تبدیل متن به شکلک در php

  • شروع کننده موضوع kasraa
  • تاریخ شروع

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
سلام و خسته نباشید

2 - من یه اسکریپت دارم میخوام وقتی تو قسمتای سایت (حالا هرجاش ) وقتی کد شکلک گذاشته میشه شکلک رو نشون بده یا مثل همین فروم خودتون کد شکلکو بزنی نمایش بده تو پست و یا اسم شکلکو بنویسی نشون بده همه جای سایت اینطوری باشه ( نظرات ، مطالب ، آلبوم و ..... )

این مهمه که مثلا وقتی یه مطلب میزارم یا یه نظری میدم اگه توش این کدو بزارم ( :x ) شکلک قلب بیاد ( یا یه جور دیگه خلاصه شکلکارو بشه یه جوری گذاشت )

تروخدا اینو جواب بدین خیلی لازم دارم

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
باید replace کنید ! یعنی اگه : ) فرستاد تبدیل بشه به :) (به ادرس تصویر...)

تو بعضی سیستم ها همچین چیزی هست! بر اساس اونها ویرایش کنید . به نتیجه میرسی...

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
باید replace کنید ! یعنی اگه : ) فرستاد تبدیل بشه به :) (به ادرس تصویر...)تو بعضی سیستم ها همچین چیزی هست! بر اساس اونها ویرایش کنید . به نتیجه میرسی...
سلام آقا محمد

بخدا منم میدونم باید replace کنم !

تو هرجا پرسیدم همینو گفتن حتّی قبلاً هم توی انجمن خودتون پرسیدم همینو گفتید اما به سوال بعدیم که چطوری باید اینکارو کنم جواب ندادید :(

اگه میشه تروخدا بگین چطوری اینکارو کنم ؟

خیلی لازم دارم

ممنون

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
این یک نمونه هست... که جایگزین میشه. ببین چیزی میفمی یا نه


کد:
<?PHP 
$smileys = array( 
    ' :) ' => 'smile.gif', 
    ' :( ' => 'sigh.gif', 
    ' :D ' => 'biggrin.gif', 
    ' :o ' => 'omigosh.gif', 
    ' :P ' => 'tongue.gif', 
    ' ;) ' => 'wink.gif'); 

$text = "Hi, this is my smiley string  :) . Isn't it cool?  :D  I thought so too. :p"; 
foreach($smileys as $smiley=>$image) { 
    $text = str_replace($smiley, '<img src="images/'.$image.'">', $text); 
} 

echo $text; 
?>
انتقال یافت بخش php

عنوان تاپیک عوض شد.

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
این یک نمونه هست... که جایگزین میشه. ببین چیزی میفمی یا نه

کد:
<?PHP 
$smileys = array( 
    '' => 'smile.gif', 
    '' => 'sigh.gif', 
    '' => 'biggrin.gif', 
    '' => 'omigosh.gif', 
    '' => 'tongue.gif', 
    '' => 'wink.gif'); 

$text = "Hi, this is my smiley string . Isn't it cool?  I thought so too. :p"; 
foreach($smileys as $smiley=>$image) { 
    $text = str_replace($smiley, '<img src="http://forum.persianscript.ir/images/'.$image.'">', $text); 
} 

echo $text; 
?>
انتقال یافت بخش php

عنوان تاپیک عوض شد.
سلام آقا محمد

من خیلی از php سرم نمیشه اما اینو یه کم فهمیدم و خودم هم یه چیزائی نوشته بودم که تبدیل کنه

اما میخوام بدونم همینی که الآن تو گفتیرو باید توی تمام صفحاتم بزارم ؟

یا اینکه مثلاً کدو بزارم تو فایل هدر که همه جا لود میشه بسته ؟

آقا محمد اگه میشه id یاهوتو بده چند تا کار php دارم که میخوام برام انجام بدی ( البته رایگان نه هزینش رو میدم )

ممنون

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
خیر! ببین در نهایت متغیر $text نمایش داده میشه! قبلش باید اعمال replace روش انجام بشه و بعد نمایش داده بشه! حالا شما خودت باید بر اساس اسکریپت خودت ویرایش کنی! این یک مثال بود...

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
خیر! ببین در نهایت متغیر $text نمایش داده میشه! قبلش باید اعمال replace روش انجام بشه و بعد نمایش داده بشه! حالا شما خودت باید بر اساس اسکریپت خودت ویرایش کنی! این یک مثال بود...
ممنون از پاسخت

خوب مگه به اسکریپت هم ربطی داره ؟

چون من میخوام چند تا رو اینجوری کنم

این replace چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
بله! به اسکریپت ربط داره. الان این کدی که دادم روی متغیر $text پردازش میکنه و خروجی رو نمایش میده... شاید در اسکریپت شما ورودی و خروجی شما یه چیز دیگه باشه

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
29
مشهد
سلام !

با اجازه محمد عزیز ،

به نظر من اگر شما خودتون سر رشته ندارید ، بهتر هست که بسپارید یک کسی براتون انجام بده ،

قطعاً هستند دوستانی که به صورت رایگان انجام می دهند ،

چون کار زیادی هم نخواهد داشت (بسته به اسکریپت البته... )

در خدمتم

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
بله! به اسکریپت ربط داره. الان این کدی که دادم روی متغیر $text پردازش میکنه و خروجی رو نمایش میده... شاید در اسکریپت شما ورودی و خروجی شما یه چیز دیگه باشه
آها

باشه ممنون میرم ببینم چه خبره تو اسکریپت ...

من اسکریپتم isocial هست که لایسنس گرفتم همه کداش بازه بجر install.php که کد شده

به اونا گفتم که میخوام اینکارو کنم جواب نمیدن :(

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
سلام ! با اجازه محمد عزیز ،

به نظر من اگر شما خودتون سر رشته ندارید ، بهتر هست که بسپارید یک کسی براتون انجام بده ،

قطعاً هستند دوستانی که به صورت رایگان انجام می دهند ،

چون کار زیادی هم نخواهد داشت (بسته به اسکریپت البته... )

در خدمتم
آره من خودم سررشته ندارم :(

اسکریپت من حجمش 30 مگا هست فک نکنم کسی رایگان انجامش بده

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
29
مشهد
سلام !

فکر نمی کنم کار زیادی داشته باشه ، فقط لازمه جاهایی که پست ارسال میکنند کاربرها ، replace انجام بشه !

پــس ، میتونید توی یک فایل بنویسیدش و بعد اونرو جایی که لازمه require بشه...

اما به نظرم یک کار دیگه خیلی بهتر هست ،

شما توی هدر استفاده کنید این صفحه رو ، یعنی توی هدر require کنید ، چرا ؟

چون شاید لازم شد و یا خواستید جای دیگه هم از عکس ها استفاده کنید ....

در خدمتم

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
سلام ! فکر نمی کنم کار زیادی داشته باشه ، فقط لازمه جاهایی که پست ارسال میکنند کاربرها ، replace انجام بشه !

پــس ، میتونید توی یک فایل بنویسیدش و بعد اونرو جایی که لازمه require بشه...

اما به نظرم یک کار دیگه خیلی بهتر هست ،

شما توی هدر استفاده کنید این صفحه رو ، یعنی توی هدر require کنید ، چرا ؟

چون شاید لازم شد و یا خواستید جای دیگه هم از عکس ها استفاده کنید ....

در خدمتم
آره درسته منم میخوام همین کارو کنم

یعنی میخوام توی کل سایت این کار انجام بشه

میخواستم توی هدر یا فودر اینکارو کنم که توی همه جای سایت درخواست میشه

اما این replase رو نمیدونم چطوری باشه :(

ممنون از راهنمائیت

 

batsazfree

تازه وارد
31/8/17
1
0
1
من میخواهم مثلا یجوری بسازم مثلا تبدیل اعداد به حروف اونو اگه میشه بگید آیدی تلگرام

t.me/ztre3

 

حسن غویشه

کاربر عضو
6/1/16
351
8
18
24
من میخواهم مثلا یجوری بسازم مثلا تبدیل اعداد به حروف اونو اگه میشه بگید آیدی تلگرام

t.me/ztre3
درود

لطفا تاپیک جدید بزنید!

اینجوری به پاسخ نمیرسید و قوانین هم زیر پا میگذارید

باتشکر :)