تایین طولو عرض برای تصویر در php

agahassan

کاربر عضو
17/11/12
193
0
16
با سلام بنده وقتی آدرس یک تصویر رو درون دیتابیس ذخیره میکنم و اون رو فرخوانی میکنم تصوب با سایز اصلیش میاد و نمیشه سایزش رو عوض کرد توسط کد اچ تی اچ ام سی اس اس . در این مورد بایید چیکار کرد ؟ آیا راهی هست ؟

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
سلام، بنده چندین ماه پیش یک کلاس php در این رابطه نوشتم.

اول دانلودش کنید(لینک گیت هاب):

و بعد از فراخوانی میتونید به این شکل با اون کار کنید:


کد:
include 'Resizer.class.php'; $appObject = new Resizer(image url, width, height);
 

agahassan

کاربر عضو
17/11/12
193
0
16
نمیشه همشو تو یه فایل کنی ؟

تعداد فایل های خیلی زیاده . به روش ساده تری نمیشه ؟

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
شما فقط فایل Resizer.class.php به صفحه include کن! کافیه!

 

agahassan

کاربر عضو
17/11/12
193
0
16
ببخشید اگه داخل چندتا پوشه وجود داشته باشه بخوام به صفحه اصلی اینکلود کنم چطور هست یا مثلا

تو پوشه روت اصلی بعد

theme/test/1234/class

باشه بخوام به آدرس روت اصلی بعد

theme /test/usit

این کلود کنم چطوری باید این کارو بکنم ؟

 

agahassan

کاربر عضو
17/11/12
193
0
16
سوالم اینه که اگه فایل اینکلود رو تو یه پوشه دیگه بذارم نیازی نیست اسم پوشه رو بنویسم ؟