بهترین نوع تبلیغات/تقاضای مشاوره فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sagebnegad

کاربر عضو
باسلام

من بیش از یک ساله که دارم پرتال پی سی دانش رو اداره میکنم و به جرات میتونم بگم هرکاری که برای رضایت کاربرام و لازم بوده انجام دادم چه از لحاظ گرافیک و سئو و امکانات و مطالب و غیره لازم بوده انجام دادم ولی هنوز از نظر جذب کاربر ناموفقم تازگی به فکر تمرکز بیشتر روبحث تبلیغات افتادم ضمن اینکه از دوستان دعوت میکنم از پرتال بازدید و مشکلاتی که میبینند باهام در میون بزارند بهترین راه یا مکان و ابزار تبلیغات رو بمن معرفی کنند چه تبلیغاتی الان بیشتر کارکرد داره؟تبلیغات وبلاگی؟ایمیل انبوه؟بنر؟آگهی

خلاصه بشدت از دوستان تقاضای کمک و مساعدت دارم

بازم یک دنیا ممنونم و فرارسیدن ماه محرم رو هم به حضور تمامی عاشقان اهل بیت تسلیت عرض میکنم

mahdiali35

کاربر عضو
باسلاممن بیش از یک ساله که دارم پرتال پی سی دانش رو اداره میکنم و به جرات میتونم بگم هرکاری که برای رضایت کاربرام و لازم بوده انجام دادم چه از لحاظ گرافیک و سئو و امکانات و مطالب و غیره لازم بوده انجام دادم ولی هنوز از نظر جذب کاربر ناموفقم تازگی به فکر تمرکز بیشتر روبحث تبلیغات افتادم ضمن اینکه از دوستان دعوت میکنم از پرتال بازدید و مشکلاتی که میبینند باهام در میون بزارند بهترین راه یا مکان و ابزار تبلیغات رو بمن معرفی کنند چه تبلیغاتی الان بیشتر کارکرد داره؟تبلیغات وبلاگی؟ایمیل انبوه؟بنر؟آگهی

خلاصه بشدت از دوستان تقاضای کمک و مساعدت دارم

بازم یک دنیا ممنونم و فرارسیدن ماه محرم رو هم به حضور تمامی عاشقان اهل بیت تسلیت عرض میکنم

بستگی به خودتون داره که هدفتون از تبلیغات چیه....اگه فقط بازدید میخاید میتونید از pop up استفاده کنید...اما اگه قصدتون معرفی هست و میخاید بقیه باسایتتون آشنا بشن و تو اون فعالیت داشته باشند از ایمیل به گروههای فعال هم استفاده کنید...

شاد باشید...

Ehs@n

کاربر عضو
درود!

چند تا پیشنهاد دارم که شاید درست نباشه (به هر حال هر نظریه ای یه عیبی می تونه داشته باشه)

1- از یه قالب اختصاصی استفاده کنید (این قالب دیگه خیلی تکراری شده) قالب شما حتما نباید آخرین مطالب هر بخش رو نشون بده

2- حتما یه لوگو برای خودتون طراحی کنید یا اگه توانایی این کار رو ندارید بدین این کار رو براتون انجام بدن! (در صورت نیاز می تونم براتون بزنم (رایگان))

3-از تبلیغات زیاد خودداری کنید

4- حتما از یه سرور قدرتمند استفاده کنید! (من دو سه بار اول که خواستم وارد سایت شمکا بشم ارور داد و بالا نیومد سایت)

5- گزینه هایی رو که به نظرتون باعث آزار کاربر میشه رو حتما حذف کنید

6- بزرگترین اشکالی که به نظر من در سایت شما هست بی نظمیش ه! این بی نظمی و باعث ترک سایت میشه همچنین یک نواختی بیش از حد قالب شما هم باعث دوری جستن کاربر از سایت میشه!

به نظر شخصی خودم بهترین روش تبلیغات تبلیغات گرافیکی( تبلیغات بنری و یا تبادل لوگو هستش) و به شدت با تبلیغات ایمیلی و پاچ آپ مخالف ام به این دلیل که شخص خودم هیچ وقت به تبلیغات پاپ آپ و ایمیل توجه نمی کنم ولی اگه ایجاد خبرنامه کنید می تونه باعث جذب بیینده بشه

این پیشنهاد آخری(تبلیغات) پیشنهاد منه و امکان صحیح نبودنش زیاده چون من مدت کمی ه که شروع به سایت نویسی کردم . نظر دوستانی چون مهدی عزیز می تونه بهتر باشه

یه نکته دیگه هم بگم در مورد بنر سایت:

1- همیشه تو طراحی بنر از رنگه ها و مدل هایی استفاده کنید که جلب توجه کنه و حتی اگه می تونید برای هر سایتی که قصد تبلیغات بنری داخلش دارید یک بنر اختصاصی طراحی کنید و سعی کنید رنگ بندی که ازش استفاده می کنید به نوعی باشه که در قالب نمایش دهنده به بهترین شکل خودنمایی کنه

2- حتما از عنوان هایی استفاده کنید که خاص بودن شما رو برسون ه و یا اهداف شما رو استفاده از عباراتی هم چون "+18" که متاسفانه امروزه بیشتر افراد از چنین عبارات و یا تصاویری استفاده می کنند خود داری کنید.

3- حتما در انتخاب طراح بهترین طراح رو انتخاب کنید. انتخاب سرور و طراح یکی از مهم ترین انتخاب های یک مدیر وب سایت ه که تاثیر مستقیم روی جذب بیننده داره . اگه سرور قدرتمند داشته باشید سرعت تبادل بین بیینده بین سرور و بیینده زیاد میشه که باعث رضایت و بازگشت مجدد کاربر میشه. و طراح از این جهت مهم ه که معرف شما(هم از لحاظ سلیقه و هم حرفه ای بودن شما) و سایت شماست و میشه گفت اثر مستقیم با جذب کاربر از سایت های دیگه داره

همچنین پیشنهاد می کنم به شدت از سفارش تبلیغ به شبکه های تبلیغاتی خودداری کنید چون هیچ کدام از سایت های معروف و قدرتمند چنین تبلیغاتی رو در سایت خودشون قرار نمی دهند و مستقیماً تبلیغ می گیرند ( پس به نمایش دهنده تبلیغ خودتون دقت کنید)

ببخشید اگه زیاد حرف زدم فقط خواستم اطلاعات دست و پا شکسته خودم رو منتقل کنم

mahdiali35

کاربر عضو
به نظر شخصی خودم بهترین روش تبلیغات تبلیغات گرافیکی( تبلیغات بنری و یا تبادل لوگو هستش) و به شدت با تبلیغات ایمیلی و پاچ آپ مخالف ام به این دلیل که شخص خودم هیچ وقت به تبلیغات پاپ آپ و ایمیل توجه نمی کنم ولی اگه ایجاد خبرنامه کنید می تونه باعث جذب بیینده بشهاین پیشنهاد آخری(تبلیغات) پیشنهاد منه و امکان صحیح نبودنش زیاده چون من مدت کمی ه که شروع به سایت نویسی کردم
درسته...این روش بدترین مدل تبلیغات هستند اما به نسبت بقیه ی تبلیغات بازدید بهتری میارند...منم با شما موافقم..!!!

مثلا پاپ آپ خیلی آزار دهنده است...

اما خبرنامه و ایمیل به گروههای فعال چیز بدی نیست...حداقل آدم مطمئنه ایمیل به طرف مورد نظر میرسه...در این نوع هم باید به گروه مورد نظر توجه کرد مثلا گروه سایت های سرگرمی و تفریحی بهترین بازدهی رو دارند...

در کل قبل از تبلیغات باید به حرف های padnet عزیز توجه کنی و ایرادهای کوچیکش رو برطرف کنی...!!!

شاد باشی..!!!

sagebnegad

کاربر عضو
ازهمه دوستان ممنونم.در مورد قالب اگه دوستان قالب مناسبی چه رایگان و چه پولی مدنظرشون ست خوشحال میشم ببینم

ممنونم

Ehs@n

کاربر عضو
ازهمه دوستان ممنونم.در مورد قالب اگه دوستان قالب مناسبی چه رایگان و چه پولی مدنظرشون ست خوشحال میشم ببینمممنونم
همیشه اولین پیشنهاد من استفاده از قالب های رایگان غیر پارسی ه!

من خودم از یه قالب غیر پارسی استفاده می کنم که بعدا خودم ترجمش کردم(ترجمه کار زیادی نداره همه می تونند)

بعد از گزینه اول اگه خواستین قالب اختصاصی داشته باشین باید بدین طراحی کنند

تو طراحی قول هزینه کم رو نخورید. هزینه کم هیچ وقت کیفیت مناسبی رو نمی تونه داشته باشه(مگر اوقات خاص)

در مورد قالب نیازی به توضیح نمی بینم شما همه تون یه سر و گردن از من بالاترین

اگه حتی نخواستین بدین طراحی به هیچ وجه از قالب های ریپ شده استفاده نکنید. به جاش از قالب هایی که به رایگان به اشتراک گذاشته میشن استفاده کنید و یا به سایت هایی که قالب میفروشن می تونید مراجعه کنید

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا