بهترین مدیریت محتوا

  • شروع کننده موضوع niayoos
  • تاریخ شروع

niayoos

تازه وارد
8/5/08
7
0
1
اول سلام دوم میخوام ببینم که بهترین مدیریت محتوا کدومه که ثبت نام بکنه عضوم بگیره سوم لطفا لینک دانلودش هم بیزحمت بگین.

ممنون

 

Ehsan_0111

تازه وارد
25/6/08
1
0
1
جواب سوال Niayoos:

دوست گرامي سلام

بهترين سيستم مديريت محتوا پي اچ پي نيوك ورسيون 8.1 ميباشد و جهت دريافت به اين لينك برويد.



دوست گرامي اول در سايت رسمي پي اچ پي نيوك عضو شده و به قسمت دريافت فايل برويد و آن را بگيريد.

موفق باشيد دوست عزيز

:D :D :D :D :D

 

takspace

تازه وارد
24/6/08
8
0
1
چرت ترين اسكريپت نيوكه ! خيلي تكراري و با گرافيك كمي هستش ! يكي از باگهاش هم اينه !

Nuke 8.1 Mashhad Team File Address : /includes/nukesentinel.php

!

بايد ببينيد كارتون چيه تا بهتون اسكريپت مناسب پيشنهاد بشه !

 

emadh

تازه وارد
2/8/08
43
0
6
مامبوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,354
462
83
32
PersianScript
جناب takspace لطفا از الفاظ نا مناسب استفاده نكنيد!

با تشكر

----------

به نظر من ديتالايف هم سيستم خوبيه.البته اگه پشتيبان داشت

 

niayoos

تازه وارد
8/5/08
7
0
1
آقا یکی بگید که فول امکانات باشه یعنی انجمن هم داشته باشه انجمن فیکس خودش نه smp (فکر کنم درست گفتم)

 

omrdabakhte

تازه وارد
13/4/08
61
0
6
سلیقه ها متفاوته

من از نیوک خوشم میاد واسه خاطر اینکه شناخته شده هست.و کار باهاش آسون و امکاناتشم خوب هست.دیتالایف کار کردم اما همونطور که محمدجان گفته پشتیبان نداره داره ها خوب نیست. :idea:

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
با سلام

لطفا ادب رو رعایت کنید تا دیگران هم ادب رو برای شما رعایت کنند (عمل مساوی عکس العمل)

بگذریم. دوست عزیز من به نوبه ی خودم میگم که هیچ سیستم مدیریت محتوایی خوب نیست. البته این خوب نبودم تا زمانی ادامه دارد که شما سیستم مدیریت محتواتونو نخریده باشید (از سایت انگلیسی اصلی).

اگه نیوک بخری بهترین میشه و اگه دیتالایف بخری بهترین میشه و ...

این سیستم های مدیریت محتوا و اسکریپت های نال شده رایگان بدرد نمیخوره از من گفتن.

ضرب المثلی از یک هکر بزرگ: هرچیزی که اجرا بشه هک میشه !!!

و اما سیستم مدیریت محتوای رایگان الان بهترینش جوملا هست که از تمامی جهات فوق العاده است.

از لحاظ امنیتیش 100% رو بهش میدم چون تابحال هک نشده.

از لحاظ زیبایی 90% بهش میدم.

از لحاظ قدرت نوشتاری 98% میدم.

از لحاظ امکانات 99% رو بهش میدم. چون هرچی بخوای داره !

از لحاظ کارایی هم 100% میدم.

از لحاظ ساپورت هم 100% میدم.

آدرس سایت انگلیسی:

آدرس سایت فارسی:

من خودم یک چند وقتی بود برای سایت دانلود نرم افزارم از جوملا استفاده می کردم. اما بعد رفتم مجدد دیتالایف انجین. چون باهاش خو گرفتم.

دیتالایف هم عالیه. دیگه توضیحات دیتالایف رو نمی دم.

دوستان اگر جوملا یا دیتالایف نصب کردید. میتونید در انجمن مربوط به خودش سوالاتتون رو بپرسید از من یا اینکه با پیام بهم منتقل کنید.

یا علی

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
سلیقه ها متفاوتهمن از نیوک خوشم میاد واسه خاطر اینکه شناخته شده هست.و کار باهاش آسون و امکاناتشم خوب هست.دیتالایف کار کردم اما همونطور که محمدجان گفته پشتیبان نداره داره ها خوب نیست. :idea:
درسته سلیقه متفاوت هست. حالا کار با انتخابتون ندارم. نقل قول می کنم از پشتیباتی دیتالایف:

دیتالایف انجین همون یک ذره ساپورت ایرانی هم که داشت بر باد رفت. سایت datalifecms.ir دگر باز نخواهد شد !!!!

اما تمامی دوستان می توانند سوالات مربوط به سیستم مدیریت محتوای خودشون رو از من بپرسند. من و چند تند از دوستان در سیستم مدیریت محتوا دیتالایف انجین ماهر هستیم.

تعریف نبود هااا!!!!! :wink:

 

niayoos

تازه وارد
8/5/08
7
0
1
آقای آلکس خان جوملا که رو هواست یعنی یه بار نصب کردمش روز بعد وارد شدم 100 تا ارور داد.دستکاری هم نکرده بودمش!!!

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
دوست جون.

من هیچوقت با جوملا مشکلی نداشتم.

اون اررور ها تنها می تونه از:

1- بد نصب کردن شما باشه

2- دسترسی پرمیشن ها

3- دستکاری فایل های اصلی

4- اضافه کردن هرچیزی

شما باید هرچیزی رو از منبعش بگیرید.

سی دی نرم افزاری میخوای؟ باید بری بازار رضا و پاساژ پایتخت یا مغازه ی تکنو 2000

اگه سیستم مدیریت محتوا میخوای؟ ببیند انگلیسی میخوای یا فارسی؟ برو از سایت فارسیش بگیر نه از این انجمن ها که سیستم رو برای دانلود میزارند.

شما هم بهتره بدید یک ماهر نصب کنه :D