تغییر مسیر پیش فرض در اسکریپت دایرکتوری فایل

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام و وقت بخیر

من از یه قطعه کد php استفاده می کنم که لیست فایل های موجود در محل حضور خودش رو به صورت دایرکتوری نمایش میده.

میخواستم بدونم راهی هست که این فایل خودش مثلا در پوشه folder1 باشه و بتونه فایل های موجود در مسیر folder2 رو لیست کنه ؟

ممنون میشم اگه دوستان بتونن راهنمایی کنند.

پیوست‌ها

• directory.zip
    2.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

tavousi

کاربر عضو
درود در خط 125 کد زیر را می توانید ویرایش کنید :

کد:
$items = scandir( 'c:/persianscript/myfiles' );$items = scandir( '../myfiles' );

Qalekhani

قلعه‌خانی
درود در خط 125 کد زیر را می توانید ویرایش کنید :

$items = scandir( 'c:/persianscript/myfiles' );$items = scandir( '../myfiles' );

ضمن تشکر از حسن توجه شما

خط 125 که scandir نداره. یه دونه خط 169 هست یه دونه خط 195. کدوم منظور شما بوده؟ 

tavousi

کاربر عضو
یه اشکالی تو کارتون وجود داره چون یک لاین همیشه ثابت هست من همون اخریه منظورم هست همون جایی که توابع قبل کدهای html فراخوانی شدن .

Qalekhani

قلعه‌خانی
یه اشکالی تو کارتون وجود داره چون یک لاین همیشه ثابت هست من همون اخریه منظورم هست همون جایی که توابع قبل کدهای html فراخوانی شدن .
بسیار ممنونم بابت راهنمایی. مشکل تا حدودی حل شده. فقط نمیدونم اشکال از کجای کار من هست که نمیتونم دایرکتوری مدنظرم رو فراخوانی کنم.

وقتی از folder2/.. استفاده کنم، یه پوشه قبل از محل حضور فایل index.php اسکن میشه

حالا اگه بخوام یه پوشه در مسیر کاملا متقاوتی رو اسکن کنم، باید آدرس کامل رو بدم ؟ مثه /usr/home/username/public_html/mydomin.com/folder3/

هاست من سی پنل هست.

tavousi

کاربر عضو
بله شما می تونید از /public_html/mydomin.com/folder3 استفاده کنید قبلش مهم نیست .

tavousi

کاربر عضو
شما به شکل زیر آدرس بدید اگر بازم ج نداد ه خاطر کد اسکریپت هست که این نوع ادرس رو پشتیبانمی نمیک نه ///

کد:
/home/username/public_html/mydomain.com/folder3/

tavousi

کاربر عضو
درود این فایل منیجر رو امروز نوشتم شاید بدردتون بخوره ...

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام مجدد خدمت دوستان

من می خوام توی این اسکریپت که از دستور scandir استفاده می کنید، نام فایل ها به فارسی باشند. اما وقتی نام فایل مدنظر رو فارسی می نویسم، رشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشه. راه حلی وجود داره؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای نمایش راه حل هست. اما ادرس دهی به همون صورت ناخوانا خواهد بود

نمونه

کد:
<?php    function getFiles($dir, $level = 0) {        if(file_exists($dir)) {            $files = scandir($dir);            unset($files[0], $files[1]);            foreach($files as $file) {                for($i = 0; $i < $level; $i++) {                    echo '    ';                }                echo iconv('windows-1256', 'utf-8', $file).''.PHP_EOL;                if(is_dir($dir.'/'.$file)) {                    getFiles($dir.'/'.$file, $level + 1);                }            }        }    }    getFiles('.');?>

بالا