سلام چند روزی است که با تماس تلفنی پیگیری می کنیم برای بروز رسانی افزونه متاسفانه هر روز وعده فردا داده میشه البته طوری نیست بهرحال ما توی ایرانیم و این مدل پاسخگویی توی ایران کاملا منطقی هست اما اینکه سایت از دسترس خارجه و توی فروم ها هم اعلام زمان کنیم یکم غیر حرفه ای هست بنظرم مثلا بگید یک ماه دیگه اما توی اون تاریخ افزونه بروز گذاشته بشه بهترهنسخه 6.8.1 اماده شده. در حال تست نهایی هستیم. امشب منتشر میشه قطعا
VPN رو غیر فعال کنیدسلام چند روزی است که با تماس تلفنی پیگیری می کنیم برای بروز رسانی افزونه متاسفانه هر روز وعده فردا داده میشه البته طوری نیست بهرحال ما توی ایرانیم و این مدل پاسخگویی توی ایران کاملا منطقی هست اما اینکه سایت از دسترس خارجه و توی فروم ها هم اعلام زمان کنیم یکم غیر حرفه ای هست بنظرم مثلا بگید یک ماه دیگه اما توی اون تاریخ افزونه بروز گذاشته بشه بهتره
سایت هم از دیروز ارور 403 میده که ربطی به vpn استفاده کردن هم نداره البته بابت زحمتی که می کشید از شما متشکریم و می دونیم چیزی رو رایگان قراردادن و پشتیبانی کردن هم شرایط خاصی داره
You must be registered for see images attach
الان پیام دادم البته قبلا هم پیام دادم برام چیزی ارسال نشده بودVPN رو غیر فعال کنید
این زمانبندی هم مربوط به تست هست ، همه منتظرن ما تست بکنیم بزاریم دانلود خب خدافظ . من سه روزه توی گروه درخواست کردم بیان تست کنن ؛ فقط یک نفر گرفت و تست کرد افزونه رو.
لطفا چند نفر برای تست افزونه در تلگرام به من پیام بدن ؛ نسخه 6.8.1 نیاز به تست داره. ایدی من در تلگرام mammadir
سلام و وقت بخیر ، جناب مجیدی لطف کنید نسخه ۶.۸.۱.۶ رو منتشر کنید که کاربران استفاده کنن و اگر مشکلی بود اعلام کنن که مشکلات رفع بشهنسخه 6.8.1 اماده شده. در حال تست نهایی هستیم. امشب منتشر میشه قطعا
دوست عزیز سلام و عرض ارادتسلام و وقت بخیر ، جناب مجیدی لطف کنید نسخه ۶.۸.۱.۶ رو منتشر کنید که کاربران استفاده کنن و اگر مشکلی بود اعلام کنن که مشکلات رفع بشه
اینطوری یکم دوستان از بلاتکلیفی در میان
سپاسگذارم![]()
سلام از کجا نسخه رو تهیه کردید؟ همین نسخه رایگان که تیم پرشین اسکریپت ارائه دادند یا از سایت های دیگه تهیه و یا خرید کردید؟دوست عزیز سلام و عرض ارادت
بنده این نسخه رو دریافت و نصب کردم اما متاسفانه مشکل نسخه قبلی رو داره. یعنی همچنان گزینه ورود با رمز یکبار مصرف و همچنین ثبت نام حالت غیرفعال به خودشون گرفتن و کار نمیکنن و این در حالیه که دکمه ورود به طور خوبی کار میکنه.
از خودشون گرفتم. چند تا نظر قبلى رو مطالعه بفرماييد خودشون گفتم توى تلگرام به فلان آى دى پيام بديد براتون بفرستم. لطفا بعد از دريافت و نصب به بنده هم همينجا اطلاع بديد نتيجه رو.سلام از کجا نسخه رو تهیه کردید؟ همین نسخه رایگان که تیم پرشین اسکریپت ارائه دادند یا از سایت های دیگه تهیه و یا خرید کردید؟
اگر میتونید ادرس بدید تا دوستان چک کنن
لطفا ادرس سایتت رو بزار + نتیجه gtmetrixسلام تو gtmetrix تست می کنم دو تا مشکل داره که استاتوس 301 و 304 میده و تاخیر زیادی تو لود ایجاد می کنه تو نسخه های قبلی هم همین بود مشکل از login.min.css هست احتمالا راهی برای رفع مشکل دارید؟
سلام، به سوال من جواب نمیدین؟سلام، وقت شما بخیر، مراحل نصب افزونه دیجیت به خوبی انجام شد اما در بخش ثبت نام ووکامرس زیر فیلد موبایل این عبارت درج شده " رمز عبور به ایمیل شما ارسال شد" در حالی که باید بنویسه رمز به موبایل شما ارسال شد، خیلی سرچ کردم ولی متاسفانه راه تغییر این عبارت رو در ووکامرس پیدا نکردم، لطفا راهنمایی کنید، ممنون
سلام ممنون از توجهتونلطفا ادرس سایتت رو بزار + نتیجه gtmetrix
سلام دوستان من ی سوال پرسیدم فکر کنم پاک شده خواهشا کمک کنید خیلی واجبه من افزونه دیجیت رو از فراز اس ام اس گرفتم نصب و فعال سازی کردیم حالا قسمت ورود کسی شماره تلفنش رو وارد میکنه دکمه ورود براش نمایش داده نمیشه ازشون سوال کردیم گفتن به این تاپیک مراجعه کنیم خواهشمندیم اگر ممکنه کمکمون کنید پیشا پیش تشکر میکنم ازتون