به آنها اضافه کرد .

با سپاس 

Qalekhani

قلعه‌خانی
دوست عزیز، پست هایی که اون سایت قبلا فرستاده توی سایت خودش که دیگه به هیچ وجه بروز رسانی نمیشن ! چون توی دیتابیس اونا ثبت شده !!!

اما گزینه 1 صددرصد جواب میده. کلی افزونه هم در این زمینه هست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

بالا