جابجایی محصولات

raminxxx

تازه وارد
سلام

بنده به تازگی با ورد پرس و ووکامرس دارم کار میکنم.

و از  پوسته THBusiness استفاده میکنم.

مشکلی دارم اینه که هر محصولی از بخش محصولات اضاف میکنم مستقیم میره به صفحه اصلی.

از کجا و چگونه باید مشخص کنم که مثلا ایفون باید بره بخش موبایل و زیر مجموعه اپل... دسته بندی هم کردم یعنی موبایل و زویر مجوعه اون شامل : اپل - سامسونگ و.. رو هم دارم و در قسمت دسته بندی نشون میده که مثلا دسته اپل 4 محصول درش وجود داره.

اما کلا هرچی گشتم نتونستم بفهمم چجوری باید مشخص کنم که محصولات رو به صفحه مورد نظرم منتقل کنم. 

ممنون میشم کمک کنید.

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
آدرس سایت لطفا

احتمالا شما در صفحه اول، شورت کد ، جدیدترین محصولات رو گذاشتین

raminxxx

تازه وارد
ممنون از شما

poursadegh.ir

بنده جز اسلاید دیگه از هیچ شورت کدی استفاده نکرده ام. لطفا به بخش موبایل نگاه کنید.

اصلا چجوری باید از یک صفحه محصولی رو به صفحه دیگه منتقل کنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
سلام

بنده به تازگی با ورد پرس و ووکامرس دارم کار میکنم.

و از  پوسته THBusiness استفاده میکنم.

مشکلی دارم اینه که هر محصولی از بخش محصولات اضاف میکنم مستقیم میره به صفحه اصلی.

از کجا و چگونه باید مشخص کنم که مثلا ایفون باید بره بخش موبایل و زیر مجموعه اپل... دسته بندی هم کردم یعنی موبایل و زویر مجوعه اون شامل : اپل - سامسونگ و.. رو هم دارم و در قسمت دسته بندی نشون میده که مثلا دسته اپل 4 محصول درش وجود داره.

اما کلا هرچی گشتم نتونستم بفهمم چجوری باید مشخص کنم که محصولات رو به صفحه مورد نظرم منتقل کنم. 

ممنون میشم کمک کنید.
با سلام

دوست عزیز

خب وقتی شما محصول جدیدی تعریف می کنید باید در صفحه اصلی فروشگاه ووکامرس قرار بگیرد .

اگر شما می خواهید هیچ محصولی در یک لیست در صفحه اصلی قرار نگیرد باید کد زیر رو در فانکش قالب در بالاترین قسمت قبل از PHP قرار بدید و قبلش این افزونه رو برای پیدا کردن ID دسته استفاده کنید Show IDs مخزن وردپرس هستش

<?php
// Hide contents of a specific batch in Home
function exclude_category_home( $query ) {
    if ( $query->is_home ) {
        $query->set( 'cat', '-8962' );
    }
    return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'exclude_category_home' );
?>

در جایی که عدد منفی خورده ID دسته اصلی رو قرار میدید برای اضافه کردن ID های بیشتر از , کنید

ضمنا برای دسته بندی وقتی زیر مجموعه سازی می کنید بهتر است فقط گزینه آخر دسته بندی رو برای محصول مورد نظر استفاده کنید و همه گزینه ها رو تیک نزنید

ضمنا وقتی در سایت شما هیچ محصولی نیست ما به چی نگاه کنیم لطفا حداقل چند محصول فرضی قرار بدید تا دیگران متوجه شوند

موفق باشید

بالا