anet311
کاربر عضو
توقیف لیبرتی رزرو توسط امریکا. دعوت به استفاده از بیت کوین، هشدار
امروز اومدم به هاستینگم پول پرداخت کنم ، دیدم که لیبرتی رزرو دیگه وجود نداره
این سیستم که از پی پال هم بهتر بود به دلایل دروغین مختلفی مثل پول شویی توقیف شده.
ایرانی ها ، سوریه ای ها و .. ، که نمیتونن از پی پال استفاده کنند هم مشتری هایی زیادی از این سایت بودند.
بیش از 6 بیلون دلار توسط دولت امریکا دزددیه شده و هیچ کس نمیتونه کاری کنه.
دامنه های دات کام از امریکا اداره میشند و اون ها راحت میتونن هر دامینی رو حذف کنن.
واقعا مثل جوک میمونه.
و جامعه جهانی سکوت کرده.
بیت کوین روشی نوین برای قطع نفوذ دولت ها در سیستم مالی
بر خلاف پی پال ، پرفکت مانی و ... ، بیت کوین پول جدیدیه که سیستم خیلی پیچیده و امنیتی ایه . و کسی نمیتونه حذفش کنه .
چون هیچ دولتی نمیتونه بهش نفوذ کنه.
و متفاوت ترین سیستم مالی انلاین در جهانه
از شما دوستان عزیز دعوت میکنم در سایتهاتون و پرداخت هاتون در سایت های خارجی از بیتکوین استفاده کنین تا دیگه شاهد نفوذ دولت ها نباشیم
دهکده جهانی
♥
امروز اومدم به هاستینگم پول پرداخت کنم ، دیدم که لیبرتی رزرو دیگه وجود نداره
این سیستم که از پی پال هم بهتر بود به دلایل دروغین مختلفی مثل پول شویی توقیف شده.
ایرانی ها ، سوریه ای ها و .. ، که نمیتونن از پی پال استفاده کنند هم مشتری هایی زیادی از این سایت بودند.
بیش از 6 بیلون دلار توسط دولت امریکا دزددیه شده و هیچ کس نمیتونه کاری کنه.
دامنه های دات کام از امریکا اداره میشند و اون ها راحت میتونن هر دامینی رو حذف کنن.
واقعا مثل جوک میمونه.
و جامعه جهانی سکوت کرده.
بیت کوین روشی نوین برای قطع نفوذ دولت ها در سیستم مالی
بر خلاف پی پال ، پرفکت مانی و ... ، بیت کوین پول جدیدیه که سیستم خیلی پیچیده و امنیتی ایه . و کسی نمیتونه حذفش کنه .
چون هیچ دولتی نمیتونه بهش نفوذ کنه.
و متفاوت ترین سیستم مالی انلاین در جهانه
از شما دوستان عزیز دعوت میکنم در سایتهاتون و پرداخت هاتون در سایت های خارجی از بیتکوین استفاده کنین تا دیگه شاهد نفوذ دولت ها نباشیم
دهکده جهانی
♥