تقاضا برای اسکریپت گالری فارسی

• نویسنده موضوع pcmoj
  • تاریخ شروع

pcmoj

تازه وارد
با سلام

دوستان من برای یک اسکریپت گالری کل اینترنت رو گشتم و حدود 19 تا دانلود و نصب و امتحان کردم

چند تایی خوب بودن که متاسفانه فارسی نشده بودن . چند تا هم فارسی شده بودن که هر کدوم یه ایراداتی داشتند

الان یه اسکریپت خوب که فارسی شده باشه و باگ نداشته باشه چه اسکریپتی هست ؟

لطفا در این زمینه راهنمایی کنید.

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ!

لطفا دقت کنید...

IAMIR

کاربر عضو
به نظر من استفاده از ورد پرس بهترین حالته که قالب های بسیار زیادی برای گالری داره که خیلی هاشون تو خود این سایت معرفی شده .

pcmoj

تازه وارد
به نظر من استفاده از ورد پرس بهترین حالته که قالب های بسیار زیادی برای گالری داره که خیلی هاشون تو خود این سایت معرفی شده .
با تشکر از شما . من نیوک نصب کردم و قصد دارم روی اون گالری نصب کنم . برای نیوک چیز بدرد بخوری نیست؟

IAMIR

کاربر عضو
هست ولی در کل نیوک مطمئن نیست بهترین گزینه وردپرسه .

pcmoj

تازه وارد
اگر منظورتون امنیت نیوک هست که هک سایت ربطی به نیوک و وردپرس و ... نداره . عوامل زیادی روی هک یک سایت تاثیر داره . الان خیلی از سایتهای نیوک هستند که بازدید عالی دارند و امنیت هم دارند . من در کل یک اسکریپت فارسی میخوام برای گالری که باگ نداشته باشه که هک بشه . اگر اسکریپت خوبی هست لطفا معرفی کنید . من ajaxmint-gallery . AVScripts.Wallpaper.Site.Script.v1.2.1 . avswss111. com_phocagallery . Image-wheel-multiple-image . InterPhoto_2.3.0 . phoca . phormer331 . PhotoPost_v8.0 . Picturelicious.v2.0 . piwigo-2.5.0 . s.gallery.v.1.3.1 . upic_2.1.2 . Wallpaper.Site.Script.v1.1.1 . Wallpaper_Script_3.5.0059 . wallpaper-script-3.5-persian . wallpaper-script-3.5-persian . WallScript.Pro.v1.1.2. wscript رو روی لوکال نصب کردم . چند تایی که فارسی نبودن مثل piwigo بد نبودن . اما دو تا فارسی خوب بودن interphoto که همین فروم یکی از دوستان گفته هک شده و البته هر کاری کردم فارسی نشده . wallpaper-script-3.5-persian هم نصب کردم که فرم آپلود تصویر توسط کاربر خیلی شلوغ و چند گزینش بیدلیل وجود داشت که آخرش نفهمیدم چطور باید اونو کم کنم یا تغییر بدم .البته interphoto خوب بود چون ظاهرا میشه از مدیریت ماژولها رو تغییر داد اما میمونه فارسی نشدن منوها و امنیتش .

pcmoj

تازه وارد
یعنی یک اسکریپت فارسی خوب وجود نداره ؟ انتظار راهنمایی داشتم از دوستان

بالا