تعویض لوگو سایت بر اساس رنج IP

amin_b1993

کاربر عضو
23/12/15
182
3
18
26
پشت کامپیوتر
kiawebsite.ir
سلام دوستان
برای یک سایت 25 زبانه که با WPML چند زبانه شده نیاز به این هست  که بر اساس IP کشور هر کاربر لوگوی سایت عوضی بشه و لوگویی به رنگ پرچم اون کشور نمایش داده بشه
کسی در این مورد  اطلاعاتی نداره؟؟؟

 

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
لطفا برای دریافت پاسخ 48 ساعت منتظر باشید



همچنین یک کد قرار دادن ( )

 

amin_b1993

کاربر عضو
23/12/15
182
3
18
26
پشت کامپیوتر
kiawebsite.ir
قبل از هر چیز خیلی ممنون @Mohammad  جان
فقط فک کنم تا جایی که من فهمیدم این مواردی که توی لینک هایی که شما ارسال کرده بودی گفته بودن تعویض پرچم بر اساس عوض کردن زبان بود

یعنی وقتی ب نفر زبان سایت رو فرانسه میکرد لوگو سایت هم تغییر میکرد. ولی موردی که من نیاز دارم اینه که کاربری که همون اول میاد توی سایت بر اساس رنج آپی که داره لوگو اون کشور رو نشون بده

دقیقا مثل گوگل که وقتی شما فیلتر شکن داری لوگوی یک کشور دیگرو بهت نشون میده

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
تمامی افزونه های رایگانی که وجود دارن برای تغییر داده هایی بر اساس کشورها یا رنج ip ها ، دیتابیس جدیدی ندارن متاسفانه!

همشون دیتابیس یک سال پیش و... هستن و خروجی کار مناسب نیست

اگر دیتابیس مناسبی از IP ها داشتید ، میتونستید با افزونه های موجود این کار رو بکنید. اینو هم در نظر بگیرید ، برای این کار هزاران رکورد در دیتابیس شما ذخیره میشه که منطقی نیست (من تست کردم و سایت سنگین شد)

 

amin_b1993

کاربر عضو
23/12/15
182
3
18
26
پشت کامپیوتر
kiawebsite.ir
@Mohammad خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی
ولی من کلا برای 25 تا رنج آی پی نیاز دارم که پرچم عوض بشه و فقط 25 تا کشور هستن
با وجود این ها هم دیتا بیس سنگین میشه؟؟؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
@Mohammad خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی
ولی من کلا برای 25 تا رنج آی پی نیاز دارم که پرچم عوض بشه و فقط 25 تا کشور هستن
با وجود این ها هم دیتا بیس سنگین میشه؟؟؟
هر کشور رنج آی پی منظمی نداره که بگیم From 1 to 10 logo1.jpg و به همین منوال...

یک دیتابیس بزرگ درست میشه از این قضیه که کوئری و چک کردنش کلی سرور رو درگیر میکنه...

مگر اینکه از سایتی سرویس بگیرید.