تاپیک پشتیبانی مجدد Restrict content pro

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
سلام.بعضی از قسمت های این افزونه فارسی سازی نشده است!
بعنوان مثال ایمیلی که برای مدیر سایت جهت ثبت نام جدید کاربر میاد به صورت زیر می باشد:
Hello
... (...) is now subscribed to ...
Subscription level: ...
Thank you
 
تو قسمت تنظیمات هم بعضی از نوشته ها فارسی سازی نشده است.تو قسمت پرداخت های مشترکین یا کاربران چند گزینه پایین فیلتر در آخرین نسخه که استفاده میکنم فارسی سازی نشده است.
 
با تشکر
سلام . متن ایمیل ها رو که راحت میتونید از داخل پیکر بندی تنظیم کنید و متن دلخواه بزارید . ترجمه هم تو نسخه های جدید یکم کلمه های جدید اضافه شدن . ان شالله به زودی ترجمه + پلاگین اتصال به edd بروز رسانی میشه .

 

mihanpsd

تازه وارد
3/5/15
28
1
3
سلام ، یه نکته کوچیک ، موقع ثبت نام روی لیست قیمت ها یه صفحه خاکستری میاد مشکل از کجاس؟ نوشته لطفا صبر کنید.

2-آیا میشه قسمت ثبت نام و پرداخت را زیبا تر کرد؟لطفا راهنمایی کنید.

3-درگاه ملت را از کجا تهیه کنم؟

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
سلام ، یه نکته کوچیک ، موقع ثبت نام روی لیست قیمت ها یه صفحه خاکستری میاد مشکل از کجاس؟ نوشته لطفا صبر کنید.

2-آیا میشه قسمت ثبت نام و پرداخت را زیبا تر کرد؟لطفا راهنمایی کنید.

3-درگاه ملت را از کجا تهیه کنم؟
سلام .

نوشته خاکستری واسه اینه که شما از درگاه قدیمی دارید استفاده میکنید . توی همین تاپیک نسخه 2 رو دانلود کنید .

ملت هم توی سایتم webforest.ir/shop میتونید خرید کنید .

 

mihanpsd

تازه وارد
3/5/15
28
1
3
آقا حنان من حالت پیشفرض وردپرس را روی Shop Accountant 'گذاشتم و افزونه را مشترک ، ولی نمیدونم چرا با ثبت نام تغییر نمیکنه ، لطفا راهنمایی کنید. ممنون

آپدیت کردم ولی هنوز لایه خاکستری رنگ بازم میاد

لینک :

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

rajasoftiran

تازه وارد
9/1/09
50
0
6
3 : توابع PHP :

برای استفاده در قالب هم باید از کد زیر استفاده شود . مناسب برای استفاده بهمراه زمینه دلخواه . فرض کنید سطح اشتراک طلایی دارای آیدی ۴ باشد که این آیدی به راحتی توی لیست سطوح اشتراک ها قابل مشاهده هست : (برای چندین سطح اشتراک هم آیدی ها را با کاما جدا کنید .. مثل ۳,۴)

if( rcp_is_active() && ( rcp_get_subscription_id() == 4 ) ) {

// do some thing

}
با عرض سلام خدمت شما .

می خواهم چند س را انتخاب کنم . تو قالب اضافه کردم کداش رو . شما گفتید : برای چندین سطح اشتراک هم آیدی ها را با کاما جدا کنید .. مثل ۳,۴

این کار را میکنم سایت باز نمیشه ارور 500 میده یا صفحه سفید ولی فقط یک سطح بهش میدم مشکل نداره .

کد رو از توی خود سایتشون هم برداشتم و چک کردم بازهم نشد .

<?php if( rcp_is_active() && 2 == rcp_get_subscription_id() ) : ?> <p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>میشه توضیح بدید چه کار کنم ؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

rajasoftiran

تازه وارد
9/1/09
50
0
6
مهندس من چه کار کنم برای این موضوع . ممنون می شوم کمکم کنید .

با تشکر فراوان .

 

rajasoftiran

تازه وارد
9/1/09
50
0
6
یعنی خداییش یکی نیست جواب مارو بده . حالا یا درست میشه یا خیر !!!

حداقل تاپیک رو حذف کنید یا اسم و نوشته هاش . ما که پشتیبانی ندیدیم والا .

چند روزه که همه توی تمام قسمت ها فعالیت می کنند بجز این تاپیک .

نمیدونم والا چی بگم . باز هم ممنون .

موفق باشید .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
یعنی خداییش یکی نیست جواب مارو بده . حالا یا درست میشه یا خیر !!!

حداقل تاپیک رو حذف کنید یا اسم و نوشته هاش . ما که پشتیبانی ندیدیم والا .

چند روزه که همه توی تمام قسمت ها فعالیت می کنند بجز این تاپیک .

نمیدونم والا چی بگم . باز هم ممنون .

موفق باشید .
دوست عزیز خب باید با کاما جدا کنید ولی دیگه همه میدونن که باید داخل کتینشن بزارید :

یعنی

کد:
'2,3,4' == rcp_get_subscription_id()
 

rajasoftiran

تازه وارد
9/1/09
50
0
6
دوست عزیز خب باید با کاما جدا کنید ولی دیگه همه میدونن که باید داخل کتینشن بزارید :

یعنی

'2,3,4' == rcp_get_subscription_id()
سلام و ممنون از شما استاد گرامی . من هم اینو زدم ولی نشده بود که پیام دادم . ولی وقتی فقط یک سطح را میگذارم فقط به اون سطح نشان میده ولی وقتی دو سطح کلا به هبچ کدام از دو سطح نشان نمی دهد .

کد زیر برای تست استفاده کردم :

<?php if( rcp_is_active() && '2,4' == rcp_get_subscription_id() ) : ?> <p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>در هیچ کدام از دوسطح مطلب نمایش داده نمیشه .

ممنون میشوم راهنمایی نمایید . با تشکر فراوان .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
این دیگه جواب باید بده

کد:
<?php if( rcp_is_active() && in_array( rcp_get_subscription_id() , array('2','4') ) ) : ?>	<p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>
 

mihanpsd

تازه وارد
3/5/15
28
1
3
سلام ، چرا وقتی از افزونه استفاده میکنم ، همه ی کاربران بصورت اتوماتیک ویژه نمیشن و بعضی هاشون به لیسن در حال بررسی وضعیت pending منتقل میشن ؟
چکار کنم تا اتومات بشه؟

کسی هست ؟ خیلی گیرم .
اگه این حل بشه باید برم سراغ درگاه ملت
اینم لینک تستی صفحه پرداخت


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
سلام . خب حتما پرداختشون رو کامل انجام ندادن که میرن به حالت pending ...

لینک تستی تون هم که تست نبود . پرداختش واقعی بود .

 

mihanpsd

تازه وارد
3/5/15
28
1
3
الان شما با ایمیل test@test.com

ثبت نام کردین . پرداخت انجام ندادین ولی به حالت pending رفتین شما (درحال بررسی) حالا اون هیچ .

مشکل اصلی من صفحه خاکستری " لطفا صبر کنید " توروخدا کمکم کن حنان جان .

چجوری این صفحه دیگه نیاد برام؟

هم پارس پال و هم rcp آخرین نسخه خودشه .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
الان شما با ایمیل test@test.com

ثبت نام کردین . پرداخت انجام ندادین ولی به حالت pending رفتین شما (درحال بررسی) حالا اون هیچ .

مشکل اصلی من صفحه خاکستری " لطفا صبر کنید " توروخدا کمکم کن حنان جان .

چجوری این صفحه دیگه نیاد برام؟

هم پارس پال و هم rcp آخرین نسخه خودشه .
خب من پرداخت نکردم پس میرم تو حالت pending

اما تو سایت شما مشکل صفحه خاکستری ندیدم . چند ثانیه کوتاه مینوسه لطفا صبر کنید و بعدش هم محو میشه .

 

mihanpsd

تازه وارد
3/5/15
28
1
3
خب من پرداخت نکردم پس میرم تو حالت pending

اما تو سایت شما مشکل صفحه خاکستری ندیدم . چند ثانیه کوتاه مینوسه لطفا صبر کنید و بعدش هم محو میشه .
میشه بطور کامل این صفحه خاکستری از بین برداشت؟!

 

amirrahimi69

کاربر عضو
15/7/14
257
4
18
تهران
سلام و وقت بخیر  و خداقوت خدمت @hannanstd.ir عزیز

1- موقع نصب این خطا رو میده ، به نظرتون مشکل کارم از کجاست ؟





در حال نصب افزونه از پرونده‌ی فرستاده شده: restrict-content-pro-master.zip


گشودن بسته‌ی فشرده شده…

نمی‌توان پرونده را کپی کرد. restrict-content-pro-master/includes/libraries/tcpdf/tcpdf.php

بازگشت به برگه‌ی افزونه‌ها
 


2- چطورمیشه کاری کرد که مثل افزونه دانلود ویژه VIP محتویات یه پوشه مثلا dl رو محدود کنه ؟ یعنی کاربر بتونه پست رو ببینه و توضیحات رو بخونه ولی اگه بخواد فایل رو آپلود کنه ازش نام کاربری و رمز خواسته بشه ؟ لازم نباشه واسه هر فایل جداگانه اقدام کرد ؟ مثلا 5000 هزارتا فایل دارم اونا رو زیپ کنم و بریزم تو اون پوشه dl   .
 
3- هنوز افزونه پیامکش رو ننوشته این ؟
 
 
ممنون از شما


 

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
17
38
لنگرود
سلام

به صورت دستی تو هاست اپلود و نصب کنید . مشکل از هاست شماست که نمیتونه اون فایل رو بگیره .

پیامکش رو هم MahdiY یه ساله نوشته . بهش خصوصی بزنید.

برای آپلود بعید میدونم

 

shimist

تازه وارد
4/6/13
2
0
1
سلام؛

جناب مهندس ستوده آیا روشی هست که بعد از کلیک کاربر بر روی پلان انتخابی خود، پیش فاکتوری برای خرید خود مشاهده کند؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید.

با تشکر

 
درود

بعد از اتمام اشتراک وقتی بروی تمدید اشتراک کلیک کنیم به صفحه عضویت ارجاع داده میشه

که با مراجعه به صفحه عضویت ریدایرکت میشه به صفحه پروفایل کاربر!

راه حل چیه؟؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.