تعریف یک هدر در کد قالب

afkar_margbar

تازه وارد
باسلام من از قالب فارسی رایگان

NewsCasthttp://dl.mrcode.ir/templates/wordpress/free/newscast-2.0.4-by-www.mrcode.ir-Wordpress.rar

استفاده میکنم قصد دارم یک هدر (عکس برای بالای قالب قرار دهم این کد را چگونه و کجا قرار دهم ؟

لطفا راهنمایی نمایید.سپاس

آدرس وب من :

.exe

کاربر عضو
سلام ؛

داخل هاست به مسیر wp-content/themes/new_scast برید و فایل rtl.css رو ویرایش کنید . به آی دی head# (خط 64 ) کد زیر رو اضافه کنید .

کد:
background-image: url("آدرس عکس مورد نظر");
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: scroll;

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بهتره از ترکیب دو تا پاسخ قبلی استفاده کنی . یعنی اول به وسیله تگ img عکست رو بزاری و یه کلاس یا آیدی بهش بدی . بعد از طریق استایل و سی اس اس محل دقیقیشو مشخص کنی

.exe

کاربر عضو
سلام ؛

دوست من فک کنم منظورتون

کد:
width="arz"
بود .

استایل دهی درون خطی روش خوبی نیست سایتایی مثه gtmetrix.com و pingdom.com بعد از چک کردن بهتون میگن یا می تونین تو گوگل راجب این موضوع سرچ کنین .

اما اینکه کجا از تگ img و کجا از background-image استفاده کنیم ؟

اگه عکسی که استفاده می کنید مهمه تو موتور های جستجو ایندکس بشه از تگ img و alt استفاده کنید مثلاً درون مطالب سایت ، اینجوری کاربر هم قبل از اینکه عکس بالا بیاد میفهمه عکس چی هست و همینطور واسه سئو سایت بهتره .

اما وقتی که می خواین از تصویر تو المان های طراحی استفاده کنید بهتره که از background-image استفاده کنید مثلاً عکس زمینه ، چون اینجوری حجم کد صفحات html کم میشه و سرعت لود سایت هم بهتر میشه .

خیلی چاکریم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا