تبدیل تاریخ میلادی به شمسی اسکریپت Ekattor School Management

darkshatoot

تازه وارد
سلام

چه طور می تونم تاریخ میلادی این اسکریپت را به شمسی تبدیل کنم.

لطفا راهنمایی کنید.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
کلا تو زمینه های اسکریپت دو نوع تاریخ مد نظر هست . یکیش تاریخی هست که نمایش داده میشه که به صورت php هست و باید فایل موجود در لینک زیر رو دانلود کنید :

داخل پوشه زیپ یک فایل وجود داره به اسم jdf.php . اون رو داخل اسکریپتتون فراخونی کنین . حالا داخل اسکریپت هرجا تابع date بود تبدیلش کنین به jdate .

یکم ممکنه پیچیده به نظر برسه .

یک نوع هم تاریخ دیگه هست که مربوط به انتخابگر های تاریخه که یه کادری باز میشه و شما یک تاریخی رو تو سایت انتخاب میکنین که اون بوسیله jquery ui هست و باید تبدیل بشه که مورد دوم خیلی پیچیده هست و باید خروجی شمسیش دوباره میلادی تو دیتابیس ذخیره بشه واسه فراخونی

alihesari

کاربر عضو
میتونید از کلاس های php تبدیل کننده تاریخ میلادی به شمسی استفاده کنید یکی از این کلاس ها رو لینک کردم:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در کل تبدیل تاریخ کاری نداره... ولی تقویم ها دردسر داره : (

MahdiY

راهبر انجمن
اونم با حله!

انتخاب تاریخ شمسی و گذاشتن تاریخ میلادی داره

و تاریخ میلادی را به راحتی می تونید به مهر زمان تبدیل کنید و ... هر کاری دوست دارید بکنید

hannanstd.ir

اونم با حله!انتخاب تاریخ شمسی و گذاشتن تاریخ میلادی داره

و تاریخ میلادی را به راحتی می تونید به مهر زمان تبدیل کنید و ... هر کاری دوست دارید بکنید
این رو خودم حدود یکی دو ماه پیش توی تاپیک معرفی کرده بودم ولی یکی دیگه هست که من خودم از اون استفاده میکنم یعنی فوق العاده هستا . این در مقابلش هیچی نیست .

میتونید از کلاس های php تبدیل کننده تاریخ میلادی به شمسی استفاده کنید یکی از این کلاس ها رو لینک کردم:

خب jdf که لینکشو بالا گذاشتم که طرز کارش خیلی راحت تر هست .

darkshatoot

تازه وارد
آقای hannanstd میشه بگید از کدوم استفاده می کنید تا ما هم از آن بهر ببریم.

با تشکر

hannanstd.ir

اونی که من میگم برای datepicker هست و پیداش میکنم تو کامپیوترم و آپلود میکنم ولی شما فعلا نیاز به شمسی سازی به صورت php داری که باید از jdf که پیوست شده استفاده کنی .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بچه ها من منظورم از تقویم ، سیستم event ها هستش... نه تقویم ساده...

darkshatoot

تازه وارد
من می خواهم از پلاگین

event برای وردپرس استفاده کنم. مشکل اساسی من همین جدول تاریخ نمایش داده شده در سایت است. فعلا نمی خوام انتخابگر را تغییر دهم.میشه راهنمایی کنید چطور باید این کار را انجام بدم؟

آقایان شرمنده که در پست جدید مطرح نکردم. دیدم بحث باز شد. گفتم این رو هم مطرح کنم.

با تشکر

mry21

تازه وارد
حیف این بحث نیست که نیمه کاره رها شده ؟

بنده هم تو فارسی سازی مشکل دارم. به ویژه event ها

بالا