iPersianScript
کاربر عضو
.
. سوال همون عنوان تاپیک هست... :|:|
. بی زحمت راهنمائی جامع! بفرمائید.... :77:
. سپاس :54:
.
. سوال همون عنوان تاپیک هست... :|:|
. بی زحمت راهنمائی جامع! بفرمائید.... :77:
. سپاس :54:
.
.بنده این کار رو کردم ...البته دلیلی نداره مشخصات رو ندی... شما اگه دلیل (خاصی) داری. :frown: میتونی ندی
چون در مواقع مشکلات . مثل فراموشی رمز عبور, و از این قبیل فقط مشخصات رو به صاحبش میدن. یعنی کارت ملی و شناسنامه باید بفرستی... تا برات ارسال کنن
.حتما بده عزیزم . فقط سئوال و جواب امنیتیتو هیچ وقت فراموش نکن میدونی چرا؟من سه سال پیش یه شناسه تو ایرنیک ساختم همه مشخصاتم واقعی زدم بدون هیچ اشتباهی جز اینکه پسوند نام فامیلمو نزدم برای خرید یه دامنه . حالا بعد از چند سال دامنمو یکی دزدیده ایمیل و رمزشو عوض کرده نامه دادم ایرنیک میگم شناسمو پس بدید میگه اسکن مدرک شناسایی بفرست گفتم چشم تو ایمیل بعدی اسکن شناسناممو فرستادم بعد جواب دادن یه درخواست کتبی بنویس اسکن کن بفرست برای ما گفتم چشم تو ایمیل بعدی یه اسکن شناسنامه با یه اسکن از نامه کتبی براشون فرستادم جواب اومد به چه حقی پسوند فامیلیتو نزدی غلط کردی پسوند نزدی (به صورت محترمانه) یه درخواست کتبی بنویس نام فامیلیت تغییر کنه... جواب دادم آقا شناسه من هک شده شما میگی درخواست بده برات فامیلی تغییر بدیم اول خلاصه بعد از سه چهارتا نامه تازه فهمیدن چی دارم میگم خلاصه گفتن بعد از ده تا ایمیل پاسخ سئوال امنیتی بگو اکانتو بدیم حالا من یادم نمیاد جواب امنیتی چیه نامه دادمیادم نیست اینکه اسکن شناسنامه فرستادم نامه کتبی فرستادم کافی نیست خب از شماره صبت شده تو شناسه باهاتون تماس میگیرم برای اسباط اصلا شماره مرکزو بگید من تماس بگیرم جواب دادن این قبول نیست اگر سئوال امنیتیو نتونید جواب بدید باید شخصا بیاید سامانه ایرنیک... جواب دادم بابا من شرایط شغلیم جوری نیست بیام اونجا تو رو خدا یکم ملاطفت کنید این شناسه ما رو پس بدید... جواب دادن طبق مقررات باید بیاید و در غیر این صورت نمیشه خلاصه اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته اطلاعاتت کافی نباشه میشی مثل من از ترس اینکهه بری اونجا یوقت تفتیش بدنیتم بکنن برای تشخیص هویت + کالبد شکافی مغز و اعصاب جرات نکنم برم :-"