بهم ریختگی در مشخصات محصول

simonamiri0069

کاربر عضو
سلام دوستان مشکل زیر جدیدا در فروشگاه من بوجود اومده افزونه ها رو جز ووکامرس و ترجمش غیرفعال کردم باز مشکل حل نشد.

علتش چیه؟

You must be registered for see images attach

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
تداخل افزونه هاست. شما همه افزونه ها رو به جز ووکامرس غیرفعال کن و ببین درست می شه؟ و بعد دونه به دونه فعال کن و در هر بار تست کن تا ببینی کدوم افزونه تداخل انداخته

جاویدان

کاربر عضو
سلام دوستان مشکل زیر جدیدا در فروشگاه من بوجود اومده افزونه ها رو جز ووکامرس و ترجمش غیرفعال کردم باز مشکل حل نشد.

علتش چیه؟
با سلام

دوست عزیز

ورژن وردپرس و ووکامرس و نام و ورژن قالب رو بنویسید طبق گفته آقا خلیل افزونه ووکامرس فارسی رو هم غیر فعال کنید و ببینید

با مرورگر دیگه هم تست کنید تست با قالب 2015 هم فراموش نشه

موفق باشید

simonamiri0069

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ورژن وردپرس و ووکامرس و نام و ورژن قالب رو بنویسید طبق گفته آقا خلیل افزونه ووکامرس فارسی رو هم غیر فعال کنید و ببینید

با مرورگر دیگه هم تست کنید تست با قالب 2015 هم فراموش نشه

موفق باشید

سلام جناب جاویدان مواردی رو که فرمودید انجام دادم ولی مشکل همچنان پا برجا بود.

مشخصات قالب:

نام:  Jarida نگارش:  2.3.0 لینک نویسنده:

ورژن وردپرس:

4.3.1–en_US

4.3.1–fa_IR

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکل از سمت قالب شماست چون بروزرسانی وردپرس و ووکامرس شما با قالب فعلیتون نمی خونه جریده به 2.3.2 بروزرسانی شده و از وردپرس 4.3 و وکامرس 2.4 داره پشتیابی میکنه فقط همین ورژن آخر

بهتر بود قبل از بروزرسانی بررسی می کردید قالب هم بروز شده یا خیر

موفق باشید

esipersianscript2

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

مشکل از سمت قالب شماست چون بروزرسانی وردپرس و ووکامرس شما با قالب فعلیتون نمی خونه جریده به 2.3.2 بروزرسانی شده و از وردپرس 4.3 و وکامرس 2.4 داره پشتیابی میکنه فقط همین ورژن آخر

بهتر بود قبل از بروزرسانی بررسی می کردید قالب هم بروز شده یا خیر

موفق باشید
سلامپیرو مشکل دوست مون(شاید با همین روش مشکلشون حل بشه)

منم تقزیبا چنین مشکلی دارم

و اشتباهی کردم نسخه وردپرس به جدیدترین نسخه بروزرسانی کردم در صورتیکه قالب با نسخه جدید سازگار نیست!

آیا راهی مناسب برای دانگرید یا نصب نسخه قدیمی وردپرس وجود داره؟

نسخه قبلی وردپرس 3.9

نسخه جدید 4.3

بالا