تنظیم دو کلاس باربری برای هر محصول

mohammad.983

تازه وارد
سلام دوستان. دو تا سوال داشتم.

1- من میخوام برای هر محصول این امکان باشه که خریدار بتونه یا پیک رو انتخاب کنه و یا پست پیشتاز.

افزونه پست پیشتاز رو نصب کردم و طبق اموزش تصویری که داشت تمامی موارد رو وارد کردم و مشکلی نست و درست محاسبه میکنه.

ولی حق انتخابی به کاربر نمیده که کاربر های تهرانی بتونن پسک موتوری رو انتخاب کنن.

مثل رو برای تست درست کردم.

2- قالب من صحیفه هست و وقتی ووکامرس رو نصب کردم پیغام داد که این قالبتون حاوی قالب مخصوص ووکامرس هم هست. چطور میتونم قالبش رو فعال کنم؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

نیازی به فعال کردن شما نیست شما فقط از قسمت shop استفاده کنید مثل همین الان که دارید استفاده می برید

ضمنا وقتی جنسی رو در ووکامرس تعریف می کنید مقدار بهش بدید که بشه تست کرد.

برای تعریف کردن حمل هم میشه از داخل تنظیمات ووکامرس - حمل و نقل - تحویل محلی یا انتخاب محلی ور فعال کرد و نامشون رو به پیک موتوری تغییر داد به همین راحتی به همین خوشمزگی.البته در این صورت یا باید قیمت ثابتی بذارید یا قیمت رو اعلام نکنید.

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohammad.983

تازه وارد
ضمنا وقتی جنسی رو در ووکامرس تعریف می کنید مقدار بهش بدید که بشه تست کرد.
 منظورتون وزنش هست؟ الان اضافه کردم ولی همونطور که گفتم فعلا فقط هزینه پیک رو حساب میکنه و امکان سوئیچ کردن بین این دو نیست

برای تعریف کردن حمل هم میشه از داخل تنظیمات ووکامرس - حمل و نقل - تحویل محلی یا انتخاب محلی ور فعال کرد و نامشون رو به پیک موتوری تغییر داد به همین راحتی به همین خوشمزگی.البته در این صورت یا باید قیمت ثابتی بذارید یا قیمت رو اعلام نکنید.
ممنون از پاسخ سریعتون.

این کار رو کردم. پیک اضافه شده به روش حمل و نقل اما نمیشه تغییرش داد.

منظورم اینه به صورت پیشفرض الان 12 تومن پیک رو به جمع خرید اضافه میکنه. و نمیشه بین پیک و پست پیشتاز یکی رو انتخاب کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

مقدار محصول یعنی تعداد موجودی یک محصول برای فعال شدن در خرید وقتی شما موجودی نداشته باشی چجوری باید خرید انجام بشه.

برای اینکار باید شما تیک هم پیک و هم خرید پستی رو فعال کنی .

اگر بازم مشکل خوردی یه عکس بذار ببینیم . برای گرفتن عکس کافیه دکمه Prt Scrn کیبرد رو بزنی و بعد نقاشی ویندوز رو باز کنی و فقط پیست کنی و برامون اینجا قرار بدی برای قرار دادن ویرایشگر پیشرفته رو انتخاب کن و عکس روآپلود کن سبک باشه لطفا

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohammad.983

تازه وارد
از اینجا یه عکس گرفتم. تیک خرید پستی رو کجا باید فعال کنم؟

من فقط افطونه حمل نقل رو که اموزشش رو پرشین اسکریپت گذاشته بود نصب کردم و مقادیر رو با توجه به اداره پست وارد کردم

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

ضمن زدن تیک گزینه ها در مسیر پیکربندی ووکامرس- حمل ونقل -  باید کلاس باربری رو هم تعریف کنی .

کلاس باربری در محصولات - کلاس های باربری باید تعریف بشه.

بعد باید بری داخل مسیر اول و برای کلاس ها قیمت بذاری تو خرید نهایی نمایش داده میشه

موفق باشی

mohammad.983

تازه وارد
اینکار ها رو کردم. فاییده نداره. نمیدونم کجا رو اشتباه میرم.

امکانش هست دسترسی بردم. یه زحمت بکشید نگاه کنید؟

پ.ن:

پلاگین پست پیشتاز رو عوض کردم مشکل حل شد. پلاگینی که تو سایت خود ووکامرس هست امکان انتخاب بین پیش تاز و پیک رو نمیده. 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
اینکار ها رو کردم. فاییده نداره. نمیدونم کجا رو اشتباه میرم.

امکانش هست دسترسی بردم. یه زحمت بکشید نگاه کنید؟

پ.ن:

پلاگین پست پیشتاز رو عوض کردم مشکل حل شد. پلاگینی که تو سایت خود ووکامرس هست امکان انتخاب بین پیش تاز و پیک رو نمیده. 
با سلام

میشه بگی از پلاگین کجا استفاده کردی اینجا آدرسش رو قرار بده سایر دوستان هم نگاهی بی اندازند

ممنون

موفق باشی

razigar

تازه وارد
با سلام

لطفا  آدرس پلاگین که استفاده کردی رو قرار بده 

با تشکر

بالا