جمع اوری اطلاعات برای ایجاد سروریس وبلاگدهی

jigilii

تازه وارد
سلام

تصمیم دارم یک سیستم وبلاگ دهی درست کنم. میخوام اطلاعاتی بهم بدید. مثلا از وردپرس مولتی یوزر استفاده کنم یا نیوک لرینگ ؟ دلیل استفاده از هر کدوم رو مشخص کنید لطفا

میشه کاری کنم که هنگام ثبت نام یوزر بتونه یکی از 3تا دومینایی که دارم رو انتخاب کنه ؟

yoursite.domain.com

yoursite.domain2.com

yoursite.domain3.com

وب سایت vpc.ir رو دیدید؟ موقع ثبت نام فروم هم به کاربرش طعلق میگیره. منم میتونم همچین کاری بکنم ؟

امکاناتی دیگری که بتونم اضافه کنم وجود داره که سایتا دیگه نداشته باشن ؟

texas

کاربر عضو
بهتره شما قبل از بررسي اين موارد مثال اوليه را بررسي كنيد

هزينه كار و سرور رو ميتونين متحمل بشين ؟

در زمينه مديريت سرور و برنامه نويسي هيچ تخصصي دارين ؟

اصلآ آشنايي با وردپرس و ... دارين ؟

و موارد ديگر

چون سيستم وبلاگ دهي علاوه بر هزينه مديريت را هم لازم داره

چنين سيستمي هزينه زيادي ميخواد و در دراز مدت نتيجه ميده يعني يك شبه مثل بلاگفا نميشه

در مورد سيستمها هم من با وردپرس كار كردم عاليه ولي براي سيستم وبلاگدهي به نظرم نميتونين روش مانور خوبي بدين به دليل اينكه شروع كار با وردپرس براي كاربر سخته ولي بعدش ياد بگيره شيرينه و عالي

بله شما هر كاري را بخوايين از جمله دادن چندين دامين و فضا با كمي تغييرات ميشه ايجاد كرد

در مورد نيوك اطلاعي ندارم ولي فكر نكنم قدرت وردپرس رو داشته باشه

من خودم اگر قرار باشه زماني اين كار رو انجام بدم سعي ميكنم از اولش كار رو درست شروع كنم

يك اسكريپت اختصاصي با امكانات خوب و و كاربر پسند ميتونه خوب پيشرفت كنه

اين را هم در نظر بگير چقدر سيستم وبلاگدهي توي ايران هستش

مگر ما چند تا وبلاگنويس داريم

حرف آخر هيچ كسي امكانات ميهن بلاگ معروف رو ول نميكنه بياد روي يك سيستم نه چندان مشهور وبلاگش رو ايجاد كنه در صورتي اين امر امكان پذيره كه برتريهايي نسب به ديگر سيستمها داشته باشه

jigilii

تازه وارد
سلام

در مورد سرور مشکل خاصی نیست. بله قبلا با وردپرس کار کردم

مثلا چه امکانات دیگه ای میتونم بهش اضافه کنم ؟ میهن بلاگ امکانات دیگه ای که داره چی هست که وردپرس نداره ؟

از نظر استفاده از منابع وضعیتش چطور هست ؟ قالب های بلاگیی که باید برای یوزرها بزاریم میشه از همین قالب های عادی باشه ؟

لطفا از تجربیاتتون بگین که چه کارایی باید براش انجام داد

texas

کاربر عضو
نه هيچ گونه محدوديتي در زمينه قالب و افزونه نيستش

امكانات وردپرس رو ميتوني 100 برابر ميهن بلاگ بكني ولي ميهن بلاگ براي كاربراي مبتدي ساده تره

مثلآ بخش قالب در سيستمهاي وبلاگدهي به صورت كد هستش ولي وردپرس فقط مديرتيم تيونه قالب اضافه كنه

كسي با وردپرس كار كنه عاشقش ميشه

jigilii

تازه وارد
واقعن ؟ چه بد کاشکی میشد خود یوزر هم بتونه قالب بسازه

افزونه های مهم برای اول کار چی هست که باید برای وردپرس نصب بشه ؟؟

کسی جزییات و امکانات اصلی وردپرس مولتی یوزر رو داره ؟

دوستانی که با نیوک لرینگ کار کردن میتونند کمی در موردش حرف بزنن ؟

homayon574

کاربر عضو
نگاه کن عزیز یه نمونه سایت که با وردپرس ایجاد شده اینه

همه امکانی داره جز تغییر قالب فقط میشه از قال بهای پیش فرض استفاده کرد

jigilii

تازه وارد
چند نمونه سایت نیوک لرینگ هم میزارید ؟

اگه قالب اصلی وبلاگ مولتی یوزر نباشه چی میشه ؟ دفعه قبلی مال یوزرا رو پرسیدم الان مال صفحه اصلی که میان ثبت نام میکنند روز

texas

کاربر عضو
قالب اصلي بايد براي مولتي يوزر باشه

البته نمونه هاي رايگانش هم براي دانلود گذاشته شده اينجا رو ببين

در مورد امكانات مولتي يوزر شما هر چي بخواي ميتوني براش بذاري

ولي افزونه زياد هم خوب نيست چون بعضي از افزونه ها مصرف رم زيادي دارند كه باعث فشار به سرور ميشه

jigilii

تازه وارد
قالب زیبا تر سراغ دارید ؟ اینا خیلی ساده هستن

اگه بخوام انجمن هم بعد از ساخته شدن بلاگ برای کاربر ایجاد بشه و مثل سایت vpc.ir در بیاد چیکار باید بکنم ؟ برای ساب دومین ( تعدادشون که انتخاب بکنند ) چیکار کنم ؟

texas

کاربر عضو
من قبلآ هم گفتم براي راه اندازي چنين سيستمهاي بزرگي بهتره از ابتدا كار را جدي گرفت و بهتره از قالبهاي فري استفاده نكنين

زيرا اين قالبها بارها ديده شدن ولي بازم ميتونين جستجويي داشته باشين

براي ساخت انجمن بايد يكي از انجمن سازهاي رايگان رو ست كنين كه اين كار كمي پيچيده هستش و بايد اطلاعات كافي داشته باشين

در مورد ساب دامين هم اطلاعي ندارم ولي ميدونم كه ميشه

jigilii

تازه وارد
برای ساخت انجمن و ساب دومین تو همین پست کمکم میکنید یا یه بحث جدید ایجاد کنم ؟؟

اموزشش رو هرکی بلده بگه لطفا

texas

کاربر عضو
بحث آموزش نيست براي چنين كاري نميشه اينجوري اقدام كرد بايد كسي با ساختار برنامه نويسي وردپرس و انجمن ساز مورد نظر آشنايي داشته باشه كه بتونه اين كار رو انجام بده

چون علاوه بر تخصص كار زيادي هم داره

jigilii

تازه وارد
خب اگه کسی میتونه انجمن ساز رو پیاده کنه اعلام کنه و قیمت پیشنهادیش رو بگه لطفا

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما برای پیاده سازی وردپرس (مولتی یوزر) باید این قسمت رو بخونی

برای فعال سازی ساب دومین دادن به صورت مجازی باید روی سرور شما wild card فعال باشه. تا بتونه ساب دومین مجازی create کنه...

jigilii

تازه وارد
wild card چیه ؟ مدیر سرور باید فعالش کنه درسته ؟

بعد اگه اون فعال شد چطوری تو سیستم بلاگ دهی قسمت مربوطشو ایجاد کنم ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قسمتی برای تنظیم نداره. اول مدیر سرور فعال میکنه و بعد طبق لینکی که دادم پیش برید

jigilii

تازه وارد
آقا لینک دانلود وردپرس فارسی مولتی یوزرو میدید ؟

texas

کاربر عضو
من پیشنهاد میکنم همون طور که آقا محمد گفتم از قابلیت جدید وردپرس استفاده کنین چون مولتی یوزر هم در وردپرس 3 گنجانده شده است

jigilii

تازه وارد
من پیشنهاد میکنم همون طور که آقا محمد گفتم از قابلیت جدید وردپرس استفاده کنین چون مولتی یوزر هم در وردپرس 3 گنجانده شده است
وردپرس نسخه 3.1 که مشکلی برای این کار ایجاد نمیکنه ؟ از نظر مصرف منابع نسبت به ودرپرس مولتی یوزر ؟؟

بالا