تسویه حساب در ووکامرس

• نویسنده موضوع mtkz
  • تاریخ شروع

mtkz

تازه وارد
سلام

وقتی قسمت تسویه حساب زده میشه دو فرم باز میشه. فرم مشخصات و فرم اطلاعات حسابداری. میشه پیشفرضش رو یکی کرد ؟

و اینکه

وقتی مشتری صفحه خرید رو پر میکنه و اتمام خرید رو میزنه به صفحه فروشگاه بر میگرده . میخوام بعد از اتمام پیغام بده که مثلا خرید شما با شماره فلان ثبت شد و ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

tikala

تازه وارد
سلاموقتی قسمت تسویه حساب زده میشه دو فرم باز میشه. فرم مشخصات و فرم اطلاعات حسابداری. میشه پیشفرضش رو یکی کرد ؟

و اینکه

وقتی مشتری صفحه خرید رو پر میکنه و اتمام خرید رو میزنه به صفحه فروشگاه بر میگرده . میخوام بعد از اتمام پیغام بده که مثلا خرید شما با شماره فلان ثبت شد و ...
درمورد سوال اولتون:

داخل تنظیمات ووکامرس--->حمل و نقل---->مقصد ارسال--->فقط ارسال به آدرس پرداخت کاربران قرار دهید درست میشه

tikala

تازه وارد
سوال دومتون:شما برای تسویه حساب از پارس پال استفاده می کنید؟

tikala

تازه وارد
ممنون.هم پرداخت مستقیم بانک ملت. هم پرداخت در محل.
من با بانک ملت کار نکردم ولی حدس میزنم داخل تنظیمات ووکامرس---->تسویه حساب---->بانک ملت باید گزینه ای به عنوان برگشت از پرداخت باشه که شما تعیین کنی به کدوم برگه برگرده.

پرداخت در محل هم که تکلیفش مشخصه نیاز نیست بگه پرداخت شما با موفقیت انجام شد.گرچه اینهم با توجه به تنظیماتی که خود شما در صفحه تنظیمات ووکامرس انجام میدی مشخص میکنه که بعد از خرید به کدوم برگه هدایت شه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mtkz

تازه وارد
پرداخت در محل هم که تکلیفش مشخصه نیاز نیست بگه پرداخت شما با موفقیت انجام شد.گرچه اینهم با توجه به تنظیماتی که خود شما در صفحه تنظیمات ووکامرس انجام میدی مشخص میکنه که بعد از خرید به کدوم برگه هدایت شه.
بالاخره اینم لازمه. مثلا بگه درخواست شما با فلان کد پیگیری ثبت شد و ...

تنظیماتی که میگید چطور باید انجام بشه >؟

saeedpersian

کاربر عضو
از تنظيمات ووكامرس/پرداخت/ ..... برگه بازگشت رو روي حساب كاربري (حساب من) بزاريد.

mtkz

تازه وارد
از تنظيمات ووكامرس/پرداخت/ ..... برگه بازگشت رو روي حساب كاربري (حساب من) بزاريد.
در پرداخت هنگام تحویل چنین گزینه ای وجود نداره. بصورت پیشفرض به صفحه فروشگاه برمیرگده. میخوام بگم به صفحه حساب من بره.

saeedpersian

کاربر عضو
در پرداخت هنگام تحویل چنین گزینه ای وجود نداره.
درسته.

ولي توي تنظيمات ووكامرس/حساب كاربري/ گزينه اول تنظيم "برگه حساب من" هستش. اون رو روي "برگه حساب كاربري" قرار بدين و تست كنيد.

mtkz

تازه وارد
ولي توي تنظيمات ووكامرس/حساب كاربري/ گزينه اول تنظيم "برگه حساب من" هستش. اون رو روي "برگه حساب كاربري" قرار بدين و تست كنيد.
برگه حساب کاربری؟ این برگه تو پیشفرض های ووکامرس نیست ؟ من که نمی بینم ...

بالا