جدا کردن برگه های ووکامرس در بالای سایت

miladddd

تازه وارد
سلام

از موقعی که فروشگاه ووکامرسی خودمو ایجاد کردم، 4 برگه فروشگاه، سبد خرید، حساب کاربری من و تسویه حساب در بالای سایتم اضافه شده

چکار کنم که همه اینها زیر مجموعه فروشگاه بشه و با رفتن ماوس روی گزینه فروشگاه زیر مجموعه های اون به صورت یک منو باز بشه؟!

Alaric

کاربر عضو
میری تو قسمت نمایش بعد قسمت فهرست ها منوی بالای سایت رو میاری بعد اون چهار برگه رو زیر مجموعه فروشگاه انتخاب می کنی و دخیره میکنی همین.

miladddd

تازه وارد
یعنی فهرست جدید بسازم؟

پوسته فعلیم از فهرست ها پشتیبانی نمیکنه؟

من الان از پوسته itblog استفاده میکنم

چه پوسته ای استفاده کنم که هم بتونم یه فروشگاه ووکامرسو زیر مجموعه سایت شخصیم داشته باشم، و هم واسه سایتم، که در مورد گرافیک هست مناسب باشه؟

Alaric

کاربر عضو
یعنی فهرست جدید بسازم؟پوسته فعلیم از فهرست ها پشتیبانی نمیکنه؟

من الان از پوسته itblog استفاده میکنم

چه پوسته ای استفاده کنم که هم بتونم یه فروشگاه ووکامرسو زیر مجموعه سایت شخصیم داشته باشم، و هم واسه سایتم، که در مورد گرافیک هست مناسب باشه؟
  • آدرس سایتت رو بزار تا نگاهی بهش بکنم فهرستت رو ببینم
  • نیازی نیست فهرست قبلی تو پاک کنی میتونی این رو به همون فهرست اضافه کنی
  • از نظر پوسته سلیقه ای هستش و فروشگاه ساز ووکامرس با اکثر پوسته ها هم خوانی داره

miladddd

تازه وارد
من فعلا سایت روی لوکال هاسته!

نکنه برای راه اندازی ووکامرس باید حتما ببرمش روی سرور؟!

Alaric

کاربر عضو
من فعلا سایت روی لوکال هاسته!نکنه برای راه اندازی ووکامرس باید حتما ببرمش روی سرور؟!
میخوای از صفحه فهرست یه عکس بگیر.

خوب نه ووکامرس یه سیستم فروشگاهی به صورت پلاگین هستش رو لوکال همه جواب میده ولی یه سری اشکالات بر میخوره تو فروم بگردی میبینی که یه سری تو لوکال باهاش به مشکل بر خوردن. ( خوب سر آخر که باید بیاریش ت هاست راش بندازی. از رو لوکال که نمیشه)

miladddd

تازه وارد
به نظر شما بهتره که از ابتدا برم روی سرور و آزمون خطا انجام بدم تا فروشگاهم شکل بگیره یا روی لوکال هاس همه چیزو ok کنم بعد ببرم روی سرور؟

چون اولین باری هست که کلا دارم سایت میسازم! یکم عجولم :D

در کل فکر میکنم مشکل از قالبمه که منو هارو درست نشون نمیده

چند تا قالب فارسی مناسب برای فروشگاه بهم معرفی میکنی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Hatefi

کاربر عضو
به نظرم سایت رو بیار بالا و آزمون و خطا کن . انتقال سایت اکثر مواقع با مشکل مواجه میشه

وارد قسمت برگه ها شو . روی هر برگه ای که دوست داری ویرایش سریع رو بزن

بعد در قسمت مادر یه گزینه انتخاب کن

مثلا برگه فروشگاه : مادر : سرآغاز

برگه سبد خرید : مادر : فروشگاه

برگه حساب کاربری من : مادر : فروشگاه

بالا