تغییر اطلاعات پیشفرض در ابزارک اطلاعات در وردپرس

• نویسنده موضوع TIRNA
  • تاریخ شروع

TIRNA

کاربر عضو
سلام دوستان. برای تغییر اطلاعات پیشفرض بخش ابزارک اطلاعات در وردپرس 3.3 باید کدوم فایل رو تغییر بدم؟ منظورم از هسته وردپرس است و با پلاگین و فانکشن قالب نمی خوام این کارو انجام بدم. ممنون.

jafar1374

کاربر عضو
سلام

یه سر به فایل sidebar.php بزن

فکر کنم اونجا باشه

TIRNA

کاربر عضو
دستت درد نکنه. باید بخش Meta رو ویرایش کنم دیگه؟ دسته؟

jing

کاربر عضو
دوستان توتصویر زیر گزینه های ابزارک اطلاعات را ازکجا میشه ویرایش کرد؟

74868404724518689298.jpg

kasraa

کاربر عضو
سلام

دیگه چرا میخوای ویرایش کنی ؟؟؟

یه ابزارک متن جدید بزار و هرچی میخوای داخلش بزار :)

jing

کاربر عضو
حوب اینو میدونستم مشکل اینجاست که وقتی دریک ابزارک گزینه های ورود/نام نویسی و... تعریف میشه

همیشه همین گزینه ها هستش درصورتیکه مال خود وردپرس وفتی از سایت خارج میشویم گزینه ها تغییر میکنه

اینجاش باید چکار کنم؟ ضمن اینکه من سه مورد آخری را میخوام حذف ببشه با بقیه اش کاری ندارم

هنگام خروج

38421911221790379518.jpg

با وارد شدن میشه

74868404724518689298.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
خب دوست من یعنی میخوای با این کارت اون 2 تا لینک ورود و ثبت نام رو بزاری دیگه

میتونی خیلی راحت از افزونه wp-ajax-login یا افزونه خیلی عالیه login-with-ajax استفاده کنی که خیلی خیلی بهتر از این روشیه که تو میخوای بری هیچ دردسری هم نداره و توی همون ابزارک تمام عملیات انجام میشه و نیازی نیست صفحه رفرش بشه

اینم عکس افزونه :

موفق باشی

jing

کاربر عضو
برای ویرایش این قسمت دوستان میتوانند با مراجعه به مسیر زیر

wordpress\wp-includes\default-widgets.php

ولاین های 297تا299 را ویرایش کنند

کد:
<li><a  href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>"  title="<?php echo  esc_attr(__('Syndicate this site using RSS 2.0'));  ?>"><?php  _e('Entries <abbr title="Really Simple   Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
             <li><a href="<?php   bloginfo('comments_rss2_url'); ?>" title="<?php echo   esc_attr(__('The latest comments to all posts in RSS'));   ?>"><?php _e('Comments <abbr title="Really Simple   Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
             <li><a href="http://wordpress.org/"  title="<?php  echo esc_attr(__('Powered by WordPress,  state-of-the-art semantic  personal publishing platform.'));   ?>">WordPress.org</a></li>

بالا