حذف قسمت ابزارک از نوشته ها

sepehr74

کاربر عضو
سلام بخش سایدباری که توی نوشته ها و ووکامرس یکی یعنی من هر ابزارکی که توی سایدبار راست فعال کنم هم توی وشته ها نشون میده هم توی فروشگاه من میخوام توی نوشته ها هیچ سایدباری نداشته باشم و مطلب از سمت راست شروع بشه

میخوام یه چیزی مثل عکس بشه

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

این مربوط به قالب شماست قالب شما به طور پیش فرض داره از ساید بار وردپرس و وکامرس یکجا پشتیبانی می کنه

کافیه در فانکشن قالب این مشکل رو مجزا کنید (در صورت تسلط به قالب با تغییر شورت کدها) در غیر اینصورت از قالبی استفاده کنید که هم پشتیبانی از وکامرس داشته باشه هم وردپرس و مجزا از هم ساید بار بده یا بگردید در مخزن از افزونه های سایدبار استفاده کنید.

موفق باشید

sepehr74

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

این مربوط به قالب شماست قالب شما به طور پیش فرض داره از ساید بار وردپرس و وکامرس یکجا پشتیبانی می کنه

کافیه در فانکشن قالب این مشکل رو مجزا کنید (در صورت تسلط به قالب با تغییر شورت کدها) در غیر اینصورت از قالبی استفاده کنید که هم پشتیبانی از وکامرس داشته باشه هم وردپرس و مجزا از هم ساید بار بده یا بگردید در مخزن از افزونه های سایدبار استفاده کنید.

موفق باشید
نمیشه شما بگین با اضافه کردن چه کدی میتونم این سایدبار رو مجزا کنم ؟

sepehr74

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

موفق باشید
توی ابزارک ها یه سایدبار چپ داره میشه اونو اختصاص داد به نوشته ها؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

ما که عالم به غیب نیستیم بدونیم سایت شما چگونه است ؟ {در این مواقع آدرس سایت نام قالب ورژن وردپرس}

در مورد ساید بار چپ که فرمودید اگر در خود قالب در قسمت برگه ها امکان مجزا سازی باشه میشه در غیر اینصورت احتمالا نشه ؟

همه اینها بستگی به این داره شما قالبتون چی هست و چگونه امکان شخصی سازی میده

موفق باشید

sepehr74

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

ما که عالم به غیب نیستیم بدونیم سایت شما چگونه است ؟ {در این مواقع آدرس سایت نام قالب ورژن وردپرس}

در مورد ساید بار چپ که فرمودید اگر در خود قالب در قسمت برگه ها امکان مجزا سازی باشه میشه در غیر اینصورت احتمالا نشه ؟

همه اینها بستگی به این داره شما قالبتون چی هست و چگونه امکان شخصی سازی میده

موفق باشید
سلام این قالب عکسم از صفحه ابزارک

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

این نسخه از قالب که شما آدرس دادی خیلی قدیمی تشریف داره

این نسخه رو دانلود کنید تست بگیرید ضمنا از برگه فروشگاه وکامرس هم یک عکس بذارید لطفا تمامی گزینه های مخفی باز باشن (تنظیمات صفحه)

این قالب تک ستونه است احتمالا اگر این قابلیت رو نداشته باشه می تونید از افزونه ها استفاده کنید

البته اگر می خواید خود قالب رو دستکاری کنید باید به فانکشن قالب برید یک کپی از یکی از سایدبار ها بگیرد نام ساید بار رو به نام دلخواه عوض کنید و حتما دستوراتی رو که در sidebar.php  نیز هست کپی و به نام مورد نظر تغییر بدید .

مثلا این آموزش رو ببینید

موفق باشید

sepehr74

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

این نسخه از قالب که شما آدرس دادی خیلی قدیمی تشریف داره

این نسخه رو دانلود کنید تست بگیرید ضمنا از برگه فروشگاه وکامرس هم یک عکس بذارید لطفا تمامی گزینه های مخفی باز باشن (تنظیمات صفحه)

این قالب تک ستونه است احتمالا اگر این قابلیت رو نداشته باشه می تونید از افزونه ها استفاده کنید

البته اگر می خواید خود قالب رو دستکاری کنید باید به فانکشن قالب برید یک کپی از یکی از سایدبار ها بگیرد نام ساید بار رو به نام دلخواه عوض کنید و حتما دستوراتی رو که در sidebar.php  نیز هست کپی و به نام مورد نظر تغییر بدید .

مثلا این آموزش رو ببینید

موفق باشید
بله قدیمی ولی ورژن جدیدش فارسی نیست اگه اپدیت کنم کل سایت بهم میریزه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

ورژن جدید رو که قرار بدید کافیه ترجمه نسخه قدیم رو توش بذارید اگر فایل rtl هم داره قرار بدید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بازم می تونید تو لوکال هاست تست بگیرید .

موفق باشید

بالا